- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Evet ben de 1 buçuk senedir silik çizgi görmedim her ay yaptım, ama bu ay hiç umudum yok, hiçççç belirtim yok, hatta her ay adetten önce ağrıyan göpüslerim ağrımadı hatta yumşadı bileTest yaptır kanda hemen bence inşllah sağlık bir gebeliğin vardır ben uzun zamandır test yapıyorum 10 saatte beklese ikinci silik çizgi gebelik yoksa çıkmıyor
Bilmiyorum ki daha bata 4 gün varSenin testini atatmısın görebilirmiyim? Swn hamilemisin cnm?
Yok azze ya canım hiç belirtim yok, biraz sersemlik var oda sıcaklardandır dedim. Göpüslerim yumşacık.canın mutlaka günümde olurum demişsin o zaman kesin hamilesindirr :) belirtin varmıydı
İnşallah vardır kuzummmmm, ahhhh nezmn hamile kalacaz bizzzBilmiyorum ki daha bata 4 gün var
Ben sağlıksız gebelikten korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım. Adet günümde böyle hayalet çizgi gördüm hemen kanda baktırdım 13 tü sonra 22 oldu sonra gecikmenin 6 . Günü adet oldumİnşallah vardır kuzummmmm, ahhhh nezmn hamile kalacaz bizzz
Bide beyaz süt kesiği gibi akıntım var, ama o bazı aylarda adetten önce oluyor.canın mutlaka günümde olurum demişsin o zaman kesin hamilesindirr :) belirtin varmıydı
bence yarın test yap bizede at. Zaten belirti bekleme cogu kisi belirti yaşamadıgını söylüyoYok azze ya canım hiç belirtim yok, biraz sersemlik var oda sıcaklardandır dedim. Göpüslerim yumşacık.
Ben akıntıya güvenmiyorum valla benimde adet olcagım zaman bile akıntım gelmiştii ama adet oldum. Sen belirtilere bakma hicc.Bide beyaz süt kesiği gibi akıntım var, ama o bazı aylarda adetten önce oluyor.
Üzülme kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler olur hep, o yerini yapıyor onyüzden kimyasal oluyor. Bende kimyaaal bile olmadı 1 ,5 swnedir. Biraz daha denicem sonra tüp bebek dülünüyorm. Umutsuzum çokBen sağlıksız gebelikten korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım. Adet günümde böyle hayalet çizgi gördüm hemen kanda baktırdım 13 tü sonra 22 oldu sonra gecikmenin 6 . Günü adet oldum
Tamam inşallah adet olmamda yaparım testi atarım cnm.bence yarın test yap bizede at. Zaten belirti bekleme cogu kisi belirti yaşamadıgını söylüyo
Bende ilk defa 2 işene üstüne geçen ay kaldım ilk defa oldu inşllah bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olur ve Allah kucağımıza almayı nasip ederÜzülme kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler olur hep, o yerini yapıyor onyüzden kimyasal oluyor. Bende kimyaaal bile olmadı 1 ,5 swnedir. Biraz daha denicem sonra tüp bebek dülünüyorm. Umutsuzum çok
Aminnn kuzumBende ilk defa 2 işene üstüne geçen ay kaldım ilk defa oldu inşllah bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olur ve Allah kucağımıza almayı nasip eder
Hakkımızda hayırlısı olsun murpyycim
Yok kuzu ya gelen giden yok yarın da gitmiycem doktora bekliycem ptesine kadar
Canım doktora gittim. Sol yumurtalıkta kist varmış ama sönmeye başlamış. Sıkıntı yok dedi. Ama hala hastalanmadım. Gününün geçmesi normal biz robot değiliz falan dedi. Biraz bekle yine olmazsan o zaman gel dedi.Canım naptın son durumun nedir?
canısı benim 31nde ama zaten beklemiyorum bu ay :)
Geçmiş ama adet olmazsan tekrar test yaptır canım belki geç dollenmedir26 sında adet olmam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?