Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay agzınız bal yesin hayırlısı inş bu kez kaybetmeden kavuşurum inş varsa ben hep erken yapıyordum testi ama ilaç kullanacaktır bi yapayım ona göre kullanayım dedim

Hayali degil bariz var masallah yumurtlamanin kacinci gunu
Canım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştu

Canım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştu
Bat tarihimiz ayni bende 12sini degerlentirmistim akintim coktu yumurtlama diye dusunerekten kendime soz vermesem bende yapardim test demekki olunca cikiyo Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 26/31gun arasi degisiyor masallah yaa

Bat tarihimiz ayni bende 12sini degerlentirmistim akintim coktu yumurtlama diye dusunerekten kendime soz vermesem bende yapardim test demekki olunca cikiyo Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 26/31gun arasi degisiyor masallah yaa
amin inş canım benimde henüz kesin değil Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde mantar sorum cıktı deli olacm

Kızlar bikaç gün önce de yazdım bat 26 daha bişey yok ortada heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…