Birşey gören varmı benim yanılıyorum başkasına yorum yapıyorum kendime gelince hayali kuruyorum diyorum
Geç döllenme olunca kaç günde belli oluyo acabaGeçmiş ama adet olmazsan tekrar test yaptır canım belki geç dollenmedir
Canım görünüyor sankiBirşey gören varmı benim yanılıyorum başkasına yorum yapıyorum kendime gelince hayali kuruyorum diyorum
bende gördüm canım hemen çıktı mı ? 6 gün varmıs bu sekilde cıkması normal bemceBirşey gören varmı benim yanılıyorum başkasına yorum yapıyorum kendime gelince hayali kuruyorum diyorum
Benim bildiğim 1 hafta kadar sonra olabiliyorGeç döllenme olunca kaç günde belli oluyo acaba
Beş dk icindebende gördüm canım hemen çıktı mı ? 6 gün varmıs bu sekilde cıkması normal bemce
erken öğrenenlerden oldunn :)))Beş dk icinde
Hayali degil bariz var masallah yumurtlamanin kacinci gunuBirşey gören varmı benim yanılıyorum başkasına yorum yapıyorum kendime gelince hayali kuruyorum diyorum
Canım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştuHayali degil bariz var masallah yumurtlamanin kacinci gunu
Evet galiba ama çokta iyi olmuyor ya insan şimdi ağrısı olunca çok korkuyordu panikliyorerken öğrenenlerden oldunn :)))
Ay hayırlısı olsun artık düşünmicemBenim bildiğim 1 hafta kadar sonra olabiliyor
Bat tarihimiz ayni bende 12sini degerlentirmistim akintim coktu yumurtlama diye dusunerekten kendime soz vermesem bende yapardim test demekki olunca cikiyo Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 26/31gun arasi degisiyor masallah yaaCanım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştu
Belirtin varmiydiCanım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştu
amin inş canım benimde henüz kesin değil Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde mantar sorum cıktı deli olacmBat tarihimiz ayni bende 12sini degerlentirmistim akintim coktu yumurtlama diye dusunerekten kendime soz vermesem bende yapardim test demekki olunca cikiyo Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah benimde 26/31gun arasi degisiyor masallah yaa
Evet baş dönmesi leke oldu pembe bir iki gün üç gün önce kasıkta pıt pıt sızı ama tabi kuruntuda olabilir kan sonuç olmayınca emin olamıyorumBelirtin varmiydi
Test yapsan nasıl duruyorsun ben heyecan dan duramıyordumKızlar bikaç gün önce de yazdım bat 26 daha bişey yok ortada heyecanla bekliyorum
Normalde düzensizdir bi kaçgün daha beklim,gerçi az hafif bel ağrılarım başladı gibiTest yapsan nasıl duruyorsun ben heyecan dan duramıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?