Koru hastanesinde kötü bi olay yaşanmıştı bikac yıl önce aklıma hep o geliyor.Kesinlikle Koru hastanesi dr zahide küçük
Hastaneyle ilgili bilgim yok canım zahide hanım orda o yüzdenKoru hastanesinde kötü bi olay yaşanmıştı bikac yıl önce aklıma hep o geliyor.
Canım benim hastane işi pazartesiye kaldı geçen hafta leke geldiğinde acil başka bir doktora gitmiştim 10 gün dolmadığı için normal muayene ücreti çıkardılar 2 gün sonra doluyor 10 gün o yüzden dedim Pazartesi geleyim o kadar ücret vermeyim diye duyamadım bugün de bebişiTest yapsan nasıl duruyorsun ben heyecan dan duramıyordum
Gecmis olsun dusuge sebep oluyor dikkat etamin inş canım benimde henüz kesin değil Rabbim isteyen herkese nasip etsin birde mantar sorum cıktı deli olacm
Tekrar idrar testi yap eger gene ilk daakikalar cikiyorsa vardirCanım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlama zaten o güne denk gelmedi reglinin ertesi günü birliktelik oldu 26 günde bir oluyorum mayıs 8 de bat 13 ünde birliktelik olmuştu
Tebrikler bende gördüm çizgiyi hayırlısıyla kucağınıza alın İnş
gözün aydın canım rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsinSelam kızlar ben bugün gittim doktora kesemizi gördük şükürler olsun haftayada bebişi görmeye gidicem İnş rabbim herkesin gönlüne göre versin
Sabah tekrarladım koca bir nagatif test azizliğine ugradım galiba şoklardayımGecmis olsun dusuge sebep oluyor dikkat et
nasıl ya testler aynı marka mıSabah tekrarladım koca bir nagatif test azizliğine ugradım galiba şoklardayım
Ne mutlu sana Rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat versin inşSelam kızlar ben bugün gittim doktora kesemizi gördük şükürler olsun haftayada bebişi görmeye gidicem İnş rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evet canım aynı marka maalesef daha inanmam böyle silik çizgilerenasıl ya testler aynı marka mı
bende öyleyim canımm. Zaten yumurtlama döneminide pek değerlendiremedik düzenli. Belirtimde yok zaten insan kendini dinlemeyince belirtide göstermiyo. Üzülmek yok kuzum olmadı bidaha ki ayHiç umudum yok benim ya bu ay resmen göğüs hassasiyeti yaşamadım yumurtlamada... şimdide 0 hassasiyet beklemiyorum
Gelecek yine kırmızı kart
Eminim
çok şaşırdım canım hangi markaydıEvet canım aynı marka maalesef daha inanmam böyle silik çizgilere
Aynen öyleeee ya hiç strese girmedim valla bu ay ...diğer aylara nazaran böylesi çok daha rahat oluyor ama belirti de olmayınca hafiften üzülmüyor değilim .. Ne yapalım Nasipbende öyleyim canımm. Zaten yumurtlama döneminide pek değerlendiremedik düzenli. Belirtimde yok zaten insan kendini dinlemeyince belirtide göstermiyo. Üzülmek yok kuzum olmadı bidaha ki ay
Öyle gercekten kafam o kadar rahattı ki. Kendimi öldürsemde olmıcaksa eğer olmuyo en azından kendimi yiyip bitirmim. Ah ah benimde ic sesim öyle diyorum keske olsa söyle bi yerlesme kanaması felan dünyalar benim olurdu. Ama sivilcem de cıkıyo zaten.Rabbim cok aratmadan verir insallah cicegim. Senin diğer ay ayın kacına geliyo bat yine aynı mıyız? Benim 28 haziran olcakAynen öyleeee ya hiç strese girmedim valla bu ay ...diğer aylara nazaran böylesi çok daha rahat oluyor ama belirti de olmayınca hafiften üzülmüyor değilim .. Ne yapalım Nasip ☘ Aylar çuvala girmedi ya dediğin gibi Bu ay olmadı diğer ay ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?