Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzumm benimde 28 Haziran

Kızlar selammm ovu testim bugün koyulaştı, kalp olanlar değerlendirdiklerim. Sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• 816457E9-F289-44E7-BE93-75D0473C2912.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 38
  • D456F43C-B194-4316-B5BB-D80742D4830A.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38
Canım anca geldim eve çok şükür duyduk kalp atışını doktor haftasıyla uyumlu dedi şimdilik güzel gidiyor herşey bın şükür

Kızlar selammm ovu testim bugün koyulaştı, kalp olanlar değerlendirdiklerim. Sizce ne yapmalıyım?
Bundan sonra da 5 gün kadar gün aşırı değerlendirmelisiniz. Doktor bana çatladıktan sonra da 5 gün gün aşırı değerlendirin dedi.

ovu gününü kaçırmam önemli değil değil mi? sonuçta gün aşırı yapmış oluyorum..
Evet 72 saat yaşadığı için spermler sorun olmaz herhalde ama sizin testiniz daha tam pik olmamış şimdi iyice baktım da tekrar. Yarın daha koyu olur gibi.

Oh canım maşallah minnoşa biz aynıyız seninle herhalde bende bugün 6+4 üm pazartesi duyarım inşallah kuzum bende
Aynen canım biz aynıyız seninle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sende duyacaksın inşaallah pazartesi günü

Al bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştı
canım o marka cok yanıltıyomuş. Pek güvenilir değil bidaha alma. Bende miratechle yapmıstım o dogru sonuc veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…