Aynen kuzumm benimde 28 HaziranÖyle gercekten kafam o kadar rahattı ki. Kendimi öldürsemde olmıcaksa eğer olmuyo en azından kendimi yiyip bitirmim. Ah ah benimde ic sesim öyle diyorum keske olsa söyle bi yerlesme kanaması felan dünyalar benim olurdu. Ama sivilcem de cıkıyo zaten.Rabbim cok aratmadan verir insallah cicegim. Senin diğer ay ayın kacına geliyo bat yine aynı mıyız? Benim 28 haziran olcak
bidaha ki ay da beraber bekleriz artıkAynen kuzumm benimde 28 Haziran
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Amin canım Allah razı olsun rabbim dileyen herkese nasip etsinNe mutlu sana Rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat versin inş
Canım anca geldim eve çok şükür duyduk kalp atışını doktor haftasıyla uyumlu dedi şimdilik güzel gidiyor herşey bın şükürCanım benim hastane işi pazartesiye kaldı geçen hafta leke geldiğinde acil başka bir doktora gitmiştim 10 gün dolmadığı için normal muayene ücreti çıkardılar 2 gün sonra doluyor 10 gün o yüzden dedim Pazartesi geleyim o kadar ücret vermeyim diye duyamadım bugün de bebişiinşallah güzel haberler sende
Bundan sonra da 5 gün kadar gün aşırı değerlendirmelisiniz. Doktor bana çatladıktan sonra da 5 gün gün aşırı değerlendirin dedi.Kızlar selammm ovu testim bugün koyulaştı, kalp olanlar değerlendirdiklerim. Sizce ne yapmalıyım?
Oh çok güzel canım darısı bana inşallahCanım anca geldim eve çok şükür duyduk kalp atışını doktor haftasıyla uyumlu dedi şimdilik güzel gidiyor herşey bın şükür
Birdaha ne zamana gideceksin birşey dedi mi canım doktorCanım anca geldim eve çok şükür duyduk kalp atışını doktor haftasıyla uyumlu dedi şimdilik güzel gidiyor herşey bın şükür
ovu gününü kaçırmam önemli değil değil mi? sonuçta gün aşırı yapmış oluyorum..Bundan sonra da 5 gün kadar gün aşırı değerlendirmelisiniz. Doktor bana çatladıktan sonra da 5 gün gün aşırı değerlendirin dedi.
6+4 yani 7. HaftadayizOh çok güzel canım darısı bana inşallahkaç haftalık olmuş bebiş☺
Evet 72 saat yaşadığı için spermler sorun olmaz herhalde ama sizin testiniz daha tam pik olmamış şimdi iyice baktım da tekrar. Yarın daha koyu olur gibi.ovu gününü kaçırmam önemli değil değil mi? sonuçta gün aşırı yapmış oluyorum..
Ben riskli bir gwbe olduğum için perinatologa gitmemi söyledi doktor bakiyorum öyle canım progestan hapı verdi düşük önleyici bakalım onu kullanicamBirdaha ne zamana gideceksin birşey dedi mi canım doktor
Al bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştıçok şaşırdım canım hangi markaydı
Oh canım maşallah minnoşa6+4 yani 7. Haftadayiz
Anladım canım herşey yolunda gidecek inşallahBen riskli bir gwbe olduğum için perinatologa gitmemi söyledi doktor bakiyorum öyle canım progestan hapı verdi düşük önleyici bakalım onu kullanicam
Aynen canım biz aynıyız seninle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sende duyacaksın inşaallah pazartesi günüOh canım maşallah minnoşabiz aynıyız seninle herhalde bende bugün 6+4 üm pazartesi duyarım inşallah kuzum bende
Amin canım inşallah yaAynen canım biz aynıyız seninle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sende duyacaksın inşaallah pazartesi günü
canım o marka cok yanıltıyomuş. Pek güvenilir değil bidaha alma. Bende miratechle yapmıstım o dogru sonuc veriyoAl bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?