Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama yumurtlama günümden bu yana ayak altımda içten içten yanıyor ve vücut sıcaklığımda sanki kendime dahi aıcak hissediyorum hatta eşimde bu vücut sıcaklığımı farketti
olabilir o zamann :)) hemde cok gecmis nasıl dayandın yapmadan?

ah kuzum ah hepimizin imtihanı aynı farklı sebeplerle Allahım yüzümüzü güldürsün artık
İnş amin çok istiyorum senin için dua ediceğim. Allahım inş kucağını boş bırakmaz ve hayırlı bir evlat nasip eder amin

Sıkma olana kadar maalesef. Bu sorular hep olacak. Bende dedim ya sonucu biliyorum diye. Tertemiz bir tek çizgi :)

Çünkü çok sık idrara çıkıyorum ben. En iyisi sonucu sabah erken yapmak gerekir diye düşündüm

Soranlara düşünmüyoruz erken daha deyin ben yaklaşık 4 senelik evliyim yaşımda var annem dışında kimse soramıyo hala ne hadlerine ya. Kime ne bu çok özel bir durum.

Soranlara düşünmüyoruz erken daha deyin ben yaklaşık 4 senelik evliyim yaşımda var annem dışında kimse soramıyo hala ne hadlerine ya. Kime ne bu çok özel bir durum.
Bizde 2 bucuk senelik evliyiz 1 yildir dusunuyoruz allahdan en basinda kimseye soylememisim. Soylemediim halde etrafimdakiler akrabalar soruyor.Daha genciz gezip tozucaz cocuk icin maddiyatim da zamanimda yok diyorum tabii icim kan agliyor orasi ayri

Sende sıkma canını Allah ım gönlünüze göre versin inşallah dualarınızın kabul olması dileğiyle Amin

Yook sıkmıyorum nerdeyse 3 sene olacak alıştım. İnş bir an önce nasip eder hayırlısıyla

Kuzum bak bende kuruluk var suan zaten ben beklemiyprum hamilelik yumurtlama dönemi dışında akıntım olmadı hamilelikten olabilir akıntın belkide
Valla bilemedim ki kuzum dün de bugün de geldi beyaz akıntı. Sen de hiç sıkma canını üzme kendini bak hepimiz böyleyiz ama biz de güleceğiz bir gün ve bunları atlatacağız

Arkadaşlar merhabalar hepinize.Sizlere danışmak istediğim bir konu var .Adetim 4 gün gecikti .Dün kan testi 0.30 yani negatif çıktı.Bugün sabah idrar testi yaptığımda böyle çıktı.Sizce bunun nedeni ne olabilir ?

Sıkma olana kadar maalesef. Bu sorular hep olacak. Bende dedim ya sonucu biliyorum diye. Tertemiz bir tek çizgi :)
Haziranda da beraberiz yani olsunn haziran da daha güzel olsun insallah hersey elden bişe gelmwz

ben kürtaj oldugum icin doktor 3 ay korunun demişti zaten yeni oldu 3 ay felan bundan sonra bakalım nasip dedim. Ne dim ki olmuyo deniyorum mu dim. İnsan nasıl der. Aslında insanlar bana birşey demeseler ben gayet mutluyum

Test bozuk gibi görünüyor ama yine de tekrarlamanızda fayda var
Birkaç gün geçsin öyle tekrarlıyım o zaman .İnsan ister istemez bir heyecan yapıyor .Bekletmediğim halde birden böyle olunca şaşırdım.Pek fikrimde olmadığı icin test konusunda danışmak istedim .Teşekkürler cevabnız için

ben bulamadım canım baktım ama degismiyo sanırım
Neyse hepimiz biliyoruz birbirimizi zaten vala bi kaç gündür sık sık giremedim diye neler kaçırdım yenilerde var konuşmaları da okuyamadım güncel bura baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…