olabilir o zamann :)) hemde cok gecmis nasıl dayandın yapmadan?Ama yumurtlama günümden bu yana ayak altımda içten içten yanıyor ve vücut sıcaklığımda sanki kendime dahi aıcak hissediyorum hatta eşimde bu vücut sıcaklığımı farketti
İnş amin çok istiyorum senin için dua ediceğim. Allahım inş kucağını boş bırakmaz ve hayırlı bir evlat nasip eder aminah kuzum ah hepimizin imtihanı aynı farklı sebeplerle Allahım yüzümüzü güldürsün artık
Keşke anlayabilseler çünkü duygularım alt üst oluyo. Bu ay o kadar takmadım ki. Eşimle dahi hamilelikle ilgili bişe konuşmadık.. ama yaramıza tuz basıyolar. Ben hayata olumlu olmaya calıstıkca yara alıyorumm
Sende sıkma canını Allah ım gönlünüze göre versin inşallah dualarınızın kabul olması dileğiyle AminSıkma olana kadar maalesef. Bu sorular hep olacak. Bende dedim ya sonucu biliyorum diye. Tertemiz bir tek çizgi :)
Soranlara düşünmüyoruz erken daha deyin ben yaklaşık 4 senelik evliyim yaşımda var annem dışında kimse soramıyo hala ne hadlerine ya. Kime ne bu çok özel bir durum.Keşke anlayabilseler çünkü duygularım alt üst oluyo. Bu ay o kadar takmadım ki. Eşimle dahi hamilelikle ilgili bişe konuşmadık.. ama yaramıza tuz basıyolar. Ben hayata olumlu olmaya calıstıkca yara alıyorumm
Bizde 2 bucuk senelik evliyiz 1 yildir dusunuyoruz allahdan en basinda kimseye soylememisim. Soylemediim halde etrafimdakiler akrabalar soruyor.Daha genciz gezip tozucaz cocuk icin maddiyatim da zamanimda yok diyorumSoranlara düşünmüyoruz erken daha deyin ben yaklaşık 4 senelik evliyim yaşımda var annem dışında kimse soramıyo hala ne hadlerine ya. Kime ne bu çok özel bir durum.
Sende sıkma canını Allah ım gönlünüze göre versin inşallah dualarınızın kabul olması dileğiyle Amin
Valla bilemedim ki kuzum dün de bugün de geldi beyaz akıntı. Sen de hiç sıkma canını üzme kendini bak hepimiz böyleyiz ama biz de güleceğiz bir gün ve bunları atlatacağızKuzum bak bende kuruluk var suan zaten ben beklemiyprum hamilelik yumurtlama dönemi dışında akıntım olmadı hamilelikten olabilir akıntın belkide
Allah razı olsun canım amin inşallahİnş amin çok istiyorum senin için dua ediceğim. Allahım inş kucağını boş bırakmaz ve hayırlı bir evlat nasip eder amin
Şimdi bile yapsan cıkar adetin düzenlimiydiBilmem ki bazen insan dayanmak istedimi yapıyor. Evde var testim de yarın sabah yapacağım inş hayırlısı bakalım
Haziranda da beraberiz yani olsunn haziran da daha güzel olsun insallah hersey elden bişe gelmwzSıkma olana kadar maalesef. Bu sorular hep olacak. Bende dedim ya sonucu biliyorum diye. Tertemiz bir tek çizgi :)
Test bozuk gibi görünüyor ama yine de tekrarlamanızda fayda varArkadaşlar merhabalar hepinize.Sizlere danışmak istediğim bir konu var .Adetim 4 gün gecikti .Dün kan testi 0.30 yani negatif çıktı.Bugün sabah idrar testi yaptığımda böyle çıktı.Sizce bunun nedeni ne olabilir ?Eki Görüntüle 2641530 Eki Görüntüle 2641530
ben kürtaj oldugum icin doktor 3 ay korunun demişti zaten yeni oldu 3 ay felan bundan sonra bakalım nasip dedim. Ne dim ki olmuyo deniyorum mu dim. İnsan nasıl der. Aslında insanlar bana birşey demeseler ben gayet mutluyumSoranlara düşünmüyoruz erken daha deyin ben yaklaşık 4 senelik evliyim yaşımda var annem dışında kimse soramıyo hala ne hadlerine ya. Kime ne bu çok özel bir durum.
tamam o zamann bakalım mayısdan basladık ne zaman hamile cıkcaz topikten
ben bulamadım canım baktım ama degismiyo sanırımbak öyle düşünelim mantıklı adı değişmiyor heralde konu adı dimi
Birkaç gün geçsin öyle tekrarlıyım o zaman .İnsan ister istemez bir heyecan yapıyor .Bekletmediğim halde birden böyle olunca şaşırdım.Pek fikrimde olmadığı icin test konusunda danışmak istedim .Teşekkürler cevabnız içinTest bozuk gibi görünüyor ama yine de tekrarlamanızda fayda var
Neyse hepimiz biliyoruz birbirimizi zaten vala bi kaç gündür sık sık giremedim diye neler kaçırdım yenilerde var konuşmaları da okuyamadım güncel bura bayaben bulamadım canım baktım ama degismiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?