Var canım benim de böyleydi gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahMerhaba canım
Bugün ovulasyon testini ve gebelik testini beraber yaptım
Bi bakar mısın
Az da olsa silik gibi var mı ki
Bence de var ne güzel üst üste böyle güzel görüntülerBöyle çıktı
Ah canım ya şu cümleler o kadar mutlu ediyorki insanıVar canım benim de böyleydi gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah
YaaBence de var ne güzel üst üste böyle güzel görüntüler
Canım benimmmSen de topiklerin bir numaralı prensesiiii❤❤
Silik çizgilerin kurbanıyız kuzum sen nasılsınNabersiniz kızlar
İstemsizce kahkaha attım bunaSilik çizgilerin kurbanıyız kuzum sen nasılsın ☺
Silik çizgilerin kurbanıyız kuzum sen nasılsın ☺
Test yaptın mı peki kuzumOyy güzel haberler vereceksiniz biliyorum. Bende gelemeyen regl ağrıları yaşıyorum çok fena. Azze erkenden olduda rahatladı ne güzel
Test yaptın mı peki kuzum
Tam adet günün bugün dimi? Dur bakalım kuzum hiç belli olmaz bu işler inşallah allahım Mucizeler verir bizeDün yaptım ondan önceki günde yaptım negatif canım
Tam adet günün bugün dimi? Dur bakalım kuzum hiç belli olmaz bu işler inşallah allahım Mucizeler verir bize
Bak biz ne hayallere daldık kan testi negatif demesine rağmen ümitlendik bugün 3 kişiEvet canım adet günümdü. Bakalım gecikmesini bekliyordum zaten. Belki şaşırtır beni hayırlısı :)
Bak biz ne hayallere daldık kan testi negatif demesine rağmen ümitlendik bugün 3 kişi ☺ Allahtan ümit kesilmez
Hepimizden güzel haberler gelsin inşallahhhHaklısın☺ güzel haberler verinde daha çok ümitlendirin bizi
Aynı belirtiler var bende de. Adetten 2 3 gün geçti. Senin ne kadar geçti test yaptın mıTestin var mı evde? Benim de ara ara geliyo beyaz akıntı ve kasık ağrım var sağlı sollu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?