Benim daha geçmedi kuzum dün yumurtlamanın 11. Günüydü kanda negatif çıktı ama bugün idrar testinde hayalet çizgi çıktıAynı belirtiler var bende de. Adetten 2 3 gün geçti. Senin ne kadar geçti test yaptın mı
Hmmm ben en son 2 mayısta oldum yumurtlamamı bilmiyorum cuma günü idrar kaset testi yaptım negatif çıktı. Bir test daha var elimde. Beyaz akıntı gebelik belirtisi midir zaten kasıklarımda batma da var. Bu ay umut veriyor bu belirtiler bana.Benim daha geçmedi kuzum dün yumurtlamanın 11. Günüydü kanda negatif çıktı ama bugün idrar testinde hayalet çizgi çıktı
Canım ilişkiden kaç gün sonra gösteriyorMiratech erken zamanda bile gosteriyo birliktelik olincada test pozitif cikiyo sanki basima geldi cunki
Canım yumurtlamanın 11i derken pikin mi çatlamanın mı nasıl sayılıyor benim pik 2-3 gün sürüyor çünküBenim daha geçmedi kuzum dün yumurtlamanın 11. Günüydü kanda negatif çıktı ama bugün idrar testinde hayalet çizgi çıktı
Benim de öyle kuZum benim de 1 mayıstı sat. Kasık ağrım hep var rahme doğru baskılama oluyo ve bugün yüzüm aşırı kaşınıyo sivilce doldu hepHmmm ben en son 2 mayısta oldum yumurtlamamı bilmiyorum cuma günü idrar kaset testi yaptım negatif çıktı. Bir test daha var elimde. Beyaz akıntı gebelik belirtisi midir zaten kasıklarımda batma da var. Bu ay umut veriyor bu belirtiler bana.
Iliski olarak bilmiyorum transferin 11.gunu 24 du degerim ogun cikmadi testde bisey 9.gun o testle yapmistim kan degerim daha dusukmustur ama cikmistiCanım ilişkiden kaç gün sonra gösteriyor
Tatlım tam piki gördüm testim bitti. Yani 19unda gördüğüm piki baza aldım benCanım yumurtlamanın 11i derken pikin mi çatlamanın mı nasıl sayılıyor benim pik 2-3 gün sürüyor çünkü
Çok teşekkür ederimTatlım tam piki gördüm testim bitti. Yani 19unda gördüğüm piki baza aldım ben
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim
Hamileysem eğer yumurtlamam geç olmuştur. Çünkü programa göre 14 mayıs yumurtlama gösteriyor. Öyle olsw cuma günü çıkardı diye düşünüyorumBenim de öyle kuZum benim de 1 mayıstı sat. Kasık ağrım hep var rahme doğru baskılama oluyo ve bugün yüzüm aşırı kaşınıyo sivilce doldu hep
Canım ilişkiden kaç gün sonra gösteriyor
Ben artık programlara inanmayı bıraktımHamileysem eğer yumurtlamam geç olmuştur. Çünkü programa göre 14 mayıs yumurtlama gösteriyor. Öyle olsw cuma günü çıkardı diye düşünüyorum
Çok şükür çift çizgiiiiii@xy35 U Umutlu_06 @Sade frappe @Alvaro morte @omurdeniz932 kızlar bat günüüü
Rabbim İnşaAllah tez vakitte bekleyen herkese nasip eder ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder@xy35 U Umutlu_06 @Sade frappe @Alvaro morte @omurdeniz932 kızlar bat günüüü
canımmm gözün aydınnnÇok şükür çift çizgiiiiiibu ay beş gün soğan kürü denemiştim ve demirim vs düşüktü takviyelerini de yaptım İnşaAllah sağlıkla kucağıma alırım
Benimki 17 Mayıs'ta oldu. Normalde 32 günde bir olurdu. Bu sefer 4 haftada geldi. Bu ay da ne olur bilmiyorum.
Teşekkür ederim . İnşallah gelir bebislerimiz. Hayıt kürü nasıl oluyor?Üzme kendini daha önümüzde çok ay var deneyecegiz yılmadan. O bebişler buraya gelecekbu arada hayıt suyu incir kürü falan denesene eğer adet olduysan . Hayıt suyu yumurta geliştiriyor . Ben bu ay denedim hayıt suyunu 1 yumurtam gelişmişti. Hala test yapmadım tabi ama yine de ümidim yok . Bu adetle tüp bebek tedavisine geçiyorum. Hakkımızda hayırlısı
Giremedim kk ya oldun mu ben daha olmadım beklemedeyim dahainşallah ya benim de regl gelecek ya geç döllenme oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?