Çok doğru .Sizin yaşadığınız tecrübe daha zordur eminim.Ne hissettiğinizi belki hissedemem ama Allah tüm hepsinin acısını unuttursun size de inşallah tüm kalbimleKötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorumdemekki şuan nasibinde yok diyorum bu bir imtihan varlığıyla da yokluguylada inşaallah rabbim bizede nasip eder anne oluruz seneye vaktinde
Üzulme canım o kisti dogumla atarsın insallah bebeğin seninle kötü şeyler sakın düsünme güzel haberi alacaksın insallahKızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu
Valla maskemi gözüme kadar çekesim var hepinizden iğreniyorum der gibi bakıyorum insanlaraİnşallah bitanem yaaMerveKA nın sonuçları çıksın ben de gidecem
Aminn amin Yarabbim yaÜzulme canım o kisti dogumla atarsın insallah bebeğin seninle kötü şeyler sakın düsünme güzel haberi alacaksın insallah
Deme öyle deme tüm hamilelerd allah sağlıkla kucağına almalar nasip etsin nizlere de tez zamanda versin inşallahValla maskemi gözüme kadar çekesim var hepinizden iğreniyorum der gibi bakıyorum insanlara
Amin canım amin hepimize versin ard arda Burda böyle güzel haberler uçuşsunDeme öyle deme tüm hamilelerd allah sağlıkla kucağına almalar nasip etsin nizlere de tez zamanda versin inşallah
Heyecanla seni bekliyorummmAmin canım amin hepimize versin ard arda Burda böyle güzel haberler uçuşsun
Valla bende heyecanla beni bekliyorum kuzumHeyecanla seni bekliyorummm
Sonuc ne zaman çıkıcakmış canımAmin canım amin hepimize versin ard arda Burda böyle güzel haberler uçuşsun
Bana saat 9 buçukta iki saate çıkar dedi 35-40 dk kaldı sanırımSonuc ne zaman çıkıcakmış canım
Allah razı olsun canım inşallah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbimÇok doğru .Sizin yaşadığınız tecrübe daha zordur eminim.Ne hissettiğinizi belki hissedemem ama Allah tüm hepsinin acısını unuttursun size de inşallah tüm kalbimle
AminnA
Allah razı olsun canım inşallah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim
Hadi bakalım az kaldıBana saat 9 buçukta iki saate çıkar dedi 35-40 dk kaldı sanırım
Ya hani kadın programlarında falan 70 milyon bizi izliyor falan derler ya halbuki izleyen belki 20-30 bindir bende öyle hissediyorum.70 milyon beni bekliyor gibiyimHadi bakalım az kaldı
Canım hamilelikle ilgili bir sıkıntın yok dimi yoktur insallah mesajlar arasınamı kaynadı yoksaKötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorumdemekki şuan nasibinde yok diyorum bu bir imtihan varlığıyla da yokluguylada inşaallah rabbim bizede nasip eder anne oluruz seneye vaktinde
Aynen 70 milyon tek yürek seni bekliyoruzYa hani kadın programlarında falan 70 milyon bizi izliyor falan derler ya halbuki izleyen belki 20-30 bindir bende öyle hissediyorum.70 milyon beni bekliyor gibiyim
Bir oluruz yolunda.mp3Aynen 70 milyon tek yürek seni bekliyoruz
Şuan yok canım çok şükürCanım hamilelikle ilgili bir sıkıntın yok dimi yoktur insallah mesajlar arasınamı kaynadı yoksa
Yok canım randevum 15.40 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?