- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Ben seni sabah gideceksin diye hatırlıyorum yaTamam kuzum daha 15.40 randevum haber ederim
Yok kuzum o cuma gününki randevuydu bugün ameliyatı varmış gideceğim doktorun 15.40 a müsaittiBen seni sabah gideceksin diye hatırlıyorum yaaklımda öyle kalmış o yüzden merak ediyordum
Ya hani kadın programlarında falan 70 milyon bizi izliyor falan derler ya halbuki izleyen belki 20-30 bindir bende öyle hissediyorum.70 milyon beni bekliyor gibiyim
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan yok canım çok şükür❤
Kürtaj oldu canım yaoblomov21 canım sen ne yaptın kalp atışını duymak için gidecektim kaçırdım mi acaba yazdın da
Tahlilim çıkmamış öğleden sonraya kaldıOkurken ben bile heyecanlandım beklemedeyim
Tahlilim çıkmamış öğleden sonraya kaldı
tam dizi gibi oldu canım heyecanli kısminda haftaya kaldı hastaneye saygılarimı ilet lutfen
Yaaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah kucağına sağ salim almayı nasip etsin onu o kadar iyi anlıyorum kiKürtaj oldu canım ya
Aminn canım hepimize nasip etsin rabbim benim için aklınıza geldikçe dua ederseniz sevinirimÇok şükür canım Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben sağdaki soldaki küçük çocukları falan seviyorum Artık napim vakit geçsin diyeMeraktan catliyxaz
Tam köyü değil miydiBenim de instagram konuştuğum ovulasyon testleriyle uğraşan biri vardı. Benim testime : ben buna negatif gözüyle bakıyorum biraz bekle 2-3 gün sonra bidaha yap dedi
Sev sev sevmek iyi gelir insanaBen sağdaki soldaki küçük çocukları falan seviyorum Artık napim vakit geçsin diyeAmaan napalım ya yok herhalde
Kan verdim 122 çıktı:)en iyisi kan verip emin olmak
Ederiz tabi ki canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu seferAminn canım hepimize nasip etsin rabbim benim için aklınıza geldikçe dua ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?