Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahKan verdim 122 çıktı:)
Hala inanamıyor insan. Darısı sana ve bütün isteyenlere inşallah
Senin başlığın bana çok uğurlu geldi. Önce 1 mayısla girdim listene olmadı,30 mayısla sondan yakaladım bi daha bu sefer oldu.Allah razı olsun senden canım.
Cok hafif var kusma yok canımKızlar 5. Haftada olanlar mideniz bulanıyor mu
Bugun idrar testi yapmış mıydınBüyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Büyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Büyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinKan verdim 122 çıktı:)
Hala inanamıyor insan. Darısı sana ve bütün isteyenlere inşallah
Senin başlığın bana çok uğurlu geldi. Önce 1 mayısla girdim listene olmadı,30 mayısla sondan yakaladım bi daha bu sefer oldu.Allah razı olsun senden canım.
Canım doktorda güzel şeyler söylemiş boşuna çizgi çıkmaz demiş stres yapma bu kadarKızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu
Allah razı olsun canımEderiz tabi ki canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer
Amin canım çok sağol darısı size olsunHayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
bu nasıl artış anlamadım canımBüyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Amin inşallah sağlıkla kavuşuruz senin de gözün aydınGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Evde idrar testin var mı birkaç tane alda evde test yaparsın şu 2 haftalık süreçte canımBüyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Şaka yapıyorum zaten yerinde sayıyorbu nasıl artış anlamadım canım
Cinnet geçire geçire yapıcam sanırımEvde idrar testin var mı birkaç tane alda evde test yaparsın şu 2 haftalık süreçte canım
Bana yapılmıştı canm adet kanamam biraz fazlaydı o ay yapılmıştıKızlaaarr, sağlık ocağında hormon testi yapılıyor mu bilginiz var mı
Teşekkür ederimAmin inşallah sağlıkla kavuşuruz senin de gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?