Boşuna panik yapıyorsun canım dediğin gibi daha bebiş döllenmemiştir bileKızlar 2 gün önce ve dün yumurta çatlamıştı 2 gün değerlendirdik bugun küçük bir trafik kazası geçirdim ve röntgen çektirmek zorunda kaldım röntgen çektirirken kapıda hamileler ve hamilelik belirtisi olanlar giremez yazıyor sorum şu 2 gün önce ve dün değerlendirdik hamile isem bu bir sıkıntı yaşatır mı yoksa daha döllenme bile olmamıştır boşuna mı panik yapıyorum
Bence yap yarın 1 hafta fazla bir süre zaten eğer adet olmama nedenin gebeliktense artık testte görülür diye düşünüyorum canımKızlar test aldım yarın yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi. En son 1 hafta önce test yapıp negatifi gördüm.
Haklısın canım. Yarın sabah yapayım o zaman. İnşallah bu sefer güzel bir sonuç alırım.Bence yap yarın 1 hafta fazla bir süre zaten eğer adet olmama nedenin gebeliktense artık testte görülür diye düşünüyorum canım
İnşallah canım bu gecikmen bebiştendir güzel haberlerle gel burayaHaklısın canım. Yarın sabah yapayım o zaman. İnşallah bu sefer güzel bir sonuç alırım.
Bir yanım çok umutlu bir yanımda yine negatif görücekmişim gibi hissediyorum.İnşallah canım bu gecikmen bebiştendir güzel haberlerle gel buraya
Kuzu bunda da var gibi ama normalini atsana diğerleriyle birlikteBenim dördüncü pozitif testim ama kan değerim önce 0,30 bugün de 0,32 çıktıiki hafta sonra tekrar kan testi yatıracakmışım doktor hanımcığım öyle buyurdu
Ben 1 gün önce negatiften 1 gün sonra çizgiyi gördüm kuzum bi dene istersenKızlar test aldım yarın yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi. En son 1 hafta önce test yapıp negatifi gördüm.
Çok haklısın canım insan korkuyor testi yapmaktan negatif olacak diye ama negatif cıksada güçlü olmaya çalış sakın üzeyim deme kendini daha vakti değilmiş demek ki diye düşün.. Regli tarihinden kaç gün geçmiş oldu şimdiBir yanım çok umutlu bir yanımda yine negatif görücekmişim gibi hissediyorum.
Ayy inşallah bende görürüm. Görmezsemde inşallah hemen regl olurum.Ben 1 gün önce negatiften 1 gün sonra çizgiyi gördüm kuzum bi dene istersen
Hadi yap at hemen merakla bekliyorumAyy inşallah bende görürüm. Görmezsemde inşallah hemen regl olurum.
Yok şuan regl olsam inan ki rahatlıycam. Sadece acabalardan dolayı iyice stres oluyorum. Bugün gecikmenin 17 günü canım.Çok haklısın canım insan korkuyor testi yapmaktan negatif olacak diye ama negatif cıksada güçlü olmaya çalış sakın üzeyim deme kendini daha vakti değilmiş demek ki diye düşün.. Regli tarihinden kaç gün geçmiş oldu şimdi
Geçmiş olsun birşey olacağını düşünmüyorum inşaallah da olmazKızlar 2 gün önce ve dün yumurta çatlamıştı 2 gün değerlendirdik bugun küçük bir trafik kazası geçirdim ve röntgen çektirmek zorunda kaldım röntgen çektirirken kapıda hamileler ve hamilelik belirtisi olanlar giremez yazıyor sorum şu 2 gün önce ve dün değerlendirdik hamile isem bu bir sıkıntı yaşatır mı yoksa daha döllenme bile olmamıştır boşuna mı panik yapıyorum
Yarın sabah yapıcam inşallah canım.Hadi yap at hemen merakla bekliyorum
Sağol canım inşallahhGeçmiş olsun birşey olacağını düşünmüyorum inşaallah da olmaz
adet olup beraber oldugumuza sevinmek
adet olup beraber oldugumuza sevinmek
Baya olmuş aslinda şimdi yapsan da çıkar kafan rahat etmis olur arakdaşın 7 gün gecikmisti reglisi aksam yapmıstı testi pozitifi gördü canım kafam rahatlasın diyosan yapYok şuan regl olsam inan ki rahatlıycam. Sadece acabalardan dolayı iyice stres oluyorum. Bugün gecikmenin 17 günü canım.
Benimde bi garip kuzum bu sefer ki regl belirtim olsa hemen yapardım test ama belirtimde yokÜmitlenmek istemiyorum ama garip bişey oldu. Regl den Birgün önce çok dolaştım eve geldiğimde akıntılı kahverengi leke gelmiş. Ertesi gün sabah kalktığımda sağ bacak ağrımdan ne oturabildim ne kalkabildim. Bugün yeni geçti. Bugün hiç oturamadım temizlik yemek falan derken bu sefer yine kahverengi, pembe akıntım oldu iki defa ve belim çok ayakta olduğumdan baya ağrıyor. Test yaptım ama tek çizgi. Valla bu sefer hiç dinlemedim kendimi yaYani yine olamadım yine geç olacağım galiba yaaa yada olmim yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?