Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test aldım yarın yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi. En son 1 hafta önce test yapıp negatifi gördüm.

Boşuna panik yapıyorsun canım dediğin gibi daha bebiş döllenmemiştir bile

Kızlar test aldım yarın yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi. En son 1 hafta önce test yapıp negatifi gördüm.
Bence yap yarın 1 hafta fazla bir süre zaten eğer adet olmama nedenin gebeliktense artık testte görülür diye düşünüyorum canım

Bence yap yarın 1 hafta fazla bir süre zaten eğer adet olmama nedenin gebeliktense artık testte görülür diye düşünüyorum canım
Haklısın canım. Yarın sabah yapayım o zaman. İnşallah bu sefer güzel bir sonuç alırım.

Benim dördüncü pozitif testim ama kan değerim önce 0,30 bugün de 0,32 çıktı iki hafta sonra tekrar kan testi yatıracakmışım doktor hanımcığım öyle buyurdu
Kuzu bunda da var gibi ama normalini atsana diğerleriyle birlikte

Bir yanım çok umutlu bir yanımda yine negatif görücekmişim gibi hissediyorum.
Çok haklısın canım insan korkuyor testi yapmaktan negatif olacak diye ama negatif cıksada güçlü olmaya çalış sakın üzeyim deme kendini daha vakti değilmiş demek ki diye düşün.. Regli tarihinden kaç gün geçmiş oldu şimdi

Yok şuan regl olsam inan ki rahatlıycam. Sadece acabalardan dolayı iyice stres oluyorum. Bugün gecikmenin 17 günü canım.

Geçmiş olsun birşey olacağını düşünmüyorum inşaallah da olmaz

adet olup beraber oldugumuza sevinmek

Ümitlenmek istemiyorum ama garip bişey oldu. Regl den Birgün önce çok dolaştım eve geldiğimde akıntılı kahverengi leke gelmiş. Ertesi gün sabah kalktığımda sağ bacak ağrımdan ne oturabildim ne kalkabildim. Bugün yeni geçti. Bugün hiç oturamadım temizlik yemek falan derken bu sefer yine kahverengi, pembe akıntım oldu iki defa ve belim çok ayakta olduğumdan baya ağrıyor. Test yaptım ama tek çizgi. Valla bu sefer hiç dinlemedim kendimi ya Yani yine olamadım yine geç olacağım galiba yaaa yada olmim yaaa:)

Yok şuan regl olsam inan ki rahatlıycam. Sadece acabalardan dolayı iyice stres oluyorum. Bugün gecikmenin 17 günü canım.
Baya olmuş aslinda şimdi yapsan da çıkar kafan rahat etmis olur arakdaşın 7 gün gecikmisti reglisi aksam yapmıstı testi pozitifi gördü canım kafam rahatlasın diyosan yap

Benimde bi garip kuzum bu sefer ki regl belirtim olsa hemen yapardım test ama belirtimde yok şimdide üstüne görme yaşayanları araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…