Benim 6. Haftada başladı canım hafif hafifKızlar 5. Haftada olanlar mideniz bulanıyor mu
5. Haftanın içindeyken benden de gelmişti canım hatta korkup hastaneye gitmiştim normalmiş yaniKızlar test sonucum pozitif 8 gün geçti günüm..ama doktora gitmedim henüz..Birkaç gündür arada kahverengi leke geliyo normal mi yeni gebelerde de var mı bu durum yardım edin lütfen
Sağol canm benm5. Haftanın içindeyken benden de gelmişti canım hatta korkup hastaneye gitmiştim normalmiş yani
Benim dördüncü pozitif testim ama kan değerim önce 0,30 bugün de 0,32 çıktıbelli bir
ikinci çizgi var? bence sende gebelik var
Kızımda 3 aylık olana kadar çok ağır geçti mide bulantım..su bile içemez olmuştum..gözlerimin altı morarmıştı açlıktan..bunda da mı öyle olur acaba korkuyormBenim 6. Haftada başladı canım hafif hafif
Aynen bekle canım daha net görmüs olursun geç döllenme falan olduysaBen deMerveKA dan sonra kan vermekten vazgeçtim. biraz daha bekliycem test alcam yarın da yapıcam bakalım ne olacak
İnşallah bu bekleyişlerin sonu güzel olur.Aynen valla olsam keske kesecem umidi tekrar devam edecem ama gelmiyoda off
Ben saldım artık ya .Saklamıyorum da testleri direkt attım hepsini yapıp yapıp atıcamVar bence yaa valla kuzum testte cıkıyor kanda niye yok
Tıp literatürlerine girceksin valla kuzum bilemedim aynı marka test mi buBen saldım artık ya .Saklamıyorum da testleri direkt attım hepsini yapıp yapıp atıcam
Yoo bu da başkaTıp literatürlerine girceksin valla kuzum bilemedim aynı marka test mi bu
Acaba bir erken gebelik testi mi alsan canım :)Yoo bu da başka
Aldım kız onu da aldım yarın yapcamAcaba bir erken gebelik testi mi alsan canım :)
Aynen bugün ki test kotanı doldurdun yarın yap bakalım yalnız doktorun 2 hafta demiş ya çok değil mi ya o kadar süre 1 hafta dese tamamAldım kız onu da aldım yarın yapcam
Valla aldım 15 ine randevu canım sıkılırsa gider acile kan veririmAynen bugün ki test kotanı doldurdun yarın yap bakalım yalnız doktorun 2 hafta demiş ya çok değil mi ya o kadar süre 1 hafta dese tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?