Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test sonucum pozitif 8 gün geçti günüm..ama doktora gitmedim henüz..Birkaç gündür arada kahverengi leke geliyo normal mi yeni gebelerde de var mı bu durum yardım edin lütfen
5. Haftanın içindeyken benden de gelmişti canım hatta korkup hastaneye gitmiştim normalmiş yani

M -Murphy @Storycan dayanamadım sırf inadına yaptım süslü de bir efektle çektim Markası da farklı ilkinden .Bence yok sizce

Çok karartmışsın:)) indirip biraz açtım rengini bariz ikinci çizgi var yaa. Ama tuhaf olan kanda çıkmayıp burda nasıl çıkıyor ya

[CQUOTE="Mom42, post: 64024958, member: 990300"]
5. Haftanın içindeyken benden de gelmişti canım hatta korkup hastaneye gitmiştim normalmiş yani
[/QUOTE]
Canım bide bu mesajının altındaki hamilelik şeyisini nasıl ekliyorsun oraya bende ekliyim

Kızlar 2 gün önce ve dün yumurta çatlamıştı 2 gün değerlendirdik bugun küçük bir trafik kazası geçirdim ve röntgen çektirmek zorunda kaldım röntgen çektirirken kapıda hamileler ve hamilelik belirtisi olanlar giremez yazıyor sorum şu 2 gün önce ve dün değerlendirdik hamile isem bu bir sıkıntı yaşatır mı yoksa daha döllenme bile olmamıştır boşuna mı panik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…