- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
Bnde yok henüz..kızımda daha erken başlamıştı da merak ettim canmCok hafif var kusma yok canım
Bugun idrar testi yapmış mıydın
Hadi ya bu iyi bişey değilmiBüyük bekleyiş sona erdiüç günde 0,30 dan 0,32 ye yükselerek Artış rekoru kırdım iki hafta sonra yine yapacakmışım kan testi
Hayırlısı olsun inşallahBen deMerveKA dan sonra kan vermekten vazgeçtim. biraz daha bekliycem test alcam yarın da yapıcam bakalım ne olacak
Valla birsürü test aldım günde iki üç canım sıkıldıkça yapıcamBen deMerveKA dan sonra kan vermekten vazgeçtim. biraz daha bekliycem test alcam yarın da yapıcam bakalım ne olacak
Yaptın mı şimdi hemenValla birsürü test aldım günde iki üç canım sıkıldıkça yapıcam
geç döllenme olduysa yerleşme kanaması olabilir,Kızlar test sonucum pozitif 8 gün geçti günüm..ama doktora gitmedim henüz..Birkaç gündür arada kahverengi leke geliyo normal mi yeni gebelerde de var mı bu durum yardım edin lütfen
Aynen valla olsam keske kesecem umidi tekrar devam edecem ama gelmiyoda offAy sen bendende öncesin. Valla durduk yere beklemek çok zor. Var mı yokmu bilmemek. En azından adet olsam ümidimi keserim.
Ben haziran ayı topikine de yazdım yanlışlıkla.Merhabalar, benim döngüm normalde 27 gün sürer ama geçen ay döngüm 25 gün sürdü. 1-3 Haziran arası yani bat. Ortalama 2 Haziran diyebiliriz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla bu mutluluğu tatmayı nasip etsin arkadaşlar.
Yok bugün boyumun ölçüsünü aldım sonra inşallahYaptın mı şimdi hemen
Başına gelen var mı pekigeç döllenme olduysa yerleşme kanaması olabilir,
Yerleşme kanaması diye duymuştum. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!Kızlar test sonucum pozitif 8 gün geçti günüm..ama doktora gitmedim henüz..Birkaç gündür arada kahverengi leke geliyo normal mi yeni gebelerde de var mı bu durum yardım edin lütfen
Amin canm..6 haftalık olsun gidecem hastaneye ultrasonda görünür Allahın izniyleYerleşme kanaması diye duymuştum. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!
Yarın yap bakalım bi ne çıkacakYok bugün boyumun ölçüsünü aldım sonra inşallah
Yarın yap bakalım bi ne çıkacak
Sürpriz bebeğim benim..Yerleşme kanaması diye duymuştum. Hadi hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?