Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün itibariyle 1 hafta oldu gecikmem.
Yarın 8. Gün yani. 5 gün önce kan testi negatif çıktı (0.100). Dün idrar testi böyle çıktı.

Bugün hala gelen giden yok. Testi de tekrarlayamadim çıkıp test alamadım.
Ama acayip kasık ağrım oldu bugün sağ tarafta.
Güncelleyeyim dedim durumumu.

Kızlar mrb ben 3 gundür folik asite basladim hergun ayni saate mi icmemngerek yoksa saat fark etmiyor mu ?

Benim de sağ kasıkta ağrım var kuzum ya. Ben de yarın bidaha test yapıcam geç döllenme olabilir

Benim de sağ kasıkta ağrım var kuzum ya. Ben de yarın bidaha test yapıcam geç döllenme olabilir
Ben de çıkabilirsem alıp yapcam. Bakalım sabah yapacağın test yine silik mi çıkacak yoksa diğerlerine göre biraz daha koyu bir çizgi mi olacak

Cnm bakamıyorum uzun zamandır. Bat yakın mı. Kürtaj dan sonra dr kaç ay korun dedi sana. Birde patoloji ye gittimi senin bişy çıktı mı.
3 ay korun dedi kuzum..patolojiye gitti sonuc cıktı ama gidemedim virüs girdi araya

benim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilir
Bunları okudukca daha cok umutlanıyorum esimde umutlanma diyo

benim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilir
Bunları okudukca daha cok umutlanıyorum esimde umutlanma diyo

Aynen benimkisi test aldirmiyor bana mesela evde hic öyle test depom yok yapıp yapıp moralimi çok kez bozdugum icin

Ben int den erken gebelik testi aldım 3 tane kıyamıyorum onları kullanmaya :)))

Eşim akşam bidaha yapsana dedi yapmadım valla psikolojim bozuldu sabah yapıcam
Daha yenidir seninki biraz usandirsan testleri saklar valla bak bende 1 tane bile yok test ben de sizler yapinca kendim yapmış kadar mutlu oluyorum

Kızlar bu hamileliğe hazırlık haziran ayı için geçerlimi :)
Bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim.

Evet bende şaşırıyorum kendime. Gecikmenin 4. Günü yapıcam :)
Aynen gecen sefer 4. Gun oldu diyosun bekle dayanmaya calis benim şayet gecikmem olursa 7. Gun falan test yaparım esim annem baya usandılar çünkü test mi yapsam dedigimde hep bir ağızdan hayırrrr diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…