Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen gecen sefer 4. Gun oldu diyosun bekle dayanmaya calis benim şayet gecikmem olursa 7. Gun falan test yaparım esim annem baya usandılar çünkü test mi yapsam dedigimde hep bir ağızdan hayırrrr diyolar

Haklılar aslında kendimizi yıpratıyoruz ama elimizde değil işte

Yok iki defa kahverengi lekelenmem oldu bişey yok başka. Ama regl olacağım belli. Göğüslerde şişkinlik hiç bişey yok. Diğer hamileliğimde olmuştu çünkü

Hamileyken yaşamıştım :)

Kızlar 18 gün gecikmeyle test yaptım ve yine negatif. Artık tamamen umudu kestim ben. Başka bir sorun var demek ki. Olmamak da çok zor muş. Şimdi maydanoz kaynatıp içmeyi düşünüyorum. Kendime umut edip hep negatifi görmek baya yordu beni.

Kuzum doktora gitsen aslında tarlusal falan verir söktürür. Bazen olabiliyo öyle

Aynıları bendede var bat 31iydi 2 test yaptım silik çift cizgi var yarın doktora gidicem inşallah bebeklerimiz vardır canım

Yok iki defa kahverengi lekelenmem oldu bişey yok başka. Ama regl olacağım belli. Göğüslerde şişkinlik hiç bişey yok. Diğer hamileliğimde olmuştu çünkü
benimde bu sefer yok normalde hep siser belli olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…