Aynen gecen sefer 4. Gun oldu diyosun bekle dayanmaya calis benim şayet gecikmem olursa 7. Gun falan test yaparım esim annem baya usandılar çünkü test mi yapsam dedigimde hep bir ağızdan hayırrrr diyolar
Benimde bu şekilde oluyor geçen ay koyu oldum 2 gün sürdü bugün de aynısı geldi Çamur gibi ve çok daha ağrılıbakalım kaç gün sürücek normalde ben yoğun ve 5 günden az olmam. Siz ne durumda bunu yaşamıştınız?
Kuzum doktora gitsen aslında tarlusal falan verir söktürür. Bazen olabiliyo öyleKızlar 18 gün gecikmeyle test yaptım ve yine negatif. Artık tamamen umudu kestim ben. Başka bir sorun var demek ki. Olmamak da çok zor muş. Şimdi maydanoz kaynatıp içmeyi düşünüyorum. Kendime umut edip hep negatifi görmek baya yordu beni.
Gittim ama hiç bir şey vermedi. 2 ay bile gelebilir normal dedi.Kuzum doktora gitsen aslında tarlusal falan verir söktürür. Bazen olabiliyo öyle
Gittim ama hiç bir şey vermedi. 2 ay bile gelebilir normal dedi.
İnşallah canım çok sevindimÇok şükür çift çizgiiiiiibu ay beş gün soğan kürü denemiştim ve demirim vs düşüktü takviyelerini de yaptım İnşaAllah sağlıkla kucağıma alırım
Aynıları bendede var bat 31iydi 2 test yaptım silik çift cizgi var yarın doktora gidicem inşallah bebeklerimiz vardır canımBende de bel ve kasık ağrısı var. Üç gündür falan adet olacak gibi kaşık ağrısı çekiyorum.Doktora da o yüzden gitmek istedim .Tamam idrar testi pozitif gösteriyor ama yanlış olma ihtimali her zaman var .Farklı bir rahatsızlık varsa öğreneyim diye gidicem aslında .Birde aşırı gaz problemi yaşıyorum ben
Var gibi duruyo canım inşallah vardırBurada daha belirgin
KuzuuuuuumYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr
Kesinlikle öyle.Yaaa olmamak da çok stresli sinir bozucu. Benim 2 gün gecikti. Çok rahatsız ediyor
Dualarımız seninle canım öğrenince yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruzYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr
İnşaallah mutlu haberi alirsin canımYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr
GünaydınGünaydın
Yerleşme kanamas olabilir mi acabaAzze Yine koyu birşey geldi geçen ayda böyle gelmişti 2 gün sürmüştü bugün yine çamur gibi birşey geldi normal adette olamıyorum kuzum şaştım kaldım
benimde bu sefer yok normalde hep siser belli olmaz kuzumYok iki defa kahverengi lekelenmem oldu bişey yok başka. Ama regl olacağım belli. Göğüslerde şişkinlik hiç bişey yok. Diğer hamileliğimde olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?