Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım genetik test yaptır rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah duamdasin

Aynen benimkisi test aldirmiyor bana mesela evde hic öyle test depom yok yapıp yapıp moralimi çok kez bozdugum icin
bilmiyorum esime sabah gelirken al dedim ama sonrada ben sana duruma göre söylerim dedim cok karısıgım kızlar cok

Azze kızzzz neler oluyor yoksaaa?? İş başı yaptım kuzular çok bakamıyorum yaa okuyamadım herşeyi

Kızlar bu hamileliğe hazırlık haziran ayı için geçerlimi :)
Bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim.
Mayıstı burası biz kopamadık Haziran olarak devam ediyoruz canım yani Haziran bat bekleyenler de var aramız da

Amin sağol canım heyecanlandım ne oldu simdi adetin mi kesildi kz neler oluyorrr
bu sefer hiç adet gibi gelmedi kuzum rengi miktarı felan 2-2.5 gün sürdü. Aklıma süphe düstü kızlarda olabilir dediler karnımda aşırı şiş 5 aylık gibi diğer hamileliğimi öğrendiğimde de böyle olmustu ama belirtim felan yok sırf bunun icin acaba varmıdır bilmiyorum

Koyu kahverengi canım bazen de kırmızımsı geliyordu. Çok ağrım olmuştu birde benim Oyüzden ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 3 ay
Benimde bu şekilde oluyor geçen ay koyu oldum 2 gün sürdü bugün de aynısı geldi Çamur gibi ve çok daha ağrılı bakalım kaç gün sürücek normalde ben yoğun ve 5 günden az olmam. Siz ne durumda bunu yaşamıştınız?

İnş sağlıklı bebeğe yer hazırlamıştır canım. Benim yine gecikti diğer regl gibi. Beklemedeyim dün olacaktım normalde. Geç yumurtladığım için bekliyordum zaten
Allah razı olsun hepinizden. İnş güsel haberler alırsın sende diğer arkadaşlar da. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…