- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Aynen canım genetik test yaptır rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahOo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.
bilmiyorum esime sabah gelirken al dedim ama sonrada ben sana duruma göre söylerim dedimAynen benimkisi test aldirmiyor bana mesela evde hic öyle test depom yokyapıp yapıp moralimi çok kez bozdugum icin
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsinn :) bilmiyorum emin değilim bende ama acaba mı diyorum bi yandannnAzze kızzzz neler oluyor yoksaaa?? İş başı yaptım kuzular çok bakamıyorum yaa okuyamadım herşeyi
Amin sağol canım heyecanlandım ne oldu simdi adetin mi kesildi kz neler oluyorrrAllah yardımcın olsun canım kolay gelsinn :) bilmiyorum emin değilim bende ama acaba mı diyorum bi yandannn
Mayıstı burası biz kopamadık Haziran olarak devam ediyoruz canım yani Haziran bat bekleyenler de var aramız daKızlar bu hamileliğe hazırlık haziran ayı için geçerlimi :)
Bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim.
bu sefer hiç adet gibi gelmedi kuzum rengi miktarı felan 2-2.5 gün sürdü. Aklıma süphe düstü kızlarda olabilir dediler karnımda aşırı şiş 5 aylık gibi diğer hamileliğimi öğrendiğimde de böyle olmustu ama belirtim felan yokAmin sağol canım heyecanlandım ne oldu simdi adetin mi kesildi kz neler oluyorrr
canım sabahsa sabah akşamsa akşam içmen lazımKızlar mrb ben 3 gundür folik asite basladim hergun ayni saate mi icmemngerek yoksa saat fark etmiyor mu ?
Artık yemek içmek gibi bir temel gereksinim oldu o bende ya
Hayır yani ben asıl alışkanlık olacak diye korkuyorumkoptum ya.. insallah bebis vardır da bi mola vermis olursun testlere
Benimde bu şekilde oluyor geçen ay koyu oldum 2 gün sürdü bugün de aynısı geldi Çamur gibi ve çok daha ağrılıKoyu kahverengi canım bazen de kırmızımsı geliyordu. Çok ağrım olmuştu birde benim Oyüzden ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 3 ay
@BlueDesertRainHyt52 kızlar bat günüüü :))
Allah razı olsun hepinizden. İnş güsel haberler alırsın sende diğer arkadaşlar da. Dualarım sizinle.İnş sağlıklı bebeğe yer hazırlamıştır canım. Benim yine gecikti diğer regl gibi. Beklemedeyim dün olacaktım normalde. Geç yumurtladığım için bekliyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?