yaaa çizgiiiiiGünaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
Maşaallah gözüküyor çizgi hayırlı olsun bebeğinGünaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
Günaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
Nasıl yani düşme akıntısıAma kahve akıntı geliyo kuzumbiliyorum ben bu akıntıyı düşme akıntısı
benimde bu sefer yok normalde hep siser belli olmaz kuzum
Kuzum test yapsanaa nasıl duruyosunnbu sefer hiç adet gibi gelmedi kuzum rengi miktarı felan 2-2.5 gün sürdü. Aklıma süphe düstü kızlarda olabilir dediler karnımda aşırı şiş 5 aylık gibi diğer hamileliğimi öğrendiğimde de böyle olmustu ama belirtim felan yoksırf bunun icin acaba varmıdır bilmiyorum
Günaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
Ya benim bir öncekinde 7 haftalıkken gelmişti kahve akıntı ve kürtaj olmuştumKahverengi akıntı da düşme olmaz ki ama ya hemen öyle kötü düşünme lütfen
İnşallah ama Bugün belli olmaz ancak 2 gün sonra gittiğimde değer artarsa iyidir diyebilirim inşallahay canım hadi hayırlısıyla git gel güzel haberler ver bize var gibi görünüyor
Benim bi kere daha olmuştu ve kaybetmiştim ondaNasıl yani düşme akıntısı
Yaa yavrum çok sevindmmGünaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
Güzel haberler bekliyoruz canım içini ferah tut senYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr
İnşallah kızlar inşallahhhhhGüzel haberler bekliyoruz canım içini ferah tut sen
Günaydın canımGünaydın
Çok korkuyorum ama bugün 2 doktora birden gidicem bakalımYaa yavrum çok sevindmmçok dikkatli ol doktora git hemen ve içini ferah tut lütfen
Seni görünce heyecanlandım hemen çıkıp test alcam şimdi
Canım benim hamilelik belirtisi sarı akıntıydı hala da aynı hiç korkmaGünaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
O sıvı kıvamlı açık kahve geçen hafta benden gelmişti birşey oluyor diye gittim doktora meğersem oda yerleşme oluyormuşYa benim bir öncekinde 7 haftalıkken gelmişti kahve akıntı ve kürtaj olmuştumbunda da sıvı kıvamlı açık kahve geldi iki kere tuvalette. Aşırı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?