Kuzum ne kahrı sana yardımci olabildiysem ne mutluÇok teşekkür ederim m☺☺
Aminnn kuzummmm
yaaaaa canımsınnnn❤❤❤ Çok teşekkür ederimmm
Ahh ahhh ne çok kahrımı çektinnnsağol minnoşum m❤❤
Amin inşallahKorkma canım Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini dua edicem ben de insallah güzel haberle gelceksin
Aayyyy tebrik ederim hayırlı olsunnnnKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden inşallah sağlıkla ilerler gebelik
İnşallah kuzummm dualarım seninleeeeKuzum ne kahrı sana yardımci olabildiysem ne mutluhatıralarimda olcaksın insallah arkandan biz de geliriz
Yok geç yumurtlayınca adet de gecikiyo ya onu demek istedimAayyyy tebrik ederim hayırlı olsunnnn
Sağlıkla gelsinbu arada Geç yumurtlayınca hamile mi olunuyo valla orayı anlamadım
Bir de benBir de ben anlayabilseydim derdimi
Ayyyy anladım bende bu sefer baya geç yumurtladım 2 gün geçti test negatif hiç bir belirti yok göğüslerim falan yumuşacıkYok geç yumurtlayınca adet de gecikiyo ya onu demek istedim ☺☺ Çok teşekkür ederimmm
Cok tesekkürler kuzumİnşallah kuzummm dualarım seninleeee
Eğer hamilelikle normal adet olanlardan değilsem ben tam olarak kırmızıyı bugün gördümCiddi misin bende hiç heveslenmim o zamam bu ay benimde o aekil
Ben 4 gunn onceden oldumBlueDesertRain Hyt52 kızlar bat günüüü :))
Cnm tebrik ederim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş su gibi 9ay geçsinYok geç yumurtlayınca adet de gecikiyo ya onu demek istedim ☺☺ Çok teşekkür ederimmm
Allah hep böyle mutlu etsin canımm seniiiYok geç yumurtlayınca adet de gecikiyo ya onu demek istedim ☺☺ Çok teşekkür ederimmm
Ama sen gecen ay da bu sekilde olmussun yani demekki olabiliyo. Belirtim yok zaten tek beni süphelendiren karnım o kadar şişti ki dğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden şüphelendim ama belkide sökülemedğim içinde olabilir.Eğer hamilelikle normal adet olanlardan değilsem ben tam olarak kırmızıyı bugün gördümhamile değilim canım yeni bat 27 Haziran. Eğer sen sadece çamurumsu oluyorsan kesinlikle bir doktora gördün o şekilde üzerine görme olabiliyor ve 3 ay aynı adeti görebiliyorsun Ya da iltihap olabilir umutlandırmak istemem ama mümkün.
Kuzum sen testini yap bence eger negatifse sökülmen icin doktora bi danışırsınAma sen gecen ay da bu sekilde olmussun yani demekki olabiliyo. Belirtim yok zaten tek beni süphelendiren karnım o kadar şişti ki dğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden şüphelendim ama belkide sökülemedğim içinde olabilir.
Geçen ay sadece çamur gibi oldum bugünde öyle başladı 1 saat önce normal olduğumu gördüm rahatladım. Ama karnımda şişlik duruyor ona hala anlam veremiyorumAma sen gecen ay da bu sekilde olmussun yani demekki olabiliyo. Belirtim yok zaten tek beni süphelendiren karnım o kadar şişti ki dğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden şüphelendim ama belkide sökülemedğim içinde olabilir.
yarın sabah yapim o zaman varsa cıksın yoksa karnımı patlatmde insinKuzum sen testini yap bence eger negatifse sökülmen icin doktora bi danışırsın
seninde asırı sis mi benim normal adet olcagımız zaman ki gibi bi sisme değilGeçen ay sadece çamur gibi oldum bugünde öyle başladı 1 saat önce normal olduğumu gördüm rahatladım. Ama karnımda şişlik duruyor ona hala anlam veremiyorum
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsunn benimde 61 cıkmıştı adet günümde İnşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsınKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden inşallah sağlıkla ilerler gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?