Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze canım sonunda söküldüm 25 hazirandan 28 hazirana attı regl tarihini. Güncellersin

Kızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayın eşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese etmeye de devam edeceğimm

Ovülasyon da yaptım amuda da kalktım olmadı. Nasipten ötesi yalan :))

Ovülasyon da yaptım amuda da kalktım olmadı. Nasipten ötesi yalan :))
Yaaa sana kıyamam O zaman eşinizi baktırın çünkü biz de o da vardı. Varikosel ve morfoloji düşüklüğü vardı. Ben tam 11 aydır deniyorum bakalım bu seferki tutunacak inşallah

Storycan tebrik ederim Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım

Yaa o çok tehlikelide adet oluyosun ve hamilesin planlamayan biri icin büyük bir şok olur karın agrısiyla gidiyosun doguma alıyorlar falan
evet ya bide insan adet olunca hamile değilim zaten diye herşeyi yapıyo ben 2 gün temizlik yaptım cam sil mutfak dolabı sil

evet ya bide insan adet olunca hamile değilim zaten diye herşeyi yapıyo ben 2 gün temizlik yaptım cam sil mutfak dolabı sil
Onları cumartesi ben de yaptım insan kendini endekslemek istemiyo yiyecek ekmeği varsa yaradan verir diyo

Yaaa sana kıyamam O zaman eşinizi baktırın çünkü biz de o da vardı. Varikosel ve morfoloji düşüklüğü vardı. Ben tam 11 aydır deniyorum bakalım bu seferki tutunacak inşallah

Canım varikosel ve ileri hareketlilik de sıkıntı vardı. Ameliyat oldu 1.5 sene önce. Kaç aydır da tekrardan takviye ve keçi boynuzu kürü içiyor. İçi dışı keçiboynuzu oldu :)) denemeye devam hayırlısı :)

Doktor benim eşime takvide edici bi ilaç verdi içinde herşey vardı. O toparladı onu. Varikosel bizde de vardı 3.5 mm. Morfoloji de 2 ydi

Onları cumartesi ben de yaptım insan kendini endekslemek istemiyo yiyecek ekmeği varsa yaradan verir diyo
Ben de deli gibi süpürge vileda yaptıydım adet belirtilerim bastı bu ay olmadı diye supurgeyi kaldirdim indirdim kac kere Sonra bel ağrısı kasık ağrısı kıvrandım durdum

Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun seni yormasın Allah ım korusun sizi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…