Bugun yapmadın mı testKızlar sanırım bende adet olacağım.Çamaşırıma dün gece ve bir iki saat önce kahverengi bir şeyler oldu .Peçeteye gelmiyor ama sanırım sökülmeye başladıÇift çıkan dört testi üreten firmaların sahiplerinin annelerinin ellerinden öpüyorum
Bitter çikolatala etkilimiymiş kuzumKızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayıneşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese etmeye de devam edeceğimm❤
Ben burdan başka yere gitmem vallaYaa yerim senitazecik hamilemiz bizleride unutma topigimizi bırakma tamam mı sen simdi şubat annesi mi olcan
ya kıyamammmBen burdan başka yere gitmem vallaherkes kabullendi beni burda diğerleri çekmez beni sizin gibi ❤❤
Bugun yapmadın mı testkahverengiyse yeni yeni yerlesiyor olabilir kuzum bu da betanin dusuklugunu açıklar.. insallah yani
Peki biraz koyulasma var mı.. kuzum bu kadar farkli testte de silik cıkmasi var bisiler dedirtiyor acıkcasıyaptım erken gebelik o da silik çıktı . Belki de vardı tutunamadı o da bir ihtimal. Daha olmadım ama olacak gibi hissediyorum canım ya
ya kıyamammm
çok sağol kuzum benimm inşallah sağlıkla ilerlerS Storycan ayy canım çok sevindim İnan ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:)
Butik alfa sende mi hamilesin kz kaçırmışım çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bebekler Azze stres yapmadan bi test yap ya sende ben senden çok meraklandım
Amin abla insallah benimde oyle yeminle yumurtalamadan bi kac gun sonra basladi umarim benimde oyle olurrİnşallah bebiştir kuzum o zaman çünkü benim hamileliğimi öğrenmeden önce sarıydı hala sarı devam ediyor enfeksiyon falan da çıkmadı şükür güzel haberlerdir inşallah
Ama birinin de olmus böyle karnı sismis hala hatta ama bu ay regl olmus sonra üzülmiiim
Bence Sende bişeyler var. Bak benimde 3 gün önce negatiftiyaptım erken gebelik o da silik çıktı . Belki de vardı tutunamadı o da bir ihtimal. Daha olmadım ama olacak gibi hissediyorum canım ya
Hiç belirti var mı canım? Gerçi her kadının hamileliği başkadır. Eğer hissetmiyorsan güzel bitki çayları iç ben öyle yapıyorum bakalım inmesse gidip bir görünücem.Bende mi yapmasam bosuna o zaman.
Hep aynı çıkıyor . Bende zaten vardı muhtemelen diye düşünüyorum Artık.Ama adet olursam kimyasal olacakmış gibi geliyor .15 yıldır ilk defa adetim geciyor bu kadar kuzumPeki biraz koyulasma var mı.. kuzum bu kadar farkli testte de silik cıkmasi var bisiler dedirtiyor acıkcası
Kuzu benim de önceki ve bunda karnım aşırı şiş. Ben ordan da anladım gaz ve şiş şuan 54 kilo kızım ama 4 aylık gibi karnım varAma birinin de olmus böyle karnı sismis hala hatta ama bu ay regl olmus sonra üzülmiiim
Bu kahverengi şey gelince sökülüyor diye düşündüm kuzum yanılıyor muyum görücez bakalımBence Sende bişeyler var. Bak benimde 3 gün önce negatifti
Kz bunlar bizi yıkar mı bee biz çok güçlü kadınlarız ne tek çizgiler gördük her gördüğümüzde güçlendikAma birinin de olmus böyle karnı sismis hala hatta ama bu ay regl olmus sonra üzülmiiim
Kimyasal gibi gelmedi bana seninki baya geç döllenme oldu yeni yeni artısın oluyodur.. hala gelmezse 2 hafta falan bekleme kan testi yaptir yada baska kadin dogumcuya görün belki hamileligin riskli tutunsun diye igne falan verir belli mi olur ertelememek lazımHep aynı çıkıyor . Bende zaten vardı muhtemelen diye düşünüyorum Artık.Ama adet olursam kimyasal olacakmış gibi geliyor .15 yıldır ilk defa adetim geciyor bu kadar kuzum
Belirtim felan yok canım baska. İnsan korkuyorda niye böyle şişti diyeHiç belirti var mı canım? Gerçi her kadının hamileliği başkadır. Eğer hissetmiyorsan güzel bitki çayları iç ben öyle yapıyorum bakalım inmesse gidip bir görünücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?