Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun yapmadın mı test kahverengiyse yeni yeni yerlesiyor olabilir kuzum bu da betanin dusuklugunu açıklar.. insallah yani

Bitter çikolatala etkilimiymiş kuzum

S Storycan ayy canım çok sevindim İnan ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:)
Butik alfa sende mi hamilesin kz kaçırmışım çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bebekler Azze stres yapmadan bi test yap ya sende ben senden çok meraklandım

Bugun yapmadın mı test kahverengiyse yeni yeni yerlesiyor olabilir kuzum bu da betanin dusuklugunu açıklar.. insallah yani
yaptım erken gebelik o da silik çıktı . Belki de vardı tutunamadı o da bir ihtimal. Daha olmadım ama olacak gibi hissediyorum canım ya

yaptım erken gebelik o da silik çıktı . Belki de vardı tutunamadı o da bir ihtimal. Daha olmadım ama olacak gibi hissediyorum canım ya
Peki biraz koyulasma var mı.. kuzum bu kadar farkli testte de silik cıkmasi var bisiler dedirtiyor acıkcası

İnşallah bebiştir kuzum o zaman çünkü benim hamileliğimi öğrenmeden önce sarıydı hala sarı devam ediyor enfeksiyon falan da çıkmadı şükür güzel haberlerdir inşallah
Amin abla insallah benimde oyle yeminle yumurtalamadan bi kac gun sonra basladi umarim benimde oyle olurr

Bende mi yapmasam bosuna o zaman.
Hiç belirti var mı canım? Gerçi her kadının hamileliği başkadır. Eğer hissetmiyorsan güzel bitki çayları iç ben öyle yapıyorum bakalım inmesse gidip bir görünücem.

Peki biraz koyulasma var mı.. kuzum bu kadar farkli testte de silik cıkmasi var bisiler dedirtiyor acıkcası
Hep aynı çıkıyor . Bende zaten vardı muhtemelen diye düşünüyorum Artık.Ama adet olursam kimyasal olacakmış gibi geliyor .15 yıldır ilk defa adetim geciyor bu kadar kuzum

Ama birinin de olmus böyle karnı sismis hala hatta ama bu ay regl olmus sonra üzülmiiim
Kuzu benim de önceki ve bunda karnım aşırı şiş. Ben ordan da anladım gaz ve şiş şuan 54 kilo kızım ama 4 aylık gibi karnım var

Ama birinin de olmus böyle karnı sismis hala hatta ama bu ay regl olmus sonra üzülmiiim
Kz bunlar bizi yıkar mı bee biz çok güçlü kadınlarız ne tek çizgiler gördük her gördüğümüzde güçlendik korkularının üstüne git prenses bir gün yendiğimizi de göreceğiz büyük bir şokla inşallah.. e hala gelen giden yok mu simdi

Hep aynı çıkıyor . Bende zaten vardı muhtemelen diye düşünüyorum Artık.Ama adet olursam kimyasal olacakmış gibi geliyor .15 yıldır ilk defa adetim geciyor bu kadar kuzum
Kimyasal gibi gelmedi bana seninki baya geç döllenme oldu yeni yeni artısın oluyodur.. hala gelmezse 2 hafta falan bekleme kan testi yaptir yada baska kadin dogumcuya görün belki hamileligin riskli tutunsun diye igne falan verir belli mi olur ertelememek lazım

Hamile görünce çok mutlu oluyorum kzlar gerçekten içten söylüyorum mutlu oluyorum bizlere de umut oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamişler bize de tüyo verirsiniz artıkkk

Hiç belirti var mı canım? Gerçi her kadının hamileliği başkadır. Eğer hissetmiyorsan güzel bitki çayları iç ben öyle yapıyorum bakalım inmesse gidip bir görünücem.
Belirtim felan yok canım baska. İnsan korkuyorda niye böyle şişti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…