Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir özel hastane var biraz uzak bize olmazsa eşimin evde olduğu gün gidip bir oraya görüneyim kafam çok karıştı allar bullak oldu kuzum ya .

Kuzu benim de önceki ve bunda karnım aşırı şiş. Ben ordan da anladım gaz ve şiş şuan 54 kilo kızım ama 4 aylık gibi karnım var
İşte beni de acabaya götüren bu. Diğer hamileliği öğrendim karnım bu sekilde şişti. Benimde kilom aynı ama karnım dediğin gibi :))

hahaha tamam yarın sabah yapim o zaman :) yok canım

Belirtim felan yok canım baska. İnsan korkuyorda niye böyle şişti diye
Açıkcası bende korkuyorum bu ay kesin hamileyim dedim çünkü geçen sefer 2 gün çamur gibi olmuştu belirtilerimde vardı dün yine çamur gibi oldum bugün bir baktım normal adet yaşıyorum korunmadan önce böyle şeyler yaşamazdım ümitlendim şaştım kaldım vallahi

Bir özel hastane var biraz uzak bize olmazsa eşimin evde olduğu gün gidip bir oraya görüneyim kafam çok karıştı allar bullak oldu kuzum ya .
Tabimide git gorun kuzum ya belki desteklemek gerekcek sonra doktorun onemsemedi diye üzülmeyelim 2 haftaya neler olur nasil rahat oluyorlar böyle.. kimyasal falan degil bu arada seninki insallah gec döllenmis bir bebis o

bi tane test yap sende hadi

Gaza getirme lütfeeen Öyle yapınca takıntı haline geliyor ucunda üzülmek olmasın ben istiyorum ki birkaç aylık olsun mümkünse direk doğuma gideyim
yok kız ya öyledr olmasın her ayın tadını cıkaralım güzel güzel inşallahhhh :)

Tabimide git gorun kuzum ya belki desteklemek gerekcek sonra doktorun onemsemedi diye üzülmeyelim 2 haftaya neler olur nasil rahat oluyorlar böyle.. kimyasal falan degil bu arada seninki insallah gec döllenmis bir bebis o
Duygulandım şu an Gel kız bir sarılayım sana ağzın bal yesin İnşallah kuzum inşallah ya

Ben bu ay pozitifim her anlamda Allah devamını getirsin de baya pozitif oldum bu ara canı sıkılan yazsın hemen moral düzeltiriz

Bu ay bide evlilik yıl dönümüm var kzlaaar keşke eşime sürpriz yapsam varya ne güzel olurdu ya

aynen canım orası öyle zaten karnım böyle şişmese ihtimal vermezdim hiç o beni şüpheye düşürdü başka belirtide yok çünkü
Testini bekliyoruz artk canım içimiz rahat etsin bak bizde heyecanlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…