Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa yerim seni tazecik hamilemiz bizleride unutma topigimizi bırakma tamam mı sen simdi şubat annesi mi olcan

evet canım ben şubatta düşük yaptım
İnşallah olursun canım korkma bizim burada derlerki akan sudan korkma yani devamı gelir anlamında bu ay olmasa diğer ay mutlaka hamile kalırsın sadece kendini sıcak tut üşütme

İnşallah olursun canım korkma bizim burada derlerki akan sudan korkma yani devamı gelir anlamında bu ay olmasa diğer ay mutlaka hamile kalırsın sadece kendini sıcak tut üşütme
İnşallah canım vaktini bekliyoruz elbet bi vakti var

Bende gidip en iyisi hormonlarıma baktırayım. Yok doğumdan sonra hemen hamile kalırsın falan filan hani nerde üzerinden 9 ay geçti yaaa

8 gün var daha ya hiç belirtin var mıydı peki canım yani böyle ilk hafta
Valla cnm göğüs hassasiyeti oldu ilk genelikte kasık ağrısı. 2.de hiçbişey yoktu sadece 6 gün kala kasık ağrısı vardı baya ama ilki gibi deildi gaz demiştim hatta. 2 side olmadı tabi ilki boş kese 2.anomali dedi dr kürtaj oldum yolk fazla büyümüştü. Belirtiye takılma fazlada düşünme

seninde asırı sis mi benim normal adet olcagımız zaman ki gibi bi sisme değil
Evet normal şişlik değil anormal bir şişlik sanki 3 aylık hamile gibi. Normalde zayıf birisiyim göbeğimde yoktur geçen ay böyle bir karnım oluştu hala inmedi

Evet normal şişlik değil anormal bir şişlik sanki 3 aylık hamile gibi. Normalde zayıf birisiyim göbeğimde yoktur geçen ay böyle bir karnım oluştu hala inmedi
evet benimde öyle. Sen test yapmadın mı hic

Kızlar sanırım bende adet olacağım.Çamaşırıma dün gece ve bir iki saat önce kahverengi bir şeyler oldu .Peçeteye gelmiyor ama sanırım sökülmeye başladı Çift çıkan dört testi üreten firmaların sahiplerinin annelerinin ellerinden öpüyorum

Bebişko yerleşmesin sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…