Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya yumurtlamadan beri sürekli üşüme geliyor bana bata daha 6 gün var benim gibi belirti yaşayan var mi hiç

İyi akşamlar kızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ilk defa laboquıck marka güvenilir mi, doğru sonuç veriyor mu?

Ohh yarsın sakın adet yaklaşıyo diye değerlendirmeyi bırakma En son güne kadar devam bacaklar havaya geç duş alıp geç tuvalet bol dua

sagliklihayat @umudumanneolmak @sultanyksl kızlar sizin sesiniz çıkmıyor kayıp mı oldunuz heey
Canım haziran 15 batım benim daha var eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyor bu ay. Geçen ay gün aşırı denedik olmadı açıkçası umutluydum gün kaçırmadım için. Bu ay saldım pek deneme de olmadı kısmet veren Allah tek güne de verir bakalım hatime basladım dualara katılıyorum zaman çabuk geçiyor sen nasılsın ne alemdesin

Merhaba. Üyeliğim eski fakat uzun yıllar sonra bugün ilk girişim. İlk evliliğimden 10 yaşında bir oğlum var. 2.evliliğimi yapalı 11 ay oldu. Ve eşimin ilk evliliği. Yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Fakat dahaca olmadı. Eşimde sorun çıkmadı şükür. Ben bugün alttan muayene oldum. Adetimi bekliyorum 2 hafta var. Adetimin 3. Günü ayrıntılı tahlil vermeye gideceğim ve sonrasında doktor gerekirse rahim filmi çekeriz dedi. Dua ediyorum İnşaAllah gerek kalmaz. Bana çok zor geliyor. Bugün ki muayeneden sonra düşünmek bile istemiyorum. Hayırlısı olsun ama İnşaAllah gerek kalmaz. Rabbim İsteyen herkese ve bana da bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder İnşaAllah

Korkmayın, korku kötü enerji veriyor insana.Allah yardımcınız olsun

İnşallah olmazsın canım belirtilerinde var
Var ama sen de biliyorsun aynı belirtiler
Ve bu ay kürtaj sonrası ilk denemem
Değerlerimi de biliyorsun
Bu kadar çabuk tutamaz
Negatif görmektense kırmızı görmeyi tercih ederim
Ama inşallah olmam canım

Bisey sorabilirmiyim ilk idrarla ovulasyn testi yapilmio bunu biliyorum esim 7 gibi gidiyo otomatik wc ye gidiyorum uyuyorum tekrar 9 10 11 gibi kalkiyorum o zmn ovulasyon testini yapsam olurmu ? Ilk idrar gibimi oluyo uyudugum icin yoksa sorun olmazmi ?

Ben su içip yatıyordum. Sonra dediğim gibi tekrar kalkınca yapıyordum. Bu ay yine yapıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…