Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var ama sen de biliyorsun aynı belirtiler
Ve bu ay kürtaj sonrası ilk denemem
Değerlerimi de biliyorsun
Bu kadar çabuk tutamaz
Negatif görmektense kırmızı görmeyi tercih ederim
Ama inşallah olmam canım
canım ilk denemede tutan cok. Anlıyorum seni heveslenip üzülmek istemiyosun ama tüm gönlümden diliyorum inşallah hamilesindir

Ben su içip yatıyordum. Sonra dediğim gibi tekrar kalkınca yapıyordum. Bu ay yine yapıcam bakalım :)
Peki bisey daha sorabilirmiyim eski testleride attim cubuklar eski 2 h yazan bugun yaptim
5 m yazanda pik oldugu gun .
Fark edildigi uzere iki test arasinda cok fark var ayni sekilde 2 saat tutup sivi alimi yapmadim birinde pik birinde ise silik kaset testlerde niye bole pik bu kadar kirmiziykenmi olcak bende hep ?

Eklentiler

• 20200602_220038.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
canım ilk denemede tutan cok. Anlıyorum seni heveslenip üzülmek istemiyosun ama tüm gönlümden diliyorum inşallah hamilesindir
Evet operasyon zamanlarımız yakın gibi
Melinda Storycan ve sen gerçekten üçünüzünde hamile olmasını çok istiyordum
Melinda hamiş
Story kan verecekti en son sanırım sonrasını okumadım
Ve sennn dert ortağı, ilk seferde cesaret edip deneyen, en cesurumuz senden de en kısa zamanda güzel haber alacağım eminim Allahın izni ile
Ve inşallah ben de hamileyimdir
Bilmem mi canım diğer topikte de moral veriyordun... İnşallah en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız

sagliklihayat alsem @sultanyksl kızlar sizin sesiniz çıkmıyor kayıp mı oldunuz heey
Aaaaayyyy canım ne çok sevindim bizi hatırladığına Ben işe başladım 2 buçuk ay sonra. Onun telaşı vardı. Giremedim, okuyamadım. Girdikçe dua topiklerinde sıradaydım onları kaçırmamak için uğraştım. Mayıs ayı da hayal kırıklığı oldu benim için. Eşim yarın ürolojiye gidip kan verecek. Ben de geçenlerde kan verdim sil baştan. Regl yarın bitecek. Daha denememiz yok bu ay için. Öyle yani... senden ne haber?
Aynıyız seninle kuzum Benimkine de keçiboynuzu içiriyorum bu ay, bir yandan da özünü yediriyorum kaşıkla. Dua topiklernde birlikteyiz zaten

storycan da hamile kuzum ben cesaret edip denemeyw basladım ama tutmadı hic hayattaki sansım :)

Ohh yarsın sakın adet yaklaşıyo diye değerlendirmeyi bırakma☺ En son güne kadar devam bacaklar havaya geç duş alıp geç tuvalet bol dua ☺☺
Adete kadar devam mı edicez canım sen ne zaman yumurtladın takvimden farklıydı demi? Ay inşallah çabalamaya devam ediyoruz iste

Unutur muyum kz ayıp ettin benim de telaşem vardı ya yengem doğum yaptı yanında kaldım filan o sıra zaten hasta olmıştım sonra da iş başı yaptık bizde aynen çalışma hayatına döndük kafamız oyalanır belki iyi olmuş seninde başlaman. Test yaptırmanız da iyi olmuş. Bizde bu süreç de eşim yani ürolojiye gitti ileri hareketlilik zayıf onun dışında ilaç verdi yani vitamin ek sağlıklı beslen filan dedi salak doktoru da sevmedim hiç de bilgi vermedi deneyin diyo bu da sanki denemiyoruz.

Aa kabul etti mi eşin gitmek istemeyen seninki miydi kız karıstırdım mı yoksa kuzum

bende yukarı da yazdığım gibi canım sana da aynı şeyi yazmayım simdi yumurtlama dönemindeyim bu ay eşim takviye alıyor iste vitamin verdi doktor keçi boynuzu pekmezi içiyor bir arkadaş bitter çikolata dedi ondan veriyorum bakalım aynı uğraşlar

Zaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe Yarabbim bizim de geçen seneki testinde ileri hızı %20 ama sorun değil dedi hangi doktora gösterdiysem.

Hayırlısı olsun bu arada yengen için, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Okudum cnm amaaan sorma Kocam ne bitter ler ne kahveler içti bitter de ne bileyim % 95 tadına baktım yiyemedim. Keçi boynuzu desen oyle tuhaf adamlar yazık ne cektiler

Zaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe Yarabbim bizim de geçen seneki testinde ileri hızı %20 ama sorun değil dedi hangi doktora gösterdiysem.
Kz sinir oldum varya insan bi açıklama yapar biz hassasız bu konuda boş yere gelmedik demi nasıl sinir etti biraz bekleyip başka doktora da gidebilirim eşim ikna olursa. Adam salak ya kan da bişe çıkmadı sperm de sorun yok herhangi bi hastalık yok düzenli beslenin vitamin yazıyorum kullanın denemeye devam dediği bu yaa aptal aklıma geldi bak simdi. Ben testi anlamadım yorum yapmadı adam anlarsan sana atayım sende iyice çerez ver keçi boynuzu pekmezi veriyorum bitter çikolata güzel yemekler yap iste baya etkisi var diyorlar

Okudum cnm amaaan sorma Kocam ne bitter ler ne kahveler içti bitter de ne bileyim % 95 tadına baktım yiyemedim. Keçi boynuzu desen oyle tuhaf adamlar yazık ne cektiler
Aynen ya ben şeyi demeyi unuttum bide çakşır aldım çakşır içiyor herşeyi veriyorum yazık hakkaten adamlar da ne cekiyor ya

Hayırlısı olsun bu arada yengen için, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺
Amin canım sağolasın rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin o kadar heveslendim ki ay bi o kadar da korktum biz burda hamile olmaya çabalıyoruz bi yandan doğum da zor iş ya anne olmak gerçekten zormuş daha neler görecez kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…