canım ilk denemede tutan cok. Anlıyorum seni heveslenip üzülmek istemiyosun ama tüm gönlümden diliyorum inşallah hamilesindirVar ama sen de biliyorsun aynı belirtiler
Ve bu ay kürtaj sonrası ilk denemem
Değerlerimi de biliyorsun
Bu kadar çabuk tutamaz
Negatif görmektense kırmızı görmeyi tercih ederim
Ama inşallah olmam canım
Peki bisey daha sorabilirmiyim eski testleride attim cubuklar eski 2 h yazan bugun yaptimBen su içip yatıyordum. Sonra dediğim gibi tekrar kalkınca yapıyordum. Bu ay yine yapıcam bakalım :)
Evet operasyon zamanlarımız yakın gibicanım ilk denemede tutan cok. Anlıyorum seni heveslenip üzülmek istemiyosun ama tüm gönlümden diliyorum inşallah hamilesindir
Aaaaayyyy canım ne çok sevindim bizi hatırladığına
Aynıyız seninle kuzumCanım haziran 15 batım benim daha var eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyor bu ay. Geçen ay gün aşırı denedik olmadı açıkçası umutluydum gün kaçırmadım için. Bu ay saldım pek deneme de olmadı kısmet veren Allah tek güne de verir bakalım hatime basladım dualara katılıyorum zaman çabuk geçiyorsen nasılsın ne alemdesin
storycan da hamile kuzum ben cesaret edip denemeyw basladım ama tutmadı hicEvet operasyon zamanlarımız yakın gibi
Melinda Storycan ve sen gerçekten üçünüzünde hamile olmasını çok istiyordum
Melinda hamiş
Story kan verecekti en son sanırım sonrasını okumadım
Ve sennn dert ortağı, ilk seferde cesaret edip deneyen, en cesurumuz senden de en kısa zamanda güzel haber alacağım eminim Allahın izni ile
Ve inşallah ben de hamileyimdir
Bilmem mi canım diğer topikte de moral veriyordun... İnşallah en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız
Adete kadar devam mı edicez canım sen ne zaman yumurtladın takvimden farklıydı demi? Ay inşallah çabalamaya devam ediyoruz isteOhh yarsın sakın adet yaklaşıyo diye değerlendirmeyi bırakma☺ En son güne kadar devam bacaklar havaya geç duş alıp geç tuvalet bol dua ☺☺
Unutur muyum kz ayıp ettinAaaaayyyy canım ne çok sevindim bizi hatırladığına ☺❤Ben işe başladım 2 buçuk ay sonra. Onun telaşı vardı. Giremedim, okuyamadım. Girdikçe dua topiklerinde sıradaydım onları kaçırmamak için uğraştım. Mayıs ayı da hayal kırıklığı oldu benim için. Eşim yarın ürolojiye gidip kan verecek. Ben de geçenlerde kan verdim sil baştan. Regl yarın bitecek. Daha denememiz yok bu ay için. Öyle yani... senden ne haber?
Aynıyız seninle kuzum ☺ Benimkine de keçiboynuzu içiriyorum bu ay, bir yandan da özünü yediriyorum kaşıkla. Dua topiklernde birlikteyiz zaten
Aa kabul etti mi eşin gitmek istemeyen seninki miydi kız karıstırdım mı yoksa kuzumAaaaayyyy canım ne çok sevindim bizi hatırladığına ☺❤Ben işe başladım 2 buçuk ay sonra. Onun telaşı vardı. Giremedim, okuyamadım. Girdikçe dua topiklerinde sıradaydım onları kaçırmamak için uğraştım. Mayıs ayı da hayal kırıklığı oldu benim için. Eşim yarın ürolojiye gidip kan verecek. Ben de geçenlerde kan verdim sil baştan. Regl yarın bitecek. Daha denememiz yok bu ay için. Öyle yani... senden ne haber?
Aynıyız seninle kuzum ☺ Benimkine de keçiboynuzu içiriyorum bu ay, bir yandan da özünü yediriyorum kaşıkla. Dua topiklernde birlikteyiz zaten
bende yukarı da yazdığım gibi canım sana da aynı şeyi yazmayım simdiCanım haziran 15 batım benim daha var eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyor bu ay. Geçen ay gün aşırı denedik olmadı açıkçası umutluydum gün kaçırmadım için. Bu ay saldım pek deneme de olmadı kısmet veren Allah tek güne de verir bakalım hatime basladım dualara katılıyorum zaman çabuk geçiyorsen nasılsın ne alemdesin
Zaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe YarabbimUnutur muyum kz ayıp ettinbenim de telaşem vardı ya yengem doğum yaptı yanında kaldım filan o sıra zaten hasta olmıştım sonra da iş başı yaptık bizde aynen çalışma hayatına döndük kafamız oyalanır belki iyi olmuş seninde başlaman. Test yaptırmanız da iyi olmuş. Bizde bu süreç de eşim yani ürolojiye gitti ileri hareketlilik zayıf onun dışında ilaç verdi yani vitamin ek sağlıklı beslen filan dedi salak doktoru da sevmedim hiç de bilgi vermedi deneyin diyo bu da sanki denemiyoruz.
Canı tabii ki sperm vermeyi kabul etmediAa kabul etti mi eşin gitmek istemeyen seninki miydi kız karıstırdım mı yoksa kuzum
O isim de çok var sanki kz değişik bişe olsun zaten iyice kaynaştıkKızlar topiğimizin adı değişcek ne olsunn:) hamilelik planlayanlar mı yapsak
Hayırlısı olsun bu arada yengen için, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinUnutur muyum kz ayıp ettinbenim de telaşem vardı ya yengem doğum yaptı yanında kaldım filan o sıra zaten hasta olmıştım sonra da iş başı yaptık bizde aynen çalışma hayatına döndük kafamız oyalanır belki iyi olmuş seninde başlaman. Test yaptırmanız da iyi olmuş. Bizde bu süreç de eşim yani ürolojiye gitti ileri hareketlilik zayıf onun dışında ilaç verdi yani vitamin ek sağlıklı beslen filan dedi salak doktoru da sevmedim hiç de bilgi vermedi deneyin diyo bu da sanki denemiyoruz.
Okudum cnm amaaan sorma Kocam ne bitter ler ne kahveler içtibende yukarı da yazdığım gibi canım sana da aynı şeyi yazmayım simdiyumurtlama dönemindeyim bu ay eşim takviye alıyor iste vitamin verdi doktor keçi boynuzu pekmezi içiyor bir arkadaş bitter çikolata dedi ondan veriyorum bakalım aynı uğraşlar
Kz sinir oldum varya insan bi açıklama yapar biz hassasız bu konuda boş yere gelmedik demi nasıl sinir etti biraz bekleyip başka doktora da gidebilirim eşim ikna olursa. Adam salak ya kan da bişe çıkmadı sperm de sorun yok herhangi bi hastalık yok düzenli beslenin vitamin yazıyorum kullanın denemeye devam dediği bu yaa aptal aklıma geldi bak simdi. Ben testi anlamadım yorum yapmadı adam anlarsan sana atayımZaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe Yarabbimbizim de geçen seneki testinde ileri hızı %20 ama sorun değil dedi hangi doktora gösterdiysem.
İnşAllah gerek kalmaz ama mecbur kalırsa gider biz bir plan yapar ikna ettiririz sanaCanı tabii ki sperm vermeyi kabul etmedisadece kan verip hormonlarına baktıracak
Aynen ya ben şeyi demeyi unuttum bide çakşır aldım çakşır içiyor herşeyi veriyorum yazık hakkaten adamlar da ne cekiyor yaOkudum cnm amaaan sorma Kocam ne bitter ler ne kahveler içtibitter de ne bileyim % 95 tadına baktım yiyemedim. Keçi boynuzu desen oyle tuhaf adamlar yazık ne cektiler
Amin canım sağolasın rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsinHayırlısı olsun bu arada yengen için, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?