Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar topiğin adı bu olsun istedim. Çünkü sadece belli bi zamanla kısıtlı kalmasınn bu topik yıllar sonra da birileri gelip konussun hep güncel olsun istedim
Çok güzel düşünmüşsün canım eline sağlık

Kz nasıl çene birikmiş bizde de ya hangisine cevap vereceğimi şaşırdım. Öncelikle eşinin sağlıklı beslenmesi çok güzel o yüzden bence sende çok tedirgin olma daha önce gitmişsiniz tabi erkekler farklı biraz daha çekiniyor hassaslar eşim de çok zorlandı anlayabiliyorum. Ama korkma bence oluruna bırak o zaman biraz daha eşim sigara içiyor benim hatta bende içiyorum o da sıkıntı yani şükret. Doğum yapanların içinde bir gün kaldığım için korkmadım değil ama herşeye rağmen mucizemizi bekliyoruz inşallah gelir

Evet sanki yıllardır girmemişim gibi anlatıyorum. Hani karşımda olsanız soluksuz konuşacağım o derece sen de sigarayı bırak insanı kızdırma

Canım çok etken fark ettim ben adetim gelmeden 3 gün önce kan verdim. Beta düşük çıktı bugün bir daha verdim 32 çıktı yani yükselmemiş.. 2 gün sonra bir daha vericem kan. Ama doktor büyük ihtimal kimyasaldır dedi. Hatta bugün idrar testimde silik çizgi görmüştüm

Evet sanki yıllardır girmemişim gibi anlatıyorum. Hani karşımda olsanız soluksuz konuşacağım o derece sen de sigarayı bırak insanı kızdırma
Ay sorma bende onun stresi de çok oldu ağladım sızladım bi bıraktım sonra bi anlık sinirle geri başladım simdi yine bırakmak istiyorum ama o çok ayrı konu kuzum ya bilmiyorum eğer rabbim nasip ederse zaten bırakırım heralde o konuda sıkıntım çok uzun biriktik tabi biraz girmeyince öyle oluyor vala bende çok sık giremiyorum eskisi gibi

Bende hep korkuyordum da canım saldım bu ay ya bide biz içelim dedim amaan eksik kalmasın bari yapmadık deneyim dedim
O da doğru heryer den bir akıl bir fikir alır olduk uygulayıp hamile kalanlar da var sonuçta yanarım da ramazan ayı rezil olduğuma yanarım ben ne zorluklarla uykusuzlukla gün aşırı denicez diye eşimle sahurumuz fln kalmayıktı bu ay nasıl rahatız rahatlıktan değerlendirme bile yapamıyoruz oh be saldık gitti

Ya bende özel muayenesine gideceğim için hepsi hazır olsun dedim. Sperm testi de yaptırıcaz. Rahim filmide çekilmişti, perde çıkmıştı bende onuda aldırdım. Olmadı arar sorarım kabul eder mi die. Ona göre yaptırdım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…