- 19 Ocak 2020
- 7.826
- 17.045
- 248
Kz niye ikna olmuyor ki ne diyor yani yardımcı olak snaaCanı tabii ki sperm vermeyi kabul etmedisadece kan verip hormonlarına baktıracak
Ayy hiç deme aman cnm çakşırı iyi arastır konulardan birinde zararları yazıyordu tam okumadım amaAynen ya ben şeyi demeyi unuttum bide çakşır aldım çakşır içiyor herşeyi veriyorum yazık hakkaten adamlar da ne cekiyor ya
Yaa evet onu da gördüm ama faydasını da gören çok eşime dedim bırak içme istersen doktora görün yada dedim ama üroloji de ki doktora söyledik kullanabilir bitkisel dedi diyetisyen arkadaş var oda kullanabilir dedi zaten çok az çay bardağının 1/4 ü bişe olmaz diyip içiyorAyy hiç deme aman cnm çakşırı iyi arastır konulardan birinde zararları yazıyordu tam okumadım ama
Peki bisey daha sorabilirmiyim eski testleride attim cubuklar eski 2 h yazan bugun yaptim
5 m yazanda pik oldugu gun .
Fark edildigi uzere iki test arasinda cok fark var ayni sekilde 2 saat tutup sivi alimi yapmadim birinde pik birinde ise silik kaset testlerde niye bole pik bu kadar kirmiziykenmi olcak bende hep ?
Yok kuzum bu ay 3 gun arayla yaptim gec yumurtluorum adet duzensizligim var die bugun koyu gorunce dewam edeyim dedim ama iste bndeki pikler koyu olmuyo sanirim hic oyuzden suphe duydum dogrusu ne dieOkadar çok anlamıyorum kuzum. Ben pik gördüm mü bırakıyorum. Sonra değerlendiriyorum 3 4 gün
Ben adetin 3 gunu yapilan butun testlerimi burada yaptirip goturmustum bide siperm testini yakinda rahim filmi cekindiysen onuda gotur hepsini goturdum baska test lazimsa dr istiyo onlarida vatsaptan atmistim ama her merkez kabul etmiyor baska yerde yapilani kendisi tekrar yapiyor benim drum bosuna masraf yapmayin demistiAy sonunda buldummmm. Ben tüp bebek istiyorum da bu ay sonunda. Ondan öncesinde neler yapmam gerekiyor. Hormon tetkikleri yeterli olur mu.
Ah ah inşallah beAzze umarım bu yeni isim bize uğur getirir:)
Canım onlar günde bir sürü insan gördüğü için duyarsızlaşmışlar artık. Bizim heyecanımızı anlayamaz ki... bizim masada bir kuş sütü eksik yavrum. Zaten eşimde sigara, alkol yok. Kendine çok dikkat eder. Her gün fındık, ceviz yer. Ben onu bildim bileli böyle sağlıklı beslenir.Kz sinir oldum varya insan bi açıklama yapar biz hassasız bu konuda boş yere gelmedik demi nasıl sinir etti biraz bekleyip başka doktora da gidebilirim eşim ikna olursa. Adam salak ya kan da bişe çıkmadı sperm de sorun yok herhangi bi hastalık yok düzenli beslenin vitamin yazıyorum kullanın denemeye devam dediği bu yaa aptal aklıma geldi bak simdi. Ben testi anlamadım yorum yapmadı adam anlarsan sana atayımsende iyice çerez ver keçi boynuzu pekmezi veriyorum bitter çikolata güzel yemekler yap iste baya etkisi var diyorlar
Kaynanama söyledim daha ne zaman, hatta kaynatam da zamanında 1 ay ilaç içmiş de kaynanam öyle hamile kalmış. Onu duyunca zaten kocam da geçen sene gitti sperm verdi ama yok bir şey dedikleri için kafaya taktı şimdi bizim bir şeyimiz yok diyeİnşAllah gerek kalmaz ama mecbur kalırsa gider biz bir plan yapar ikna ettiririz sanakaynanana falan soyle olmadı o ikna etsin
Öyle canım, ben tebriğe gitmiştim arkadaşıma da gözüm korkmuştuAmin canım sağolasın rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsino kadar heveslendim ki ay bi o kadar da korktum biz burda hamile olmaya çabalıyoruz bi yandan doğum da zor iş ya anne olmak gerçekten zormuş daha neler görecez kim bilir
Canım geçen sene sperm vereceği hastanede dalga geçer gibi bakmışlar onun yüzüne, kaba boşalma durumu kendini kötü hissettirmiş ona. Bir daha sperm vermem dedi, deyiş o deyiş. Gitmedi de vermedi deKz niye ikna olmuyor ki ne diyor yani yardımcı olak snaa
Bizde cocuklarimiza gosteririz buyudukleri zaman insallah hepimize iyi gelirKızlar topiğin adı bu olsun istedim. Çünkü sadece belli bi zamanla kısıtlı kalmasınn bu topik yıllar sonra da birileri gelip konussun hep güncel olsun istedim
Aa iyi o zmn cnm siz kullanın bakalım fayda görürsen bidahaki aya bizde alalımYaa evet onu da gördüm ama faydasını da gören çok eşime dedim bırak içme istersen doktora görün yada dedim ama üroloji de ki doktora söyledik kullanabilir bitkisel dedi diyetisyen arkadaş var oda kullanabilir dedi zaten çok az çay bardağının 1/4 ü bişe olmaz diyip içiyor
bu topikte büyütürüz artıkBizde cocuklarimiza gosteririz buyudukleri zaman insallah hepimize iyi gelir
Anladım cnm zamanla değişirmiymiş peki gitmesi gerekmiymişCanım onlar günde bir sürü insan gördüğü için duyarsızlaşmışlar artık. Bizim heyecanımızı anlayamaz ki... bizim masada bir kuş sütü eksik yavrum. Zaten eşimde sigara, alkol yok. Kendine çok dikkat eder. Her gün fındık, ceviz yer. Ben onu bildim bileli böyle sağlıklı beslenir.
Kaynanama söyledim daha ne zaman, hatta kaynatam da zamanında 1 ay ilaç içmiş de kaynanam öyle hamile kalmış. Onu duyunca zaten kocam da geçen sene gitti sperm verdi ama yok bir şey dedikleri için kafaya taktı şimdi bizim bir şeyimiz yok diye
Öyle canım, ben tebriğe gitmiştim arkadaşıma da gözüm korkmuştu
Canım geçen sene sperm vereceği hastanede dalga geçer gibi bakmışlar onun yüzüne, kaba boşalma durumu kendini kötü hissettirmiş ona. Bir daha sperm vermem dedi, deyiş o deyiş. Gitmedi de vermedi de
Adamda haklıymış ama ne kadar ayıp ne cahil ya insanlarımızCanım onlar günde bir sürü insan gördüğü için duyarsızlaşmışlar artık. Bizim heyecanımızı anlayamaz ki... bizim masada bir kuş sütü eksik yavrum. Zaten eşimde sigara, alkol yok. Kendine çok dikkat eder. Her gün fındık, ceviz yer. Ben onu bildim bileli böyle sağlıklı beslenir.
Kaynanama söyledim daha ne zaman, hatta kaynatam da zamanında 1 ay ilaç içmiş de kaynanam öyle hamile kalmış. Onu duyunca zaten kocam da geçen sene gitti sperm verdi ama yok bir şey dedikleri için kafaya taktı şimdi bizim bir şeyimiz yok diye
Öyle canım, ben tebriğe gitmiştim arkadaşıma da gözüm korkmuştu
Canım geçen sene sperm vereceği hastanede dalga geçer gibi bakmışlar onun yüzüne, kaba boşalma durumu kendini kötü hissettirmiş ona. Bir daha sperm vermem dedi, deyiş o deyiş. Gitmedi de vermedi de
Bari 2020 hamilelik olsaydı 2021 e gitmeyelim nolurKızlar topiğin adı bu olsun istedim. Çünkü sadece belli bi zamanla kısıtlı kalmasınn bu topik yıllar sonra da birileri gelip konussun hep güncel olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?