Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ilk denemede olmaz diyorduk biz de ama bak ikimizin tuttu, senin anlattıkların da gebelik belirtileri ve adetin gelmemiş, bence umutsuz olma ben de adet belirtilerimle adeti beklerken gebeliği öğrendim, düşük tehdidim var haftaya belli olacak benim durumum..Insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur Azze ve sen de yakın zamanda gebe olacaksınız ben hissediyorum

Amin çok teşekkür ederim benim de bugün başladı

Kızlar ben sanırım bu ay bu sekilde adet görcem peçeteye silince kahverengi lekelenmem geliyo. Yerleşme olsa üstüne görme olsa gelmezdi bence. Yine de sabah test yapcam icim rahat etmesi icin. Sonrada bu sislik nasıl gitcek onu hallederiz

Azze bosa ümitlendirmekten korkuyorum ama heralde hamilesin benim de aynı böyle olmustu surekli sadece peceteye geliyordu

evet canım bende hamileyim :) ama çok heveslenemiyorum ya daha öncede kimyasal oldugu için kalp atısı duymadan rahat edemicem. Perşembe gidicem inşallah güzelhaberler alırım

topiğin yeni ismi çok güzel olmuşş inşallahh herkes burda hamilelik haberini alsın tez zamanda bebeklerimizi konuşalım Azze

Yaşayıp göreceğiz artık bakalım
Haftaya çok güzel haberlerle geleceksin ben eminim
Amin canım amin sağlıklı sıhhatli hamilelik, doğum ve büyütmek nasip olsun canım

Azzecim hiç öyle düşünme bu kahverengi lekeyle 3 ay geçirip 3 ay sonra (3aylij)hamileliğini ogrenen arkadaşım var ümitsiz olma canım gerçekten

Azze canım benim bat 16 haziran eklemiştin geri silinmiş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…