Hmm anladım cnm doğru yediğin içtiğin bile etkiler yaş stres spor fln bayağı faktör var saysak ne bilim hastaneye de gidince sokağa çıkınca konu komşu akraba herkes hamile çatır çatır da doğuyorlar o sıra sana da gelecek inşallahEvet canım, mesela kür içiriyoruz ya basen ters etki yapıp sperm sayısını ya da hızını azaltabiliyormuş.
Rica ederim canımTeşekkür ederim kaydettim hemn
canım inşallah yükselir kimyasal değildirCanım çok etken fark ettim ben adetim gelmeden 3 gün önce kan verdim. Beta düşük çıktı bugün bir daha verdim 32 çıktı yani yükselmemiş.. 2 gün sonra bir daha vericem kan. Ama doktor büyük ihtimal kimyasaldır dedi. Hatta bugün idrar testimde silik çizgi görmüştüm
Canım regl oldum malesefcanım inşallah yükselir kimyasal değildir
Evet değişiyor benim eşimin ocak ayındaki tahlili ile bu ayki arasında baya fark var.Anladım cnm zamanla değişirmiymiş peki gitmesi gerekmiymiş
Canım benimCanım regl oldum malesef
Al benden de o kadar Benim ilk hamileliğimde o bana haber vermişti karnım çok sismisti sokulemiyorum diye doktora gitmiştik kan tahlili vermiştik evde test yapmıştık ben işteyken hemen aramış öğrenmiş geldi yanıma aman dikkat et oraya basma şöyle yürü falan koluma giriyor ben unutmuşum kan verdigimi diyorum noluyo ölüyo muyum ne tam cadden geçerken söyledi hamilesin diye o anda başım döndü heyecandan kolumda olmasa araba falan carpardi heraldeYa eşlerimizden de bişe kaçmıyor yada biz saklayamıyoruzkz millet herşeyi gizli yapıyor sürpriz yapıyor üstüne varya biz yumurtlamadan tut adet ilişki herşeyimiz net yaaa. Seni anlayabiliyorum bende öyle oluyorum test alıncaa
yaaa ne güzelll :))Al benden de o kadar Benim ilk hamileliğimde o bana haber vermişti karnım çok sismisti sokulemiyorum diye doktora gitmiştik kan tahlili vermiştik evde test yapmıştık ben işteyken hemen aramış öğrenmiş geldi yanıma aman dikkat et oraya basma şöyle yürü falan koluma giriyor ben unutmuşum kan verdigimi diyorum noluyo ölüyo muyum ne tam cadden geçerken söyledi hamilesin diye o anda başım döndü heyecandan kolumda olmasa araba falan carpardi heralde
İnşallah çok üzgünüm bugün idrarda pozitif görmüştüm eşim ve ben çok sevinmiştik. Dua edinCanım benimkimyasaldan sonra ki ay hamile kalanlar o kadar cok ki sende kalcaksın inşallah. Bi defa oldu bdaha olcak
Bizim yüzde 4 müs ileri hızZaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe Yarabbimbizim de geçen seneki testinde ileri hızı %20 ama sorun değil dedi hangi doktora gösterdiysem.
ne verdi peki doktor?Bizim yüzde 4 müs ileri hız
Hahaha aynı şeyi bende düşünüyorum biliyo musun Ramazan’da telef olduk yaO da doğru heryer den bir akıl bir fikir alır olduk uygulayıp hamile kalanlar da var sonuçta yanarım da ramazan ayı rezil olduğuma yanarım ben ne zorluklarla uykusuzlukla gün aşırı denicez diye eşimle sahurumuz fln kalmayıktı bu ay nasıl rahatız rahatlıktan değerlendirme bile yapamıyoruz oh be saldık gitti
Hahaha inanmıyorum hikayen mükemmel gerçekten güzel bir anı olmuş sizeAl benden de o kadar Benim ilk hamileliğimde o bana haber vermişti karnım çok sismisti sokulemiyorum diye doktora gitmiştik kan tahlili vermiştik evde test yapmıştık ben işteyken hemen aramış öğrenmiş geldi yanıma aman dikkat et oraya basma şöyle yürü falan koluma giriyor ben unutmuşum kan verdigimi diyorum noluyo ölüyo muyum ne tam cadden geçerken söyledi hamilesin diye o anda başım döndü heyecandan kolumda olmasa araba falan carpardi heralde
Canım bizim çok düşük görmediler, yani bununla hamile kalınır dediler. Sadece 1 kez progeny m diye bir destek kullandı eşim ama o da değerlerini yükselti, gözleri filan bulandı. A vitamini fazla geldi herhalde. Bi işe yaramadı. Yarın gidip hormon testi isteyecek. Onun LH FSH filan hiç bakılmadı halbuki bakılması gerekiyormuş erkekte de. İkna edebilsem keşke de bir kez daha sperm verse. 2 aya yakın oldu keçiboynuzu yiyor içiyor nasıl etki yaptı bilemiyoruz. Hormonlarında problem olan erkeklerde fayda sağlamak yerine keçiboynuzu sperm değerlerini düşürüyormuş. İnşallah yarın doktor sperm testini tekrar etmesini ister diye dua ediyorumDevlet Hastanesi'ne gitmişti sadece kontrol amacli aşılama ya da tüp bebek yapın dedi vitamin takviyesi proxeed alabilirsin dedi hiç ilgilenmiyorlar ben de sadece merakımdan göndermiştim o testten bir süre sonra hamile kaldım ama düşük oldu okul kapansın yani online dersler bitsin Kaan aydosa gideceğiz eskiden de böyle kötüydü oldu çok şükür bir daha olur insallah. Size ne verdi doktor
Guzel olmus canım beğendim benKızlar topiğimizin adı değişcek ne olsunn:) hamilelik planlayanlar mı yapsak
Evet canım guzel bir anı oldu gercekten çok güleriz hala arada sorarım eşime hamile miyim? kalırsam hemen haber ver bana diye Valla helal olsun saklamayı becerebilenlere ben beceremiyorum eşim diyor ki hiç filtren yok aklından ne geçiyorsa ağzında her zaman memnun olmuyor tabi bundanHahaha inanmıyorum hikayen mükemmel gerçekten güzel bir anı olmuş sizebazı ikili ilişkiler de böyle işte ya bazıları da herşeyi gizliyor nasıl beceriyosa
Rabbim tekrardan sağlıklısını nasıp etsin cnmİnşallah çok üzgünüm bugün idrarda pozitif görmüştüm eşim ve ben çok sevinmiştik. Dua edin
Evet ya istemiyorlar o zaman sperm istedi hormon istememiş hiç halbuki Kaan Aydosun tedavisine baktım geçen gün her ay hormon ve sperm testi hatta dna hasar testi istemiş her ay. İnşallah faydası olmuştur canim. Ya biz ilk gittiğimizde oglumdan önce o zaman da hamile kalınabilir denmişti bu gittiğimizde devlet doktoru yine hamile kalınabilir dedi ama dna hasar testinde sağlam spermlerin bile dnasi bozuk çıkmıştı yok denecek kadar az sağlam sperm %5 eşinizin hamile kalma şansı demişti Kaan aydosCanım bizim çok düşük görmediler, yani bununla hamile kalınır dediler. Sadece 1 kez progeny m diye bir destek kullandı eşim ama o da değerlerini yükselti, gözleri filan bulandı. A vitamini fazla geldi herhalde. Bi işe yaramadı. Yarın gidip hormon testi isteyecek. Onun LH FSH filan hiç bakılmadı halbuki bakılması gerekiyormuş erkekte de. İkna edebilsem keşke de bir kez daha sperm verse. 2 aya yakın oldu keçiboynuzu yiyor içiyor nasıl etki yaptı bilemiyoruz. Hormonlarında problem olan erkeklerde fayda sağlamak yerine keçiboynuzu sperm değerlerini düşürüyormuş. İnşallah yarın doktor sperm testini tekrar etmesini ister diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?