Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can sıkıntısından filtre kahve makinesi bakıyorum kendimi şımartayım biraz napim

Evet canım, mesela kür içiriyoruz ya basen ters etki yapıp sperm sayısını ya da hızını azaltabiliyormuş.
Hmm anladım cnm doğru yediğin içtiğin bile etkiler yaş stres spor fln bayağı faktör var saysak ne bilim hastaneye de gidince sokağa çıkınca konu komşu akraba herkes hamile çatır çatır da doğuyorlar o sıra sana da gelecek inşallah

Teşekkür ederim kaydettim hemn
Rica ederim canım Bunlardan önemli olan AMH imiş ben de henüz yaptırmadım. Muhtemelen ilerki haftalarda yaptıracağım. Bir tek o özelde yapılıyor, geri kalanları sağlık ocağı ve devlette yaptırdım. AMH pahalıymış.

canım inşallah yükselir kimyasal değildir

Al benden de o kadar Benim ilk hamileliğimde o bana haber vermişti karnım çok sismisti sokulemiyorum diye doktora gitmiştik kan tahlili vermiştik evde test yapmıştık ben işteyken hemen aramış öğrenmiş geldi yanıma aman dikkat et oraya basma şöyle yürü falan koluma giriyor ben unutmuşum kan verdigimi diyorum noluyo ölüyo muyum ne tam cadden geçerken söyledi hamilesin diye o anda başım döndü heyecandan kolumda olmasa araba falan carpardi heralde

yaaa ne güzelll :))

Zaten ağızlarından aynı laf düşmek bilmiyor. Sanki biz arkadaş gibi ayrı yatakta yatıyoruz tövbe Yarabbim bizim de geçen seneki testinde ileri hızı %20 ama sorun değil dedi hangi doktora gösterdiysem.
Bizim yüzde 4 müs ileri hız

Hahaha aynı şeyi bende düşünüyorum biliyo musun Ramazan’da telef olduk ya bide rahat deneyelim ya bakalım bu ay bende öyleyim

Hahaha inanmıyorum hikayen mükemmel gerçekten güzel bir anı olmuş size bazı ikili ilişkiler de böyle işte ya bazıları da herşeyi gizliyor nasıl beceriyosa

Devlet Hastanesi'ne gitmişti sadece kontrol amacli aşılama ya da tüp bebek yapın dedi vitamin takviyesi proxeed alabilirsin dedi hiç ilgilenmiyorlar ben de sadece merakımdan göndermiştim o testten bir süre sonra hamile kaldım ama düşük oldu okul kapansın yani online dersler bitsin Kaan aydosa gideceğiz eskiden de böyle kötüydü oldu çok şükür bir daha olur insallah. Size ne verdi doktor

Canım bizim çok düşük görmediler, yani bununla hamile kalınır dediler. Sadece 1 kez progeny m diye bir destek kullandı eşim ama o da değerlerini yükselti, gözleri filan bulandı. A vitamini fazla geldi herhalde. Bi işe yaramadı. Yarın gidip hormon testi isteyecek. Onun LH FSH filan hiç bakılmadı halbuki bakılması gerekiyormuş erkekte de. İkna edebilsem keşke de bir kez daha sperm verse. 2 aya yakın oldu keçiboynuzu yiyor içiyor nasıl etki yaptı bilemiyoruz. Hormonlarında problem olan erkeklerde fayda sağlamak yerine keçiboynuzu sperm değerlerini düşürüyormuş. İnşallah yarın doktor sperm testini tekrar etmesini ister diye dua ediyorum

Hahaha inanmıyorum hikayen mükemmel gerçekten güzel bir anı olmuş size bazı ikili ilişkiler de böyle işte ya bazıları da herşeyi gizliyor nasıl beceriyosa
Evet canım guzel bir anı oldu gercekten çok güleriz hala arada sorarım eşime hamile miyim? kalırsam hemen haber ver bana diye Valla helal olsun saklamayı becerebilenlere ben beceremiyorum eşim diyor ki hiç filtren yok aklından ne geçiyorsa ağzında her zaman memnun olmuyor tabi bundan

İnşallah çok üzgünüm bugün idrarda pozitif görmüştüm eşim ve ben çok sevinmiştik. Dua edin
Rabbim tekrardan sağlıklısını nasıp etsin cnm Bende Şubat ayında yaşadım testte pozitif gördük doktora gittim kan testi de 52 çıktı geç döllenme olabilir dedi eve geldim kanamam başladı Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde nasıp etsin tüm isteyenlere

Evet ya istemiyorlar o zaman sperm istedi hormon istememiş hiç halbuki Kaan Aydosun tedavisine baktım geçen gün her ay hormon ve sperm testi hatta dna hasar testi istemiş her ay. İnşallah faydası olmuştur canim. Ya biz ilk gittiğimizde oglumdan önce o zaman da hamile kalınabilir denmişti bu gittiğimizde devlet doktoru yine hamile kalınabilir dedi ama dna hasar testinde sağlam spermlerin bile dnasi bozuk çıkmıştı yok denecek kadar az sağlam sperm %5 eşinizin hamile kalma şansı demişti Kaan aydos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…