• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım doktorun haberi yok. ben sağlık ocağında kan vermiştim. 8 haziran pazartesi çıkacak bazı değerler var. ondan sonra doktora gideceğim. 13 haziranda anca giderim doktora.
üzülme neden üzülesin tedavi olursun düşürecek şekilde arastırırsın iyiki tahlil vermişsin bak kuzum

Canım bütün peygamberler ashabı evliyalar ne zorluklar yasadı imtihanlardan geçti birine birşey yaptıkları için mi sence peki neden boyle düşünüyorsun cok üzülüyorum siz boyle seyler yazınca
Bazen geliyolar işte böyle. Niye ben diye sorgulamadan edemiyorum. İmtihan biliyorum ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum. Bu durum evinin arabanın olmaması gibi bi durum değil ki maneviyatı cok yüksek bi duygu yasayamadıgım icin üzülüyorum sadece

Sakın öyle düşünme kuzum Allahın gücüne gider bunları yaşamamız gerekiyormuş yaşadık daha önümüzde neler var bilemeyiz bir bildiği vardır Rabbimin en hayırlısını sağlıklısını verecek inşallah kuzum hem de çok yakında :dua:
Biliyorum canım ama elimde değil bazen vuruyo işte böyle bu ay çok laylaylomdum sanırım içime atmısım herseyi farketmeden. Artık ağlamaya da alıstım en azından rahatlıyorum yüzümün gülceği günlerde yakındır inşallah:KK200:

İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ben henüz 3 aylık evliyim ilk ay vajinismusla uğraştım 2 aydır deniyoruz
olur canım inşallah. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsinn.

Bazen geliyolar işte böyle. Niye ben diye sorgulamadan edemiyorum. İmtihan biliyorum ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum. Bu durum evinin arabanın olmaması gibi bi durum değil ki maneviyatı cok yüksek bi duygu yasayamadıgım icin üzülüyorum sadece
Canım cok haklısın seni cok iyi anlıyorum ilk cocuğumda yeni evliyken hiç korunmadık e aylar geçip olmayınca Dr a gittik sizin cocugunuz belki olur belki olmaz demişlerdi doktorlar düşün tüp bebeğe kadar düşünmüştük olmazsa diyordum hiç bir zaman acaba ne yaparım diye aklımıza her ihtimal geldi. Eşim ameliyat oldu ileri dereceydi değerleri de oyle skıntılıydı ben klomen basladım yumurtalarım hep kiste dönüştü iğne vurundum halde stresten galiba. sonraki asama ameliyatın üzerinden 6 ay geçince belki olmasıydı. sabrettim hep gece gündüz dua ettim sonra o ay hamile kaldım hiç ummuyordum tek ilişkimiz olmuştu bizim için mucize gibiydi. Ve Su an 3. Cocugum için çabalıyorum. Ne durumdayız bilmiyorum aradan yıllar geçti Allah a sığınıyorum en güzelini Rabbim bilir

Hiç anlamıyorum valla değerlerden daha acemiyim😂 yüzümü güldürdünAllah da senin yüüzünü güldürsün
Hemoglobin değeri canım benimki genelde ağır kanamalı kaza geçirmiş gibi 8-9 olur seninki maşallah 14 ne yiyon kız neye borçlusun bize de deyiver

Canım cok haklısın seni cok iyi anlıyorum ilk cocuğumda yeni evliyken hiç korunmadık e aylar geçip olmayınca Dr a gittik sizin cocugunuz belki olur belki olmaz demişlerdi doktorlar düşün tüp bebeğe kadar düşünmüştük olmazsa diyordum hiç bir zaman acaba ne yaparım diye aklımıza her ihtimal geldi. Eşim ameliyat oldu ileri dereceydi değerleri de oyle skıntılıydı ben klomen basladım yumurtalarım hep kiste dönüştü iğne vurundum halde stresten galiba. sonraki asama ameliyatın üzerinden 6 ay geçince belki olmasıydı. sabrettim hep gece gündüz dua ettim sonra o ay hamile kaldım hiç ummuyordum tek ilişkimiz olmuştu bizim için mucize gibiydi. Ve Su an 3. Cocugum için çabalıyorum. Ne durumdayız bilmiyorum aradan yıllar geçti Allah a sığınıyorum en güzelini Rabbim bilir
Anlarsın canım etrafdan sorulmaya baslanılıyo,cevrende birileri hamile. Ama dik durcam güclü olcam kendime söz veriyorum bunun icin tabi bazen çöküşlerim oluyo ama nazar boncugu olsun o :)

Bu sefer bitter çikolata ve Türk kahvesini dayayım benimkine sıkı çalışıyım bu ay 😁

Anlarsın canım etrafdan sorulmaya baslanılıyo,cevrende birileri hamile. Ama dik durcam güclü olcam kendime söz veriyorum bunun icin tabi bazen çöküşlerim oluyo ama nazar boncugu olsun o :)
Ben istemiyorum daha diyordum açıkçası yoksa sorup duruyorlar dediğin gibi canım hatta doğum kontrol kullanıyorum diyordum soranlara. Sonra bir gün hamile kalınca kız sen hap kullanıyordun dediler. E unutmuşum arada içmeyi dedim 😂😂

Back
X