Amiin kuzumAminn bitanem Allahım sana da nasip etsin inşallahhhsol varikosel 3.5 henüz ameliyat olmadı eşim. Takviye ilaç kullanıyomu
Allah başka büyük sıkıntı vermesin canım hiç ağlama nolur böyle şeye inşallah bugünleri bebegini büyütürken hatırlayıp keşke uzeulmeseydim diyeceksin o arkadaşımın kaç yıl olmadı 2 aşılama yaptı süt hormonu tedavisinden bir sure sonra oldu bebeği çok sukurİnşallah kızlar, canımsınız. Moral oldunuz bana ❤ İşten geldiğimden beri aklıma geldikçe ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı birden...
Kaç gün kala çıktı senin, benim daha 5 gün varEvet varsa cikar ben yaptirmistim ordan biliyorum
Allah hepimize en yakın zamanda sağlıkla evlat nasip etsin inşallah. Daha fazla aratmadan. Allah razı olsunAllah başka büyük sıkıntı vermesin canım hiç ağlama nolur böyle şeye inşallah bugünleri bebegini büyütürken hatırlayıp keşke uzeulmeseydim diyeceksin o arkadaşımın kaç yıl olmadı 2 aşılama yaptı süt hormonu tedavisinden bir sure sonra oldu bebeği çok sukur
Benimde hemen hemen o kadar vardi 5 yada 4 gun vardi kasık agrim vardi benimde ama benim ki daha cok hamilemiyim degilmiyim diye merak edip gitmistim ama negatif cikmisti 0.17Kaç gün kala çıktı senin, benim daha 5 gün var
Kendince bahane üretmiş :) banada yengem kalp atısını duyunca söyledi. Ama ben çift çizgiyi görür görmez herkese söyledimKendisi direkt açıkladı arkadaşlar kaç haftalık diye sorunca doktor demiş ki ikili test çıkana kadar kesin değil söyleme kimseye demiş ne alaka ben daha hiç böyle şey duymadim kalp atışı duyana kadar falan duydum da ikili test çıkana kadar kimseye söyleme der mi doktor
kimileri evet bekliyor kalp atışı duyana kadar ama arkadaşım dediğin gibi bahane üretti sadece ama ben yine olsa yine söylerim herkese ne kadar güzel bir şey Allah vermiş niye saklayim ki sonu kötü de bitebilir ama en baştan onu düşünmemek lazim aslinda. Sen de yine öyle yap azze tekrar olunca yine ilk günden söyle senin niyetin daha halis çok etkilendim " o benim için kesindi" deyisindenKendince bahane üretmiş :) banada yengem kalp atısını duyunca söyledi. Ama ben çift çizgiyi görür görmez herkese söyledimkesinleşsin diye bekledik dedi mesala. Ama ben öyle düşünmemiştim o benim için kesindi :)
Rabbim en hayırlı sekilde en hayırlı yoldan sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canımAmin canım inşallah. Pazartesiye bütün sonuçlarım çıkmış olacak. O testleri alıp adam akıllı bir doktora göstereceğim. Gerekirse İstanbul’a gideceğim. Hayırlısı...
Ben onu kaybedebilceğimi hiç düşünmedim ki. Kalp atısını bile duyamadım ama hala o benim melegim ilk heycanı onla tattım ayaklarımı yerden kesti.. Benim bi akraba var cinsiyetini saklıyo cocugun cinsiyetine de nazar değmez diye düşünüyom amakimileri evet bekliyor kalp atışı duyana kadar ama arkadaşım dediğin gibi bahane üretti sadece ama ben yine olsa yine söylerim herkese ne kadar güzel bir şey Allah vermiş niye saklayim ki sonu kötü de bitebilir ama en baştan onu düşünmemek lazim aslinda. Sen de yine öyle yap azze tekrar olunca yine ilk günden söyle senin niyetin daha halis çok etkilendim " o benim için kesindi" deyisinden
Allahim en kısa zamanda karnını kucağını doldursun azze valla şu an burda senin yazdıklarına bile aglayasim var. Canım benim kuzenimin karısı görumcesine yaptı aynısını görumcenin yani o da kuzenim öbürü gelin kuzenimin 1 oğlu var 14 yaşında olmuyor ikinci çok uğraştı gelin cinsiyeti söylemedi görümceye çok zoruna gitti kuzenimin çok ağladı kız yigeni olacak yaa sanki nazar mı edecek karnındaki çocuğun cinsiyetine ama şimdi gelinin ikinci olmuyor doktor doktor dolasiyor. Kuzenim öyle ağlarken çok zoruma gitti sen de benim gibi ara dedim diyor şimdi pişmanım ama kalbimden geçti o zaman diyor şimdide üzülüyor onlarında ikinci olmuyor diyeBen onu kaybedebilceğimi hiç düşünmedim ki. Kalp atısını bile duyamadım ama hala o benim melegim ilk heycanı onla tattım ayaklarımı yerden kesti.. Benim bi akraba var cinsiyetini saklıyo cocugun cinsiyetine de nazar değmez diye düşünüyom ama
Çok güzel olmuş hayırlı gelir inşallahKızlar topiğimizin adı değişcek ne olsunn:) hamilelik planlayanlar mı yapsak
İnşaAllah meleğin seninledirKızlar fazla giremedim bugün 9.gün adet olmadım 10. Gün test yapacam inşallah hamileyimdir
Bende öyleyimKizlar yumurtlama döneminde de regli dönemi gibi duygusallasiliyor mu? bugün pik ya da çok yakın pike, test yaptim. Ya arkadasim moralimi bozdu diye ya da yumurtlamadan her şeye aglayasim var
Test yapmadan nasıl durduun inanmıyorum vala helal olsun inşallah bebiş şeninledir güzel haberler ver ne zaman yapıyorsun testKızlar fazla giremedim bugün 9.gün adet olmadım 10. Gün test yapacam inşallah hamileyimdir
Çok hoşAl benden de o kadar Benim ilk hamileliğimde o bana haber vermişti karnım çok sismisti sokulemiyorum diye doktora gitmiştik kan tahlili vermiştik evde test yapmıştık ben işteyken hemen aramış öğrenmiş geldi yanıma aman dikkat et oraya basma şöyle yürü falan koluma giriyor ben unutmuşum kan verdigimi diyorum noluyo ölüyo muyum ne tam cadden geçerken söyledi hamilesin diye o anda başım döndü heyecandan kolumda olmasa araba falan carpardi heralde
amin canım inşallah hepimizin. Gel bide bana ağlayalımmAllahim en kısa zamanda karnını kucağını doldursun azze valla şu an burda senin yazdıklarına bile aglayasim var. Canım benim kuzenimin karısı görumcesine yaptı aynısını görumcenin yani o da kuzenim öbürü gelin kuzenimin 1 oğlu var 14 yaşında olmuyor ikinci çok uğraştı gelin cinsiyeti söylemedi görümceye çok zoruna gitti kuzenimin çok ağladı kız yigeni olacak yaa sanki nazar mı edecek karnındaki çocuğun cinsiyetine ama şimdi gelinin ikinci olmuyor doktor doktor dolasiyor. Kuzenim öyle ağlarken çok zoruma gitti sen de benim gibi ara dedim diyor şimdi pişmanım ama kalbimden geçti o zaman diyor şimdide üzülüyor onlarında ikinci olmuyor diye
İnşallah canım çok sağolİnşaAllah meleğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?