Amin inşallah Benim prolaktin yüksekliğinde çok günüm geçer emin olmak istiyorumTest yapmadan nasıl durduun inanmıyorum vala helal olsun inşallah bebiş şeninledir güzel haberler ver ne zaman yapıyorsun test
Hayırlısı canım inşallah bu ay nasip olurKızlar test yaptım negatif demekki bu ay bu sekilde adet gördüm neyse icim rahat etti en azından
Olsa çıkardı canım adet gününde bile hamile kalsan çıkardı civanpercemi dediler bana o dökmüştü istersen bir doktora git emin ol öyle ilaç falan verir belkiGecikmemin 9. Günü bitti bugün kızlar.
Sabah idrar testi yaptım, negatif.
Geç döllenme ise gecikmenin kaçıncı gününde çıkar kanda.
Artık beklemekten çok sıkıldım, birşey yoksa sökülmek için birşeyler yapmak istiyorum
Canım bir arkadaşımın eşine de ameliyat şart dediler, onlar da ameliyat için araştırma yaparken kendiliğinden gebe kaldı hem de takviyesizAmiin kuzumtakviye kullanmiyor suan esim. Ameliyat dedi doktor sol tarafda varmis sagdada baslangicmis hayirlisi bakalim
Ovulasyon gununu biliyor musun
19u diye hatırlıyorumOvulasyon gununu biliyor musun
Gecikmenin 12.-13. günü kanda öğrenenler var direk idrara yansımadığı için amaOlsa çıkardı canım adet gününde bile hamile kalsan çıkardı civanpercemi dediler bana o dökmüştü istersen bir doktora git emin ol öyle ilaç falan verir belki
Kizlar çok moralim bozuldu yaa bir arkadasim hamileymiş hiç söylemedi aynı zamanda hamile kalmisiz aslında şimdi ultrason resmini atmış gruba kızımız oluyor diye benim düşen bebekle aynı haftalık 13 haftalık ben daha evdeki testte görür görmez paylaşmıştım ne bileyim yani söylese nazar mı edecektim karnından bebeği mi alacaktım o kadar üzüldüm ki anlatamam çok kırıldım
Aminn bitanem Allahım sana da nasip etsin inşallahhhsol varikosel 3.5 henüz ameliyat olmadı eşim. Takviye ilaç kullanıyomu
Evet kuzum eğer 1 sene içinde bebek olmazsa bakarız demiştiDoktor mu gerek yok dedi ameliyat için canım
Evet kuzum eğer 1 sene içinde bebek olmazsa bakarız demişti
Valla ne bileyim işte gece falan hiç uyuyamadım Allah her şeyin hayırlısını versin arkadaşın evladın eşin. Dün bir de annesini merdivenlerden atan kızı izledim bildigin regli dönemi gibi depresyondayimÜzülme lütfen. O işte bence gerçek arkadaş değilmiş. Yada seni üzmemek adına söylemedi bilmiyorum. Ama en azından salak yerine koyup doktor söylememi istemedi demesin. Sende bu yollardan geçtin. Seninde olduğu zaman sende 4lü tarama testi yaptırdıktan sonra söyle. Doktor söylememi istemedi dersin.
Varikosel için iki üç doktora mi gitmek lazım bize de bir doktor varikosel var demişti hatta hemen ameliyat günü falan alın demisti ilk evlendigimiz yillarda sonra baska doktora gittik yok dediDoktor mu gerek yok dedi ameliyat için canım
Valla ne bileyim işte gece falan hiç uyuyamadım Allah her şeyin hayırlısını versin arkadaşın evladın eşin. Dün bir de annesini merdivenlerden atan kızı izledim bildigin regli dönemi gibi depresyondayim
Ne kafar oldu ameliyat olalı? 6ay 1 sene bekleyin diyolar ameliyattan sonraAnladım canım. Bizimki de o civardaydı ameliyat oldu eşim. Hala bişey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?