Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapmadan nasıl durduun inanmıyorum vala helal olsun inşallah bebiş şeninledir güzel haberler ver ne zaman yapıyorsun test
Amin inşallah Benim prolaktin yüksekliğinde çok günüm geçer emin olmak istiyorum

Gecikmemin 9. Günü bitti bugün kızlar.
Sabah idrar testi yaptım, negatif.
Geç döllenme ise gecikmenin kaçıncı gününde çıkar kanda.
Artık beklemekten çok sıkıldım, birşey yoksa sökülmek için birşeyler yapmak istiyorum

Olsa çıkardı canım adet gününde bile hamile kalsan çıkardı civanpercemi dediler bana o dökmüştü istersen bir doktora git emin ol öyle ilaç falan verir belki

Amiin kuzum takviye kullanmiyor suan esim. Ameliyat dedi doktor sol tarafda varmis sagdada baslangicmis hayirlisi bakalim
Canım bir arkadaşımın eşine de ameliyat şart dediler, onlar da ameliyat için araştırma yaparken kendiliğinden gebe kaldı hem de takviyesiz

Selamün aleyküm arkadaşlar benim dayimlara yengemler kuzenlerim de corana testi pozitif çıktı okuyabilenler olursa Hucurat suresi dağıtıyoruz Allah rızası için yardımcı olur musunuz

Olsa çıkardı canım adet gününde bile hamile kalsan çıkardı civanpercemi dediler bana o dökmüştü istersen bir doktora git emin ol öyle ilaç falan verir belki
Gecikmenin 12.-13. günü kanda öğrenenler var direk idrara yansımadığı için ama?

Üzülme lütfen. O işte bence gerçek arkadaş değilmiş. Yada seni üzmemek adına söylemedi bilmiyorum. Ama en azından salak yerine koyup doktor söylememi istemedi demesin. Sende bu yollardan geçtin. Seninde olduğu zaman sende 4lü tarama testi yaptırdıktan sonra söyle. Doktor söylememi istemedi dersin.

Aminn bitanem Allahım sana da nasip etsin inşallahhh sol varikosel 3.5 henüz ameliyat olmadı eşim. Takviye ilaç kullanıyomu

Doktor mu gerek yok dedi ameliyat için canım

Valla ne bileyim işte gece falan hiç uyuyamadım Allah her şeyin hayırlısını versin arkadaşın evladın eşin. Dün bir de annesini merdivenlerden atan kızı izledim bildigin regli dönemi gibi depresyondayim

Doktor mu gerek yok dedi ameliyat için canım
Varikosel için iki üç doktora mi gitmek lazım bize de bir doktor varikosel var demişti hatta hemen ameliyat günü falan alın demisti ilk evlendigimiz yillarda sonra baska doktora gittik yok dedi

Valla ne bileyim işte gece falan hiç uyuyamadım Allah her şeyin hayırlısını versin arkadaşın evladın eşin. Dün bir de annesini merdivenlerden atan kızı izledim bildigin regli dönemi gibi depresyondayim

Evet ya onu bende gördüm çok üzüldüm. Birde hala nasıl bağırıyor. Allah herşeyin hayırlısını versin. İnsanlar da ara ara bu dönemler oluyor. Ağla içini dök. Ama fazla uzun sürmesin. Bak burda hepimiz sabırla bekliyoruz seninleyiz :)

Merhaba kızlar.Aranıza yeni katıldım.Aslında bu forum başlıklarını hep takip ediyordum ama bu başlık altında yazılanlar ve samimiyet hoşuma gitti.O yüzden kayıt olup katılmak istedim.Bir sorum olacaktı.Ovulasyon testim 25 Mayıs'ta pikti.Değerlendirdim 2 gün.Bat 8 Haziran ve sabah test yaptım negatif.Sizce erken mi davrandım?Adetin geçmesini beklemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…