Hem de çok erken. Sen En erken 7 sinde falan test yap canım. Yumurtlamanın üstünden mutlaka 14 gün geçsinMerhaba kızlar.Aranıza yeni katıldım.Aslında bu forum başlıklarını hep takip ediyordum ama bu başlık altında yazılanlar ve samimiyet hoşuma gitti.O yüzden kayıt olup katılmak istedim.Bir sorum olacaktı.Ovulasyon testim 25 Mayıs'ta pikti.Değerlendirdim 2 gün.Bat 8 Haziran ve sabah test yaptım negatif.Sizce erken mi davrandım?Adetin geçmesini beklemeli miyim?
Renkli doplerle bakıyolar kuzum. Mutlaka ultrasona gitsin eğer çok büyük değilse gerek yok ameliyata diyolarVarikosel için iki üç doktora mi gitmek lazım bize de bir doktor varikosel var demişti hatta hemen ameliyat günü falan alın demisti ilk evlendigimiz yillarda sonra baska doktora gittik yok dedi
Teşekkür ederim.Bazen okuduğum yerlerde adetten 10 gün önce öğrenenler oluyor.Belki ben de öğrenirim dedim.Her insan bir değil tabi :) Kan sulandırıcı hap kullanıyorum.Bir an önce varsa öğrenmek istiyorum.Acelem ondan :))Hem de çok erken. Sen En erken 7 sinde falan test yap canım. Yumurtlamanın üstünden mutlaka 14 gün geçsin
Ne kafar oldu ameliyat olalı? 6ay 1 sene bekleyin diyolar ameliyattan sonra
Aşılama önermediler mi peki size? Sure cok uzun. Bizimde hemen hemen ayni sıkıntımız vardi. Aşılama yapıldı o da olmadi bu hafta 2. Denicez2 sene oldu canım. 1 sene sonra hamile kaldım ama devamı gelemedi işte. Şimdide yine kalamıyorum.
Aşılama önermediler mi peki size? Sure cok uzun. Bizimde hemen hemen ayni sıkıntımız vardi. Aşılama yapıldı o da olmadi bu hafta 2. Denicez
Canim tup bebek icin acele etme. Ben bir kriz donemi gecirdim 2 3 yil olmuyor diye, oldugu zaman ise aldirmak zorunda kaldik cunku sagliksiz oluyor dedi doktorumuz , lakin mol gebelik cikti sonunda. bayaa bir kotuydum yani. hic baska bisey dusunmeden tup bebek istedim. Esim tup bebek hic istemiyor. Doktorumda su an onermiyor. Bir anlasma yaptik 3 asilama yapilacak tutmazsa eger tup bebek olucak. Bugun dr. Kontrolum var 4de eger folukul olustuysa ve durum iyiyse yarin yada cumartesi 2. Asilamami olucam.6 ay -1 sene normalmiş. Öyle dediler. 1 sene doldu oldu ama 5. Ayda kaybettim. Şimdi aslında tüp bebek istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim dedi bakalım. Siz tüp bebek düşünmüyor musunuz
Günaydınnnnnnn❤Günaydın bebekler
Kuzum bata 2 hafta kala yumurtlama dönemi olur genelde. Bide mide bulantıları o kadar erken baslamaz. Ama istiyorsan biraz bekle adet gününü test yaparsın emin olursun hem daha varmıs adet gününeKızlar bir sorum olacak Size bata 6 gün var dün sağlık ocağına gittim kanda hamilelik yok demiştim bugün tekrar gittik doktora dedim ki kasığım batıyor ara ara Yumurtlamadan sonra hafif hafif batıyordu Bata 2 hafta kala bıçak saplanırcasına batıyor gün içinde iş yapmama rağmen bel ağrısı var sık idrara çıkıyorum sabah bulantılarım oluyor gün içinde devam ediyor gebelik yoksa enfeksiyon falan var mıdır diye sordum Bakmadan direkt ilaç yazdı 3 aylık evliyim ve o ilacı kullanmak istemiyorum sadece kan değerlerime bakmıştı onlarda normalmiş çok şükür hepsi sizce bir kadın doğuma gitmeli miyim?Azze
birde Ovulasyon falan kullanmıyorum adetimde düzenli 28 güne bir oluyor
Canim tup bebek icin acele etme. Ben bir kriz donemi gecirdim 2 3 yil olmuyor diye, oldugu zaman ise aldirmak zorunda kaldik cunku sagliksiz oluyor dedi doktorumuz , lakin mol gebelik cikti sonunda. bayaa bir kotuydum yani. hic baska bisey dusunmeden tup bebek istedim. Esim tup bebek hic istemiyor. Doktorumda su an onermiyor. Bir anlasma yaptik 3 asilama yapilacak tutmazsa eger tup bebek olucak. Bugun dr. Kontrolum var 4de eger folukul olustuysa ve durum iyiyse yarin yada cumartesi 2. Asilamami olucam.
Peki eğer yumurtlama oluyorsa değerlendirmem gerekiyor değil mi? Ozaman batım geçsin öyle gideyimKuzum bata 2 hafta kala yumurtlama dönemi olur genelde. Bide mide bulantıları o kadar erken baslamaz. Ama istiyorsan biraz bekle adet gününü test yaparsın emin olursun hem daha varmıs adet gününe
Evet bence geçsin sende emin ol. Bazen gec döllenme de olabiliyor acele etme o yüzdemPeki eğer yumurtlama oluyorsa değerlendirmem gerekiyor değil mi? Ozaman batım geçsin öyle gideyim
Tamam canım enfeksiyon falan varsa diye korkuyorum canımEvet bence geçsin sende emin ol. Bazen gec döllenme de olabiliyor acele etme o yüzdeminşallah hamile kalırsınn yeni evliymişsin bide
Üzülme bence. Erken yapmıssın kuzumm. Bekle bakalımGunaydinlar kizlarr bata 3 gun var ve dayanamayip esime test aldirdim yaptim negatif uzulsemi uzulmesem mi bilemedim ama ben kendimi bu sonuca hazirlamistim simdi bat gunum gelsin kirmizilari da goriyim sonra devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?