- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Bata 3 gun kala kesin sonuc alinir diye okudum bi yerde bende 1 kere yapim geciyim dedim nasip napim bekliyicem rabbim ne zaman nasip ederse ☺Üzülme bence. Erken yapmıssın kuzumm. Bekle bakalım
Gec döllenme olursa cıkmaz kuzum sen yinede bekleBata 3 gun kala kesin sonuc alinir diye okudum bi yerde bende 1 kere yapim geciyim dedim nasip napim bekliyicem rabbim ne zaman nasip ederse ☺♥
Peki canim bekliyim ama ben yinede cok olumlu bakmiyim cunku negatif cikinca zor toparlaniyorumGec döllenme olursa cıkmaz kuzum sen yinede bekle
O zaman beklenti icine girmeden bekle canım adet olcam diye bekle. Zaten daha cok yeni evlisin yasın kücük hic canını sıktıgına değmiyo biliyo musun önünde uzun zaman var elbet hamile kalcaksınPeki canim bekliyim ama ben yinede cok olumlu bakmiyim cunku negatif cikinca zor toparlaniyorum☺
Aynen oyle canim bende oyle dusunmeye basladim sadece etrafimda cok hamile vardi hemen hemen hepsi dogum yapti ozamn insan bi kotu oluyor hatta gecen ay 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu ogrendim oda testi bana atti ve arkadasimin dedi bi kac soru sordum sonra dayanamadi benim dedi kaderimde ne varsa onu yaşariz bende kaderimde ne varsa onu yasiyorum ve bekliyorumO zaman beklenti icine girmeden bekle canım adet olcam diye bekle. Zaten daha cok yeni evlisin yasın kücük hic canını sıktıgına değmiyo biliyo musun önünde uzun zaman var elbet hamile kalcaksın
Anlıyorum benimde etrafımda hamileler var çok üzülüyodum ama alıstırdım kendimi. Kimisi hemen kalır kimi de ugrasır kuzum bu böyle. Niye ilk basta demedi kendi testi oldugunu?Aynen oyle canim bende oyle dusunmeye basladim sadece etrafimda cok hamile vardi hemen hemen hepsi dogum yapti ozamn insan bi kotu oluyor hatta gecen ay 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu ogrendim oda testi bana atti ve arkadasimin dedi bi kac soru sordum sonra dayanamadi benim dedi kaderimde ne varsa onu yaşariz bende kaderimde ne varsa onu yasiyorum ve bekliyorum☺♥
Merhaba.Ovulasyonda kaçıncı gün gördün piki?Benim geçen ay 36.gün bu ay 30.gündü yumurtlamam.Ben de bu sabah test yaptım negatif çıkmıştı. S Storycan beklememi söyledi sağ olsun.Biraz daha bekleyeceğim.Geç döllenme olabilir.Telefon uygulamasıyla ovulasyon testi çok fark ediyor.Bata 3 gun kala kesin sonuc alinir diye okudum bi yerde bende 1 kere yapim geciyim dedim nasip napim bekliyicem rabbim ne zaman nasip ederse ☺♥
Ayy insallah o şans bana da gülerCanım bir arkadaşımın eşine de ameliyat şart dediler, onlar da ameliyat için araştırma yaparken kendiliğinden gebe kaldı hem de takviyesiz
Daha kendisi evlenmeden benim cocuk istedigimi biliyordu hastaneye gitmistim gittigimi filan da biliyodu testini bana atmadan once ben test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim oda uzulme olur filan dedi sonra ya aksaminda yada gecesinde bana test atti ve arkadasimin dedi sence hamile mi dedi bende evet dedim bi kac soru daha sorunca tmm itiraf ediyorum test benim dedi ben şoka girdim cunku istemiyorum demisti sormadim neden boyle bisey yaptin cunku uzuldugumu biliyorduAnlıyorum benimde etrafımda hamileler var çok üzülüyodum ama alıstırdım kendimi. Kimisi hemen kalır kimi de ugrasır kuzum bu böyle. Niye ilk basta demedi kendi testi oldugunu?
Ben ovu testi kullanmiyorum yunurtalamami da programla takip ediyorum normalde ama bu ay akintimi takip ederek yaptim
Telefon uygulamasini llk zamanlae bende kullaniyordum sonra ovu testlerine baslasim arada 3 gun oynuyor resmen. Uygulama genel olarak adeten 14. gunu baz alarak yumurtlama gosteriyor halbuki yablis her ay farkli tarihlerdr yumurtluyorum ben mesela 1 2 gun kayiyorbtabi cokndegil ama o bile onemli. Bazen o ay ki yasadigimiz stres veya uzuntu bile etkiluyorbyukurtlamayi en guveniliri ovulasyon testi
Evet,ovulasyon testi cidden iyi.Ocaktan beri bebek düşünüyoruz ve ben 3 ay boyunca telefon uygulamasına göre hareket ettim.Belirtilen günleri değerlendirip bırakmıştım. Son iki aydır test kullanıyorum ve 4 gün fark ediyor bende.Vücudundaki değişimleri fark edemeyip yumurtlamasını bilemeyenler için ideal.Mesela ben anlamıyorum ne zaman yumurtlama olacak diye.Ne vücut ısımda bir değişiklik hissediyorum ne de bir sancı ağrı...Telefon uygulamasini llk zamanlae bende kullaniyordum sonra ovu testlerine baslasim arada 3 gun oynuyor resmen. Uygulama genel olarak adeten 14. gunu baz alarak yumurtlama gosteriyor halbuki yablis her ay farkli tarihlerdr yumurtluyorum ben mesela 1 2 gun kayiyorbtabi cokndegil ama o bile onemli. Bazen o ay ki yasadigimiz stres veya uzuntu bile etkiluyorbyukurtlamayi en guveniliri ovulasyon testi
Asilama isleminde de sperm yikaniyor ve en kalitelelileri seciliyor canim. Tup bebek dusunmeden once bence 2 kez deneyin. Umarim cok guzel olur sizin icin herseyYaşım geçiyor. Birde diğer hamileliğimde sıkıntı olunca. Bunda en azından en kaliteli spermleri seçtikleri için daha mı iyi olur acaba dedim. Neyse biraz daha beklemek bakalım
Veeee bu arada bende 30 yasindayimYaşım geçiyor. Birde diğer hamileliğimde sıkıntı olunca. Bunda en azından en kaliteli spermleri seçtikleri için daha mı iyi olur acaba dedim. Neyse biraz daha beklemek bakalım
Ben cok vucudumu dinlemeyibseven bir insan degilim ( hamilelik belirtilieri bulcam diye cok dinledigim ve hayal kirikligina ugradigim icin sanirimEvet,ovulasyon testi cidden iyi.Ocaktan beri bebek düşünüyoruz ve ben 3 ay boyunca telefon uygulamasına göre hareket ettim.Belirtilen günleri değerlendirip bırakmıştım. Son iki aydır test kullanıyorum ve 4 gün fark ediyor bende.Vücudundaki değişimleri fark edemeyip yumurtlamasını bilemeyenler için ideal.Mesela ben anlamıyorum ne zaman yumurtlama olacak diye.Ne vücut ısımda bir değişiklik hissediyorum ne de bir sancı ağrı...
Hamile kalmanın bu kadar süreç isteyen zor bir şey olduğunu düşünmemiştim.Eşim geçen seneden beri bebek istiyordu.Ama ben daha erken.Seneye 8.sınıflarım olacak.Onları mezun edeyim.Şimdi doğum iznine ayrılırsam çocuklar ne olacak diye Ocak 2020'ye ertelemiştim.Şimdi de 5 aydır uğraşıyorum.Şıp diye olacak diye düşünmüştüm.Şimdi öğrencilerim mezun oluyor :) Boşuna ertelemişim.Zaten bir süreç var önümüzde...Ben cok vucudumu dinlemeyibseven bir insan degilim ( hamilelik belirtilieri bulcam diye cok dinledigim ve hayal kirikligina ugradigim icin sanirim) gene olarak fark ettogim sey benimde yumurtlama zamanimda kasigimda hafif bir sızı cok hafif ama ve akinti seffaf sekilde bunlarinhissetiktrn 1 2 gun sinrada testde cikiyor zaten pik. tamam diyorum cözmusum
Ben böyle insanlar da iyi niyet arayamıyorum işteDaha kendisi evlenmeden benim cocuk istedigimi biliyordu hastaneye gitmistim gittigimi filan da biliyodu testini bana atmadan once ben test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim oda uzulme olur filan dedi sonra ya aksaminda yada gecesinde bana test atti ve arkadasimin dedi sence hamile mi dedi bende evet dedim bi kac soru daha sorunca tmm itiraf ediyorum test benim dedi ben şoka girdim cunku istemiyorum demisti sormadim neden boyle bisey yaptin cunku uzuldugumu biliyordu
kuzum geldi miAzze tatlım yeni bat 2 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?