- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Çok teşekkür ederiminş sizede nasip olur. Hissediyorum olcak inşllh haber edersiniz inş
Çok teşekkür ederim. Nedense bu söylediğiniz duygulandırdı beni. İnş olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederiminş sizede nasip olur. Hissediyorum olcak inşllh haber edersiniz inş
Çok fena diş ağrısı çekiyorum canım sabahtan berii. 3 tane ilaç içtim geçmedi perişanımSelam kızlar napıyosunuzz
Ay kıyamam dua edcem hepiniz için.Çok teşekkür ederim. Nedense bu söylediğiniz duygulandırdı beni. İnş olacak![]()
Geçmiş olsun kuzum diş ağrısı berbat bişe geçen sene ramazan da bende cekmiştim ölüp ölüp dirilmiştim. Antibiypotik bi ilacı vardı abimib diş ağrısı icin o cok rahatlatmştı. Bende sahura ne hszırlasam diye düşünüyorumÇok fena diş ağrısı çekiyorum canım sabahtan berii. 3 tane ilaç içtim geçmedi perişanımSne napıyorsunn
Oruç olduğum için gündüz hiçbir şey de yapamıyorum kötü oluyor yaGeçmiş olsun kuzum diş ağrısı berbat bişe geçen sene ramazan da bende cekmiştim ölüp ölüp dirilmiştim. Antibiypotik bi ilacı vardı abimib diş ağrısı icin o cok rahatlatmştı. Bende sahura ne hszırlasam diye düşünüyorum
Evet ramazanda daha fena oluyo gercektenn kuzum. Afiyet olsun simdidenOruç olduğum için gündüz hiçbir şey de yapamıyorum kötü oluyor yaGidebilsem doktora gidicem ama işte korona... Ben sahanda yumurta yapıcam heralde ☺
Ne yapalım canım çayımızı içtik. Ya normalde yediğimizden daha az yiyip daha çok şişiyoruz buna bir önerisi olan var mıSelam kızlar napıyosunuzz
İftarın ağırlığı çöktü üzerime benim oturuyorum öyleSelam kızlar napıyosunuzz
her an tetikteyimSelam kızlar napıyosunuzz
Canım sen bata kaç gün varken öğrendin gebeliği? Yeni galiba senin dimiAy kıyamam dua edcem hepiniz için.
Hangi diziyi izliyorsun canım bende yeni başlamak istiyorum bitane diziSabah uyandığımdan beri netflixde dizi izliyoruz):) sen napıyosunn nasıl geçiyor günün
Hangi diziyi izliyorsun canım bende yeni başlamak istiyorum bitane dizi
Gün gecmiyo. Cok sıkıcı. Cokda susuyoruum o suyu iciyorumcya iftar da yetiyo inanSabah uyandığımdan beri netflixde dizi izliyoruz):) sen napıyosunn nasıl geçiyor günün
Vücut saatler sonra yiyecek görünce tepki veriyo sanırım. Yasaktan sonra kocama soda aldırcamNe yapalım canım çayımızı içtik. Ya normalde yediğimizden daha az yiyip daha çok şişiyoruz buna bir önerisi olan var mı![]()
Aynen öyle şuan uyudum uyucamİftarın ağırlığı çöktü üzerime benim oturuyorum öyle
Gün gecmiyo. Cok sıkıcı. Cokda susuyoruum o suyu iciyorumcya iftar da yetiyo inan![]()
Gelmesin sakınher an tetikteyimsürekli tuvalet hissi var şüpheden dolayı, bacaklarım sızlıyor ve ayaklarım çok üşüyor bi ısınmadı bugün
![]()
Bir hafta kala öğrendim cnm. Yeni evetCanım sen bata kaç gün varken öğrendin gebeliği? Yeni galiba senin dimi