Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok fena diş ağrısı çekiyorum canım sabahtan berii. 3 tane ilaç içtim geçmedi perişanım :KK43: Sne napıyorsunn
Geçmiş olsun kuzum diş ağrısı berbat bişe geçen sene ramazan da bende cekmiştim ölüp ölüp dirilmiştim. Antibiypotik bi ilacı vardı abimib diş ağrısı icin o cok rahatlatmştı. Bende sahura ne hszırlasam diye düşünüyorum

Geçmiş olsun kuzum diş ağrısı berbat bişe geçen sene ramazan da bende cekmiştim ölüp ölüp dirilmiştim. Antibiypotik bi ilacı vardı abimib diş ağrısı icin o cok rahatlatmştı. Bende sahura ne hszırlasam diye düşünüyorum
Oruç olduğum için gündüz hiçbir şey de yapamıyorum kötü oluyor ya :( Gidebilsem doktora gidicem ama işte korona... Ben sahanda yumurta yapıcam heralde ☺️

Ne yapalım canım çayımızı içtik. Ya normalde yediğimizden daha az yiyip daha çok şişiyoruz buna bir önerisi olan var mı :spor:
Vücut saatler sonra yiyecek görünce tepki veriyo sanırım. Yasaktan sonra kocama soda aldırcam:halay:

Gün gecmiyo. Cok sıkıcı. Cokda susuyoruum o suyu iciyorumcya iftar da yetiyo inan :KK36:

Evet acıkma hissinden çok susuyorsun zaten. Evet çok sıkıcı cidden ya🤦‍♀️

Back
X