Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda benim gibi uzun süre doğum kontrol hapı kullanan var mı ben 2.5 yıl kullandım neredeyse vücut kendini kaç ayda toplar yumurtalıklar vs bilgisi olan var mı

Kızlar boğazlarım şişti o yüzden antibiyotik kullanmaya başlıcam. Folik asite ara vereyim mi ikisini bir arada kullanmanın bi zararı olur mu bilginiz var mı

kuzum benim ilk hamileliğimde göğsümden koltuk altıma ağrı vuruyodu farklı bi ağrı oldugu icin dikkatimi cekmisti göğüs ucum koyulasmıstı ve halkası büyümüştü
Hah işte bu ya! Tabiri buldum. Göğüsle koltuk altı arası ağrııı. Bende inanılmaz var sanki bi yerini çarparsın morarır sonradan dokununca acır ya aynı öyle. Herkes göğüs ucu diyor ama bende bu şekilde var canım :/

Yaptim ama test bozuk cikti ovu testi yaptim dun koyuydu bugun silik cizgi var .s bkleyim dedim bnde.

Bnmde gogusumden koltuk altima agri girio durduk yere ve bugun hafif koyulasmis ama ucu beyaz .s
[/QUOTE]
Göğüsle koltuk altı arasına dokununca acıyor mu canım?

Hah işte bu ya! Tabiri buldum. Göğüsle koltuk altı arası ağrııı. Bende inanılmaz var sanki bi yerini çarparsın morarır sonradan dokununca acır ya aynı öyle. Herkes göğüs ucu diyor ama bende bu şekilde var canım :/
Benim hamilelik belirtimde de göğüs acısı hic olmadı ama bu agrı cok net vardı kuzum:KK51:

Benim hamilelik belirtimde de göğüs acısı hic olmadı ama bu agrı cok net vardı kuzum:KK51:
Biraz baktım da doktorlar her kadında oluyor çok normal falan diyorlarmış bu şikayetle gidene. Tabi onlar gebelik şüphesiyle gitmiyor bişey mi var acaba diye gidiyor. Çok yaygın bişey sanırım ya :(

Biraz baktım da doktorlar her kadında oluyor çok normal falan diyorlarmış bu şikayetle gidene. Tabi onlar gebelik şüphesiyle gitmiyor bişey mi var acaba diye gidiyor. Çok yaygın bişey sanırım ya :KK43:
Bebegim bilemiyorum senin daha önce oluyo muydu ilk mi? Bence önemli olan o :KK51: benim ilk oldu hamileydim ve bidaha da olmadı o agrı mesala. Yine olsa hamilemiyim acaba derdim:KK36:

Kızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
Bugun pik olmuş canım
Kızlar boğazlarım şişti o yüzden antibiyotik kullanmaya başlıcam. Folik asite ara vereyim mi ikisini bir arada kullanmanın bi zararı olur mu bilginiz var mı
Ilgisi yok kullanmaya devam et canım
Bende de çok net olmuştu sanki dayak yemişim gibi bir acıydı ve hayatımda ilk kez gebe kalınca olmuştu

Bebegim bilemiyorum senin daha önce oluyo muydu ilk mi? Bence önemli olan o :KK51: benim ilk oldu hamileydim ve bidaha da olmadı o agrı mesala. Yine olsa hamilemiyim acaba derdim:KK36:
İşte o kimyasal yaşadığımdan şüphelendiğim ay olmuştu kasık batmalarıyla beraber. Sonra çok hafif oldu böyle değil. Bu ay yine var ama umutlanmiycammm 🐣

Back
X