- 8 Mart 2020
- 236
- 204
- 33
- 35
Ben de yapayım o zamanİlk merakımdan hergün yaptım ben idrar testini canım sonra koyulaştı mı diye merak ettiğim için 2 gün 4 gün falan öyle yaptım 2 kez kan verdim bi dahada vermedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapayım o zamanİlk merakımdan hergün yaptım ben idrar testini canım sonra koyulaştı mı diye merak ettiğim için 2 gün 4 gün falan öyle yaptım 2 kez kan verdim bi dahada vermedim
Evet öyle olduAynen canım ben seni yanlış anladım sanırım![]()
Ben de 1 büyük aydır bu ilacı kullanıyorum. Mart ayında başladımBen folattro folik asiti içmeye başladım. Tutunmaya yardım ediyor diye duymuştum.
1 buçuk ay pardonBen de 1 büyük aydır bu ilacı kullanıyorum. Mart ayında başladım
Ay canım ya ben çok kötüyüm yani seviniyorum bu duruma sanki ama bitik durumdayım midem bulanıyor çok olmasada bi halsizlik var ya bide çok afedersiniz kabızlıkta var gebe olmuş sayılırsam normalmii
Hah işte bu ya! Tabiri buldum. Göğüsle koltuk altı arası ağrııı. Bende inanılmaz var sanki bi yerini çarparsın morarır sonradan dokununca acır ya aynı öyle. Herkes göğüs ucu diyor ama bende bu şekilde var canım :/kuzum benim ilk hamileliğimde göğsümden koltuk altıma ağrı vuruyodu farklı bi ağrı oldugu icin dikkatimi cekmisti göğüs ucum koyulasmıstı ve halkası büyümüştü
Yaptim ama test bozuk cikti ovu testi yaptim dun koyuydu bugun silik cizgi var .s bkleyim dedim bnde.
Yaa cidden faydasi var o zaman biz de kullanalım, ben suan mom vital kullanıyorum1 buçuk ay pardon
Normal kuzuuum sen yarın test yapsanaAy canım ya ben çok kötüyüm yani seviniyorum bu duruma sanki ama bitik durumdayım midem bulanıyor çok olmasada bi halsizlik var ya bide çok afedersiniz kabızlıkta var gebe olmuş sayılırsam normalmii![]()
Benim hamilelik belirtimde de göğüs acısı hic olmadı ama bu agrı cok net vardı kuzumHah işte bu ya! Tabiri buldum. Göğüsle koltuk altı arası ağrııı. Bende inanılmaz var sanki bi yerini çarparsın morarır sonradan dokununca acır ya aynı öyle. Herkes göğüs ucu diyor ama bende bu şekilde var canım :/
Biraz pahalı bir ilaç ama doktor iyi demişti b12 falan da içeriyor.Yaa cidden faydasi var o zaman biz de kullanalım, ben suan mom vital kullanıyorum
Biraz baktım da doktorlar her kadında oluyor çok normal falan diyorlarmış bu şikayetle gidene. Tabi onlar gebelik şüphesiyle gitmiyor bişey mi var acaba diye gidiyor. Çok yaygın bişey sanırım yaBenim hamilelik belirtimde de göğüs acısı hic olmadı ama bu agrı cok net vardı kuzum![]()
Bebegim bilemiyorum senin daha önce oluyo muydu ilk mi? Bence önemli olan oBiraz baktım da doktorlar her kadında oluyor çok normal falan diyorlarmış bu şikayetle gidene. Tabi onlar gebelik şüphesiyle gitmiyor bişey mi var acaba diye gidiyor. Çok yaygın bişey sanırım ya![]()
Bugun pik olmuş canımKızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
Ilgisi yok kullanmaya devam et canımKızlar boğazlarım şişti o yüzden antibiyotik kullanmaya başlıcam. Folik asite ara vereyim mi ikisini bir arada kullanmanın bi zararı olur mu bilginiz var mı
Bende de çok net olmuştu sanki dayak yemişim gibi bir acıydı ve hayatımda ilk kez gebe kalınca olmuştuBenim hamilelik belirtimde de göğüs acısı hic olmadı ama bu agrı cok net vardı kuzum![]()
Kesinlikle pik bugünü değerlendirmelisin mutlakaKızlar bunlar da benim ovulasyon testlerim adetin son gününden başladım yapmaya siz ne yorumlarsınız pik dediler ama bugününkine
İşte o kimyasal yaşadığımdan şüphelendiğim ay olmuştu kasık batmalarıyla beraber. Sonra çok hafif oldu böyle değil. Bu ay yine var ama umutlanmiycammmBebegim bilemiyorum senin daha önce oluyo muydu ilk mi? Bence önemli olan obenim ilk oldu hamileydim ve bidaha da olmadı o agrı mesala. Yine olsa hamilemiyim acaba derdim
![]()