Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sorucam. Şimdi ben leke görüyorum yaa. Sonuçta rahimden bir şeyler atılıyor. Şuandan itibaren deneme yapmamın bir faydası yokmuş gibi geliyor bana sizce ne yapayım.

Kdr1643 Kdr1643 oblomov21 oblomov21 _Lila _Lila tugcekb tugcekb Maliko Maliko gözümüzün çiçekleri annelerimiz neler yapıyosunuz :KK36: :KK200:

Şükür kuzum iyiyim sizden güzel haberler bekliyorum 🥰

Haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallah nasıl geçecek vakit bilmiyorum 😀

Hepimizde durum aynıdır eminim bunaldım evde,dışarı çıkamıyoruz 1 aydan fazla oldu annemleri de özledim 😔

Selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor?? Var mı güzel haber alan? Bebiş bekleyen?

Tecrübe ✨
Doktor mu varmıs eskıden ultrason cıhazı nedır bilmezler, ama ben öyle insanlara hayranım ya
Annem bile bana hamileyken bi kere hastaneye gitmiş 5 aylıkken o zaman da çok edepli oldugum için cinsiyetimi göstermemişim sonra doğunca öğrenmişler dkskls zaten evde doğmuşum :KK70:

Şükür kuzum iyiyim sizden güzel haberler bekliyorum 🥰

Haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallah nasıl geçecek vakit bilmiyorum 😀

Hepimizde durum aynıdır eminim bunaldım evde,dışarı çıkamıyoruz 1 aydan fazla oldu annemleri de özledim 😔
Ayyy inşallah keseyi de gör pıt pıt kalp atışınıda duy annesi.
öyle kuzumm. Ben annemi çok özledim. Geçen sene iftar da sahur da beraberdik şimdi istesek de bi araya gelemiyoruz

ben bol bol uyukluyorum canim acayip bi uyku hali var surekli esniyorum. Siz neler yapiyorsunuz var mi yeni anne adaylari cok takip edemiyorum
İlk zamanlar cok olur uyku halii. Uyu doğunca uyumak zor olur bol bol değerlendir:KK70: dahaca yok kuzum. Bize cok dua et benimde 4 günüm var.

Back
X