- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
evet ya kdldls olsun da cinsiyetini 3 4 ay sonrada öğrenirim dlaşsşsBak o zaman yapabilirim ben de hahahah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya kdldls olsun da cinsiyetini 3 4 ay sonrada öğrenirim dlaşsşsBak o zaman yapabilirim ben de hahahah![]()
Ts ederim mumu nere birakiyimHahshshsh güzel şeyler hissediyorum çocuğumm yürüdüğün yolda devam etmeni salık veriyorum![]()
Gözlerine bakıp anlayan nineler var da işte bize denk gelmez o muhteşem insanlarKeşke hamile miyiz değil miyiz onu gösterse![]()
Bende iyiyim canım. Neler yapıyosun nasıl geciyo? Bizi unutmayın buraya da uğrayınTeşekkürler iyim canım sen nasılsın![]()
Nasıl anlıyolar yaGözlerine bakıp anlayan nineler var da işte bize denk gelmez o muhteşem insanlar
TecrübeNasıl anlıyolar ya![]()
Annem bile bana hamileyken bi kere hastaneye gitmiş 5 aylıkken o zaman da çok edepli oldugum için cinsiyetimi göstermemişim sonra doğunca öğrenmişler dkskls zaten evde doğmuşumTecrübe
Doktor mu varmıs eskıden ultrason cıhazı nedır bilmezler, ama ben öyle insanlara hayranım ya
Ayyy inşallah keseyi de gör pıt pıt kalp atışınıda duy annesi.Şükür kuzum iyiyim sizden güzel haberler bekliyorum
Haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallah nasıl geçecek vakit bilmiyorum
Hepimizde durum aynıdır eminim bunaldım evde,dışarı çıkamıyoruz 1 aydan fazla oldu annemleri de özledim![]()
Kız ben arabada doğmuşumAnnem bile bana hamileyken bi kere hastaneye gitmiş 5 aylıkken o zaman da çok edepli oldugum için cinsiyetimi göstermemişim sonra doğunca öğrenmişler dkskls zaten evde doğmuşum![]()
Bana denk geldi. Düşük yaparken komşuma gittim annesi ordaydı. Kadın baktı yüzüme kızım sen hamile msn dedi.hamileydim düşük yapıyrm de i. Gözlerinden belli dedi.Gözlerine bakıp anlayan nineler var da işte bize denk gelmez o muhteşem insanlar
Kuzum gebelerimiz var inşallah bizlerde aralarına katılırızzSelam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor?? Var mı güzel haber alan? Bebiş bekleyen?
İlk zamanlar cok olur uyku halii. Uyu doğunca uyumak zor olur bol bol değerlendirben bol bol uyukluyorum canim acayip bi uyku hali var surekli esniyorum. Siz neler yapiyorsunuz var mi yeni anne adaylari cok takip edemiyorum
Cidden mi hastaneye giderken miKız ben arabada doğmuşum![]()