Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın 8. 9. Günü öğrenenler olumca sabırsızlandım canım ama bu teste güvenemedim yanlış gibi yarın ya da ertesi gün tekrarlarım diye düşünüyorum umarım pozitifleri görürüz ☺
Senin kaçıncı günü merak ettim inşallah pozitiftir ama bence pozitif ikinci cizgi görünüyor yani 🤗

Kizlar bi goz atsaniz sanki catlamiyor gibi testlerim ((( son yaptigim bugundu

Eklentiler

• 399A3B66-A192-4A85-9DC2-3B3E9F1972FA.webp
    399A3B66-A192-4A85-9DC2-3B3E9F1972FA.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 71
Degerlendirdik ah keske gelmese :110: Senin yumurtlama günleri geldi mi :110:

Ben de 1 mayısta yumurtladım ne kadar cabuk cıkmış testte 😯 İnsanın test yapası geliyor ama adet ağrım var :KK61:
2-3 gün sonra geliyo kuzum. Testere dişli aslan pençesi içiyorum bakalım ne olacak 🙈

Regen_ Regen_ canım akıntım azalmıştı bende acaba adet öncesi 2. yumurtalamamıdır diye bugünü tekrar değerlendirdim yumurta çatladığında mı akıntı azalıyordu nasıl anlayabilirim onu

Bence 7sinde çatlamış canım ☺
11.12 yumurtlama oldu 13. Yani 7 si catlamis degilmi bir cok kisiye sordum ayni cevabi verdi ama hani yumurtlama ne tam koyu oldu catlamada ne cok silik oldu da acaba catlama problemimmi var diye dusunmuyor degilim suan

11.12 yumurtlama oldu 13. Yani 7 si catlamis degilmi bir cok kisiye sordum ayni cevabi verdi ama hani yumurtlama ne tam koyu oldu catlamada ne cok silik oldu da acaba catlama problemimmi var diye dusunmuyor degilim suan
Birgebeningünlüğü var insagramda ebru hanım oldukça ilgili bir ona sorun isterseniz ☺️ Ama dediğin doğru bence 5 6 yumurtlama 7 çatlama gibi duruyor değerlendirdiyseniz bata gün saymaya başlayabilirsiniz umarım bebiş gelir 😍

Regen_ Regen_ canım akıntım azalmıştı bende acaba adet öncesi 2. yumurtalamamıdır diye bugünü tekrar değerlendirdim yumurta çatladığında mı akıntı azalıyordu nasıl anlayabilirim onu
Yumurtlama başladığinda akıntın yoğun oluyor ertesi günler o akıntı kesiliyor diger kremsi akintıların gelebilir tabi ama yumurtlamadaki gibi yogun olmaz. Senin regliye az kalmış aslında her zaman olan bisi degil 2. Kez yumurtlama. Senin hatırladığım kadarıyla epeydir var seffaf akintin belki gebelik vardır ondan dikkatli ol canım

Yumurtlama başladığinda akıntın yoğun oluyor ertesi günler o akıntı kesiliyor diger kremsi akintıların gelebilir tabi ama yumurtlamadaki gibi yogun olmaz. Senin regliye az kalmış aslında her zaman olan bisi degil 2. Kez yumurtlama. Senin hatırladığım kadarıyla epeydir var seffaf akintin belki gebelik vardır ondan dikkatli ol canım
Kaldı 2 gün inşallah sana burdan müjdeli haber vermek kısmet olur

1 ve 2si yumurtlamaydı hangisinden hesaplamak lazım ki ☺
Galiba çatladığı tarihten itibaren sayıyoruz canım benim de çatlama 4 u oldu 2 3 yumurtlama senin testini böyle görünce heyecanlandım bende yapsam mi acaba 🤗😂

Birgebeningünlüğü var insagramda ebru hanım oldukça ilgili bir ona sorun isterseniz ☺ Ama dediğin doğru bence 5 6 yumurtlama 7 çatlama gibi duruyor değerlendirdiyseniz bata gün saymaya başlayabilirsiniz umarım bebiş gelir 😍
Canim 11.12.13.14 degerlendirdik dun yapmadik bugunde esim bana ellesme diyor napacam bilmiyorum. Bir bebegin gunlugu instagramda da yazdim sanirim ondan aldigimiz testlere bakiyor bi kac kisiyede yazdim takip eden bizden almadiysaniz yardimci olamayiz dedilerdi bende burdan yardim ariyorum

Çok işe yarıyor muymuş ben de alayım olmazsa 🙈
Bilmiyom ki kuzu yumurtayı güçlendiryomuş diye okumuştum aldım deniyorum valla bir de bana doktor coraspirin verdi pıhtılaşmam yoğunmuş. Adete 2 gün kala betahcg baktırıp hemen doktora gidicem ekstra kan sulandırıcı yazacak

Galiba çatladığı tarihten itibaren sayıyoruz canım benim de çatlama 4 u oldu 2 3 yumurtlama senin testini böyle görünce heyecanlandım bende yapsam mi acaba 🤗😂
Bence 2 3 gün daha sabret benim gibi yapıp şüpheye düşme ben şuan nasıl sabah ederim diye düşünüyorum 😂

Canim 11.12.13.14 degerlendirdik dun yapmadik bugunde esim bana ellesme diyor napacam bilmiyorum. Bir bebegin gunlugu instagramda da yazdim sanirim ondan aldigimiz testlere bakiyor bi kac kisiyede yazdim takip eden bizden almadiysaniz yardimci olamayiz dedilerdi bende burdan yardim ariyorum
Ben ondan almamıştım ama yardımcı olmuştu sağolsun ☺️ İyi değerlendirmişsin bence umarım tutmuştur ☺️

Bilmiyom ki kuzu yumurtayı güçlendiryomuş diye okumuştum aldım deniyorum valla bir de bana doktor coraspirin verdi pıhtılaşmam yoğunmuş. Adete 2 gün kala betahcg baktırıp hemen doktora gidicem ekstra kan sulandırıcı yazacak
Ben de muhtemelen gebelikte kullanırım😑 Bir gelse o günler..
Testere disli aslan pencesini deneyeyim ben de kullanilisini sorarim alınca 😑 Bir de çakşır kökü suyu deneyenler var, ikisi birlikte olur mu acaba?

Back
X