Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm inş hepimizin hayırlısı ile olacak Allah büyük ondan ümit kesilmez ol der oluverir herşey böyle birşeyi içten istediğimizde ona kalpten dua ettiğimi hissediyorum hadi bklm güzel mutlu haberler vereceğimiz bi ay olsun cnm inş bu süreçte birde sabır versin çünkü beklemek çok zor😄
Amin hepimize cnm ❤️
Biri gebelik testinde pozıtıf gorunce ben de heyecanlanıyorum, bi gün haber vereceğim günü iple cekiyorum❤️😘

Kızlar sonucum bu çıkmış 😍rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarını boş cevirmesin tez zaman da sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah 🙏
Masallah canım tebrik ederim tekrar sonuvun cok guzel Allah sağlıklı bir hamilelik gecirtsin bizlere de dua et aklindan geçir olur mu :dua:

Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Yapma yaa bu hafta kalp atısının duyulması mı gerekiyordu belki geriden geliyordur😔😔 insallah boş gebelik degildir

Sormayın ben çok kötüyüm. Yinemi olmadı. Nasıl olcak bilmiyorum. Evliliğimi mi bitirsem die bile düşündüm.
Aaa sacmalama neden öyle düsunüyosun canım geç de duyabilirsin atışını biraz daha sabr haftaya güzel sonuclarla gelceksin insallah :dua:

Aaa sacmalama neden öyle düsunüyosun canım geç de duyabilirsin atışını biraz daha sabr haftaya güzel sonuclarla gelceksin insallah :dua:
Canmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.

Canmm sorma nasıl saçma şeyler düşünüyorum. Ablam kendi dr ile görüştü şmdi olablr geç görünebilir dedi. Bilmiyorum ya. Stresten kramplar giriyor karnıma.
Stres yapmayın, bol dua edin. Arkadaşımın bebeği 9.haftada duyuldu kalp atışı, o da vajinal ultrasonla. Geç yumurtlamış o ay. Doktor kürtaj yapalım diyordu. Eğer tamam dese gidecekti bebeği. İnşallah dua edelim hep beraber, bu mübarek günlerde seninledir bebişin🤲🏻

Aynen canım sakın stres yapma hatta yarın hemen başka bir doktora gorün kendini daha iyi hissetceksen. Bebisin o kaygıyı stresi hisseediyo annesi onun icin rahat olman gerek

Stres cok zararlı ümidini kesme elinde değil biliyorum ama bazen gec gorunebilir, yolk kesesinin gorunmesi cok önemli, insallah bebeğin de görünür :dua:

Aynen canım sakın stres yapma hatta yarın hemen başka bir doktora gorün kendini daha iyi hissetceksen. Bebisin o kaygıyı stresi hisseediyo annesi onun icin rahat olman gerek
Benim esim su bizim ilerde saglik ocagina yollamiyo virusten sizler nasil gidebiliyorsunuz hastaneye

Stres yapmayın, bol dua edin. Arkadaşımın bebeği 9.haftada duyuldu kalp atışı, o da vajinal ultrasonla. Geç yumurtlamış o ay. Doktor kürtaj yapalım diyordu. Eğer tamam dese gidecekti bebeği. İnşallah dua edelim hep beraber, bu mübarek günlerde seninledir bebişin🤲🏻
Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏

Benim esim su bizim ilerde saglik ocagina yollamiyo virusten sizler nasil gidebiliyorsunuz hastaneye
Nerede yaşıyorsun hastalığın çok yoğun olduğu bir yerde mi? Bizim burada o kadar yaygın değil ve önlem alıp gidiyoruz yoğun olmayan saatlere denk getirmeye çalışıyoruz.

aaaaa ben gene hiç durmadan takip ettim valla ama benim de canım çok sıkıldı. konuyu başka başlıkta açmışım diye ban yedim. o kadar provokatif hesap varken böyle basit bir şeyden ban yemek bana da dokundu. neyse, boş verelim önümüze bakalım ☺
Bana cok sacma geliyo o acılabilir yani yanlışıkla ne var bunda :D

Stres cok zararlı ümidini kesme elinde değil biliyorum ama bazen gec gorunebilir, yolk kesesinin gorunmesi cok önemli, insallah bebeğin de görünür :dua:
Yolk varken boş olması mümkün değilmiş sanırım. Ama niye bana öyle dedi ki.

Nerede yaşıyorsun hastalığın çok yoğun olduğu bir yerde mi? Bizim burada o kadar yaygın değil ve önlem alıp gidiyoruz yoğun olmayan saatlere denk getirmeye çalışıyoruz.
Aslinda bizim burdada pek yogun degil oyle abartilacak bir durumda yok burda ama iste gel gorki esime anlat bunu bugun tartistim bu seferde adet gorursem doktora gidecem kendime bakitacam dedim bakariz dedi tabii beni susturmak icin dedigini biliyorum )))

Back
X