- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
- 83
Bende gene strese başladım , aşırı çarpıntım oldu hatta bugün strestenInsallah bu bayram cifte bayram yasariz kizlarr siz suan nasilsiniz bilmem ama ben cok sabirsizim dusun dusun dusun yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gene strese başladım , aşırı çarpıntım oldu hatta bugün strestenInsallah bu bayram cifte bayram yasariz kizlarr siz suan nasilsiniz bilmem ama ben cok sabirsizim dusun dusun dusun yani
Yavrum bu kadar düşünüp de zehir etme kendine günleri. Bak hava ne güzel, güneş çıktı, bahar geldi, kuşlar cıvıl cıvıl ☀☀☀🕊🕊🕊 ev işi yap kız, dağıt kafayı![]()
Aman aman dikkat et stress iyi degildir, diyene bak deBende gene strese başladım , aşırı çarpıntım oldu hatta bugün stresten![]()
Bende sürekli günlük ped kullanıyorum iste akıntılar değişiyor ondan anlamıyorum ben vala. Bende çok düşünüyorum ve kendime kızıyorum kafayı taktığım için huzursuz oluyorum işte amanCanim yani ben yumurtlamayi anladim yumurta aki gibi geldi o baskada yani boyle gunluk akintilar gelir ya bende o hep vardi eskiden gunde uc bes defa ic camasiri degistirirdim sonra gunluk pede gectim hergunde kullanirim
Ben sunu anladim canim buraya her girdigimde dusunup duruyorum surekli okuyorum buraya girmeden de edemiyorumBende sürekli günlük ped kullanıyorum iste akıntılar değişiyor ondan anlamıyorum ben vala. Bende çok düşünüyorum ve kendime kızıyorum kafayı taktığım için huzursuz oluyorum işte aman![]()
Kesinlikle katılıyorum eşim de gömdün yine kafayı çık biraz şu siteden diyor kızıyorBen sunu anladim canim buraya her girdigimde dusunup duruyorum surekli okuyorum buraya girmeden de edemiyorumsanirim bagimlilik oldu en iyisi ara vermek dusunmeye tabii nasil olacaksa
Hahahahahaha bizimkide soyle bi bakiyor gene kimi kizdiriyorsun diyor bak bakKesinlikle katılıyorum eşim de gömdün yine kafayı çık biraz şu siteden diyor kızıyorÜf bilmiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım artık valla
Reglin gectiyse test yaptinmiİyi akşamlar kızlar. Bana yine bildirim gelmiyor ya.
Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım. Reglin 18.günü. Rahimde de sızı şeklinde ağrı var. Üç aydır takviye alıyorum. Takviyeler üç ay sonra erki edermiş. Bu ay olmuştur inşallah❤ Acaba oruç tutmayı bıraksam mI diye düşünüyorum.
Hahahahahahahaha aynen valla. Ban yedim ya 1 gün ben. Kocam nasıl mutlu oldu, nasıl dalga geçti anlatamamHahahahahaha bizimkide soyle bi bakiyor gene kimi kizdiriyorsun diyor bak bakiyi alistin sen buraya diyor ya burda hic arkadasim konusacagim kimsem yok bari burda kokusuyorum arkadaslarla sohbet falan
Meşkale bittiği an aklımda aynı şey amaAman aman dikkat et stress iyi degildir, diyene bak dene diyim fazla dusunmemeye bak arkadasinda dedigi gibi ev isi yap kendine meskale bul uhum
Hahahaha benim esim seviniyor aslinda burda takildigima takilmazam ona takacagimi biliyor kiz amaan bizde boyle egleniyoruz napalimHahahahahahahaha aynen valla. Ban yedim ya 1 gün ben. Kocam nasıl mutlu oldu, nasıl dalga geçti anlatamam![]()
Geçmedi bayramda olacağımReglin gectiyse test yaptinmi
İnşallah bebişin seninledir bu ayİyi akşamlar kızlar. Bana yine bildirim gelmiyor ya.
Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım. Reglin 18.günü. Rahimde de sızı şeklinde ağrı var. Üç aydır takviye alıyorum. Takviyeler üç ay sonra erki edermiş. Bu ay olmuştur inşallah❤ Acaba oruç tutmayı bıraksam mI diye düşünüyorum.
Haklisin ne desek bos bu ayda olmazsa zaten doktordan randevu aldim bi gorunim sonrada akisina birakacam boyle cok yipraniyoruz olursa olur olmazsa hayirlisi daha degilmis der susarimMeşkale bittiği an aklımda aynı şey ama![]()
Bende aynısını düşünüyorum cidden bu ayda olmazsa kendimi salcam düşünmemeye çalışcamHaklisin ne desek bos bu ayda olmazsa zaten doktordan randevu aldim bi gorunim sonrada akisina birakacam boyle cok yipraniyoruz olursa olur olmazsa hayirlisi daha degilmis der susarim
Aynen bende ya 23 ya 24 beklemedeyiz insallah diyorum ya cifte bayram yaparizGeçmedi bayramda olacağım
Hadi hadi burda salcam kendimi deyipte yine devam edersin demi ben gibiBende aynısını düşünüyorum cidden bu ayda olmazsa kendimi salcam düşünmemeye çalışcam