Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrum bu kadar düşünüp de zehir etme kendine günleri. Bak hava ne güzel, güneş çıktı, bahar geldi, kuşlar cıvıl cıvıl ☀☀☀🕊🕊🕊 ev işi yap kız, dağıt kafayı 😂😂
😄😄😄 masallah havalar cok guzel havadanmidir nedir canim hep uzanmak istiyo ev isi yapasim yok surekli yorgun haldeyim ama dusunmemeye calisacam haklisin kendimi yipratiyorum 🙏

Canim yani ben yumurtlamayi anladim yumurta aki gibi geldi o baskada yani boyle gunluk akintilar gelir ya bende o hep vardi eskiden gunde uc bes defa ic camasiri degistirirdim sonra gunluk pede gectim hergunde kullanirim
Bende sürekli günlük ped kullanıyorum iste akıntılar değişiyor ondan anlamıyorum ben vala. Bende çok düşünüyorum ve kendime kızıyorum kafayı taktığım için huzursuz oluyorum işte aman :(

Bende sürekli günlük ped kullanıyorum iste akıntılar değişiyor ondan anlamıyorum ben vala. Bende çok düşünüyorum ve kendime kızıyorum kafayı taktığım için huzursuz oluyorum işte aman :KK43:
Ben sunu anladim canim buraya her girdigimde dusunup duruyorum surekli okuyorum buraya girmeden de edemiyorum 😄😄 sanirim bagimlilik oldu en iyisi ara vermek dusunmeye tabii nasil olacaksa

Ben sunu anladim canim buraya her girdigimde dusunup duruyorum surekli okuyorum buraya girmeden de edemiyorum 😄😄 sanirim bagimlilik oldu en iyisi ara vermek dusunmeye tabii nasil olacaksa
Kesinlikle katılıyorum eşim de gömdün yine kafayı çık biraz şu siteden diyor kızıyor 🤭😂 Üf bilmiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım artık valla

İyi akşamlar kızlar. Bana yine bildirim gelmiyor ya.
Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım. Reglin 18.günü. Rahimde de sızı şeklinde ağrı var. Üç aydır takviye alıyorum. Takviyeler üç ay sonra erki edermiş. Bu ay olmuştur inşallah 🙏🏻❤️ Acaba oruç tutmayı bıraksam mI diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum eşim de gömdün yine kafayı çık biraz şu siteden diyor kızıyor 🤭😂 Üf bilmiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım artık valla
Hahahahahaha bizimkide soyle bi bakiyor gene kimi kizdiriyorsun diyor bak bak 😄 iyi alistin sen buraya diyor ya burda hic arkadasim konusacagim kimsem yok bari burda kokusuyorum arkadaslarla sohbet falan

Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım. Reglin 18.günü. Rahimde de sızı şeklinde ağrı var. Üç aydır takviye alıyorum. Takviyeler üç ay sonra erki edermiş. Bu ay olmuştur inşallah 🙏🏻❤ Acaba oruç tutmayı bıraksam mI diye düşünüyorum.
Reglin gectiyse test yaptinmi

Hahahahahaha bizimkide soyle bi bakiyor gene kimi kizdiriyorsun diyor bak bak 😄 iyi alistin sen buraya diyor ya burda hic arkadasim konusacagim kimsem yok bari burda kokusuyorum arkadaslarla sohbet falan
Hahahahahahahaha aynen valla. Ban yedim ya 1 gün ben. Kocam nasıl mutlu oldu, nasıl dalga geçti anlatamam 😂😂

Bu sabah göğüs ucu ağrısıyla uyandım. Reglin 18.günü. Rahimde de sızı şeklinde ağrı var. Üç aydır takviye alıyorum. Takviyeler üç ay sonra erki edermiş. Bu ay olmuştur inşallah 🙏🏻❤ Acaba oruç tutmayı bıraksam mI diye düşünüyorum.
İnşallah bebişin seninledir bu ay🙏🏻😊 Takviye ne alıyorsun canım?

Haklisin ne desek bos bu ayda olmazsa zaten doktordan randevu aldim bi gorunim sonrada akisina birakacam boyle cok yipraniyoruz olursa olur olmazsa hayirlisi daha degilmis der susarim
Bende aynısını düşünüyorum cidden bu ayda olmazsa kendimi salcam düşünmemeye çalışcam

Back
X