Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu da az önce yaptım galiba yumurtlama zamanım. Kafam karıştı😁

Eklentiler

• 1589572988478872489893169574408.webp
    1589572988478872489893169574408.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
🙂 Bana cevap yazdıgınız ıcın ben de size cevap yazdım cevapla kısmından. Baska kişiler de yazarlarsa sana görürsün, zamanla alısırsın canm kurcala biraz hepimiz böyle böyle ögrendik 😘
Senin neden cocugun olmuyo sorun ne neler demedin canim

Kızlar merhaba bir sey sormak istiyorum. Geçen hafta pazar gunu ovulasyon testi yapayim dedim.( adetimin 17. Gunune denk geliyor ) resim attim. Üstteki testimde T cizgisi silinmeye baslamis ama daha once yapmadim. Ondan sonra Bir hafta daha test yaptim daha da siliklesmis. Bu durumda ben pazar gununden once yumurtlamis oluyorum degil mi? Pazar gununden once yapsaydim piki yakalamis olucaktim aslinda bunu da tesaduf gordum. Suan da da kasıklarımda batmalar oluyor ve ilk defa bu kadar sıcak basması yaşıyorum ayaklarim cok üşür normalde ama ben çorapları bile fırlattım bulsam pijamalarımı da atıcam 😅

yumurtlama zamanını kesin tahmin etmek bile çok zor testle görmeden.. çünkü her kadında değişiyormuş ben hep adet ortası yumurtladığımı düşünürdüm ama baya gecikmeli olarak adetin 43. Günü yumurtladım bu ay 😊 belli olmuyor yani önce de olabilir sonra da

yumurtlama zamanını kesin tahmin etmek bile çok zor testle görmeden.. çünkü her kadında değişiyormuş ben hep adet ortası yumurtladığımı düşünürdüm ama baya gecikmeli olarak adetin 43. Günü yumurtladım bu ay 😊 belli olmuyor yani önce de olabilir sonra da
Peki bu test icin bir sey diyebilir misiniz az once yaptim🤦‍♀️

Eklentiler

• 1589572988478872489893169574408.webp
    1589572988478872489893169574408.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 39
bence yarın çok daha koyu göreceksin benim de böyle olmuştu yarisi gün öğlen 12 gibi yaptım ve pik 😊
Cok tesekkur ederim 🤗 bosuna sıcak basmıyomus beni degerlendireyim o zaman 😍

Kızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala 🙄

Kızlar bişey soracağım, akıntı olunca yumurtlamamı oluyor yoksa yumurtan çatlıyor mu noluyo:) ya dünden beri akıntım var ama ovülasyon da pik göremedim hala 🙄

benim pik görmeden 2 gün önce şeffaf sıvımsı akıntım olmuştu ama her kadında farklı oluyormuş bu kiminde 1 hafta önceden başlıyormuş akıntı kiminde 1 gün önceden.. bırakma testleri devam et görünüyor 🌸

Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canım

Testin nasıl koyulasmaya baslamıs mı benim pik gununden 1 gün once de yumurta akı akıntım oluyor yumurtlamada devam ediyor çatladığı gün kuruluk oluyor canım

Yok ya hafif silik çizgi oluyor hafiften koyulaşma bile yok. Ay ben yumurtamıyormuyum yoksa🙄

Back
X