İnşallah bebeğim yaaaTecrübe etmiş oldun canım bozma moralini bak yarın göreceksin piki değerlendirirsin inşallah bebişin de gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğim yaaaTecrübe etmiş oldun canım bozma moralini bak yarın göreceksin piki değerlendirirsin inşallah bebişin de gelir![]()
Regli de olamıyorsun ya ondan kan testi yaptır canım inşallah gebeliktendir geç döllenme olduysa testte cıkmıyodurValla ölçmedim açıkçası ama vücudum extra sıcak hissediyorum. Sanırım dayanamayip kan testi yaptircam en yakın zamanda valla belirsiz çok kötü canim
Yaptım canım idrar hep negatif günüm geçti evetGünün geçti mi. Test yaptın mı.
Ayy hadi inşallah yaaa hayırlısı bakalımRegli de olamıyorsun ya ondan kan testi yaptır canım inşallah gebeliktendir geç döllenme olduysa testte cıkmıyodur
Eğer piki yarın görürsen kanı cuma verme bence canım gene sen bilirsinde yani 4 günde cıkmaz ama bosa moralin bozulurSanırım haklısın canım o içtiğim çay benim düzenimi bozdu yeni yumurtluyorum haliyle de bat gecikecek![]()
Aynen devam kuzu, bel ağrısı, arada kasık ağrısı, uyku hali, şapşiklik, göğüs hassasiyetiGünaydın güzel anneer❤❤ Senin nasıl gidiyo belirtilerin nasıl![]()
Onun değerleri iyi ama benim yumurtaları geç gelişiyor. 3ay klomen letu femara kullandım bir aşılama yaptım olmadı. Tüp bebek var sırada.Dr a danışmayı düşündünüz mü hiç 3 yıl uzun bir süre bence eşinizle birlikte bi görünün belki onda damar tıkanıklığı falan vardır.
İnşAllah heyecanla bekliyoruzDün battı canım. İnşallah vardır.
Coraspin kan sulandırıcı canım bende kan pıhtılaşması var da o yüzden kullanıyorumBen folik asiti 4 aydır kullanıyorum zaten kuzum içinde B12 iyot falan da var onun ama coraspin ne oluyor
Doğru diyosun eğer yarın pik görürsem değerlendiririm ama her ihtimale karşı giderim çünkü benim çok erken öğrenmem gerekiyor gebeliği. Tedaviye başlanması ve sağlıklı gebelik olması içinEğer piki yarın görürsen kanı cuma verme bence canım gene sen bilirsinde yani 4 günde cıkmaz ama bosa moralin bozulur
Anladım canım, yarın ki testini merakla bekliyorumDoğru diyosun eğer yarın pik görürsem değerlendiririm ama her ihtimale karşı giderim çünkü benim çok erken öğrenmem gerekiyor gebeliği. Tedaviye başlanması ve sağlıklı gebelik olması için
Kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama benim adrtine taın 35.5 kata düşüyordu. Normalde 36.6 36.7 falan oluyor36.8 yüksek mi sizce yoksa normal bı değer mi
Benden nefret ettin sen de dimiAnladım canım, yarın ki testini merakla bekliyorum![]()
Cnm coraspirin kan sulandırıcı pıhtı olmasın diye yaslılara falan da veriyorlar mesela ameliyat olduktan sonra pıhtılaşma olmasın diye Dr gerekli görürse yazıyorBen folik asiti 4 aydır kullanıyorum zaten kuzum içinde B12 iyot falan da var onun ama coraspin ne oluyor
Eczane varsa yakında eve getiriyoYaaa. Çok mutlu oldum. İnşallah bende senin gibi güzel haberi alırım. Şuan elimde test yok. İnternetten sipariş verdim hala gelmedi ona güvenerek başka testte almamıştım. Yarına kaldı yani.
Cnm ağızdan ölç ama hep ağızdan ölçersen düşüp yükseldiğini anlarsınKizlar bişey sorcam ateşi nerden olcuyosunuz koltuk altı farklı ağızdan farklı sonuç veriyo ağızdan olcuyorum 36.8 koltuk altı 35.5
Selam canim benimde adetime 2 gun kaldı ateşim 36.8 ile 36.5 arasında degisiyor senin adetine kaç gün var ?Ağızdan ölçüyorum hep 36.7 ve üzeri havada ısındı birden bire acaba onun etkisi varmi