Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ölçmedim açıkçası ama vücudum extra sıcak hissediyorum. Sanırım dayanamayip kan testi yaptircam en yakın zamanda valla belirsiz çok kötü canim
Regli de olamıyorsun ya ondan kan testi yaptır canım inşallah gebeliktendir geç döllenme olduysa testte cıkmıyodur

Dr a danışmayı düşündünüz mü hiç 3 yıl uzun bir süre bence eşinizle birlikte bi görünün belki onda damar tıkanıklığı falan vardır.
Onun değerleri iyi ama benim yumurtaları geç gelişiyor. 3ay klomen letu femara kullandım bir aşılama yaptım olmadı. Tüp bebek var sırada.

Eğer piki yarın görürsen kanı cuma verme bence canım gene sen bilirsinde yani 4 günde cıkmaz ama bosa moralin bozulur
Doğru diyosun eğer yarın pik görürsem değerlendiririm ama her ihtimale karşı giderim çünkü benim çok erken öğrenmem gerekiyor gebeliği. Tedaviye başlanması ve sağlıklı gebelik olması için

Doğru diyosun eğer yarın pik görürsem değerlendiririm ama her ihtimale karşı giderim çünkü benim çok erken öğrenmem gerekiyor gebeliği. Tedaviye başlanması ve sağlıklı gebelik olması için
Anladım canım, yarın ki testini merakla bekliyorum😬

Ben folik asiti 4 aydır kullanıyorum zaten kuzum içinde B12 iyot falan da var onun ama coraspin ne oluyor
Cnm coraspirin kan sulandırıcı pıhtı olmasın diye yaslılara falan da veriyorlar mesela ameliyat olduktan sonra pıhtılaşma olmasın diye Dr gerekli görürse yazıyor

Herkese merhaba burada yeniyim ve ilk msjımı yazıyorum 🤗 bu ay başladık hemen olur mu bilmem ama bat 28 mayıs kızlar Allah hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin 🤲

Back
X