Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.
Sen de gecikme var mıydı kuzum?

Hem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.
Onceki gebeligimde gec dollenme olmustu, adet gecikmesinin 5. gunu dahil negatif çıkmıştı idrar testlerim, ertesi gun kan vermistim oyle çıkmıştı. Yumurtlama gununu bilmiyorsan umut var hala :dua:

Onceki gebeligimde gec dollenme olmustu, adet gecikmesinin 5. gunu dahil negatif çıkmıştı idrar testlerim, ertesi gun kan vermistim oyle çıkmıştı. Yumurtlama gununu bilmiyorsan umut var hala :dua:
İlk denememdi zaten. O sebeple korunmayı bıraktığım içinde adet gecikmiş olabilir. Hakkımızda hayırlısı.

Herkese hayırlı sabahlar hepimizin dularının hayırla kabul olduğu sağlıklı bir ömür dilerim.

Kızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diye :KK70: ilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında🤦🏻‍♀️
Kuzum benim de yaptığım kaset testlerde pembelik yoktu moral bozma😘

benim bikeresin de 1 hafta gecikmişti cok umutlanmstm ama olmadı.
kismet iste smdi yine umutluyum olana kadarda umutlu kalmayı seciyorum :)

Kizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20200520_110618.webp
    IMG_20200520_110618.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 96
Koca bir tek çizgiyi gördüm 4 yıldır gördüğüm gibi. Gölge bile yok. Hep aynı ya, boşuna hayal kuruyorum 😔 bugün bat günümdü. Aslında bir gün gecikmeli vermiştim tarihi aman neyse.. reglim sökülsün de hormon testlerimi vereyim. Aslanpençesi kürü yapacağım nasipse. Valla inanılmaz bozuldu moralim

Back
X