Sen de gecikme var mıydı kuzum?Hem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de gecikme var mıydı kuzum?Hem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.
Onceki gebeligimde gec dollenme olmustu, adet gecikmesinin 5. gunu dahil negatif çıkmıştı idrar testlerim, ertesi gun kan vermistim oyle çıkmıştı. Yumurtlama gununu bilmiyorsan umut var halaHem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.
Bat 16 mayıstı canım.Sen de gecikme var mıydı kuzum?
İlk denememdi zaten. O sebeple korunmayı bıraktığım içinde adet gecikmiş olabilir. Hakkımızda hayırlısı.Onceki gebeligimde gec dollenme olmustu, adet gecikmesinin 5. gunu dahil negatif çıkmıştı idrar testlerim, ertesi gun kan vermistim oyle çıkmıştı. Yumurtlama gununu bilmiyorsan umut var hala![]()
Olabilir bir de gebelik oncesi rahim kendini hazırlamak için adet geciktirebiliyorİlk denememdi zaten. O sebeple korunmayı bıraktığım içinde adet gecikmiş olabilir. Hakkımızda hayırlısı.
Tabi ki buda olabilir. İnşallah diğer arkadaşlar güzel haber verir.Olabilir bir de gebelik oncesi rahim kendini hazırlamak için adet geciktirebiliyor
canim üzülme hayirlisi nezamansa o zaman olsun. zamanını bekliyordurKızlar maalesef bu ay olmamış. Test negatif çıktı. Çok emindim hâlbuki. Neyse nasipte yokmuş.
Aynen öyle. Vardır bunda bir hayır.canim üzülme hayirlisi nezamansa o zaman olsun. zamanını bekliyordur
adet gelene kadar herzaman umut vardır :)Tabi ki buda olabilir. İnşallah diğer arkadaşlar güzel haber verir.
Kuzum benim de yaptığım kaset testlerde pembelik yoktu moral bozmaKızlar bende gene test yaptım nasıl olsa evde cok var diyeilk dakikalarda cıkmadı sonra bi 10 dk geçince baktım resmen kör olcaktım görmek için hayalet bi cizgi var ama pembe değil hiç of ya hem umudum yok diyorum hem sürekli test yapasım geliyo. Test yapma bağımlısı oldum resmen ilişkiye girmesem bile yapcam yakında
![]()
Ben puff diye söndüm valla.adet gelene kadar herzaman umut vardır :)
Kuzum benim de yaptığım kaset testlerde pembelik yoktu moral bozma![]()
Ama o günü gelmeden test yapmıştı canım. Benim 4 gün geçti bile.
Ayy Maşallah canım yaa.Kizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test
Var gibi görünüyor gözünüz aydınKizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test
Bence de var hemen kan testi yaptir bence gozun aydinKizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test