HAMİLELİK POSTU💖

Adetinizin kaçıncı günü yerleşme kanaması oldu

Kızlar merhaba, bende sabırsızlıkla bat bekliyorum 4 günüm kaldı, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ve bugün iğne yapılalı 10 uncu gün ama 3 gündür çok rahatsız edicek şekilde kasik batmaları ve hafif karın ağrısı hissediyorum gün içerisinde geçer gibi olup yine başlıyor bide bacak ağrılarım çok fazla çok azda beyaz akıntım var, geceleri uykuda huzursuzluk oluyor, bu belirtileri yaşayıp aranızda hamile olduğunu öğrenen varmı? Batı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum acaba iğnenin etkisinden mi böyle oluyor diye heveslenmekte istemiyorum, bilgisi olan var mı acaba bu konuda

Kızlar merhaba eşimle Şubat 7 de korunmayan bıraktık çocuk için 9 günlük sürede göğüslerim biraz hassaslaştı ve dün adet ağrısı hissettim kahve rengi az kanamam oldu sabah bir şey yoktu adetime 3 gün var daha 13 ünde kan testi yaptırdım bütün herşeye baktırdım hamilelik tesiri de verdim ama 0.10 çıktı negatif çok erken batı beklicem ama zaman geçmiyor çok mu erken belirti vs için bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

Benim 2. Catlatma iğnem su an ayni seyleri yasiyorum. Gecen ay da ayni seyleri yasamistim. Belirtileri dinlemek pek dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…