Ben sana yazayım serocum. Ben yine test yaptım tek çizgi. Artık iğne etkisi geçmiş. 11.günden sonra yapacam tekrar bugün 8.gündü.Bugün kimse yazmamış
Bat ne zaman peki bebişBen sana yazayım serocum. Ben yine test yaptım tek çizgi. Artık iğne etkisi geçmiş. 11.günden sonra yapacam tekrar bugün 8.gündü.
21iBat ne zaman peki bebiş
Adetinizin kaçıncı günü yerleşme kanaması olduBende sabah lavaboya gidince açk pembe gibi kan gelmişti çok azdı adet kanı değil diyorum bu ne araştrdım diğer belrtiler de uyunca hamilelkten şüphelendim sonra adetn geçmesni bekledm emn olmak içinRabbime çok şükür nasip etti İnşaALLAH isteyen herkese de Rabbim nasip etsin bu mutluluğu
Evettttt yazmamışşşşşBugün kimse yazmamış
Adetimden 3 gün önce oldu.. zaten adetm geçince test yaptığmda çok net çıkmıştı baya önceden oluşmuştuAdetinizin kaçıncı günü yerleşme kanaması oldu
Benim adetinin 12. Günü oldu ama yumurtlama kanaması dıolar kısmet artıkAdetimden 3 gün önce oldu.. zaten adetm geçince test yaptığmda çok net çıkmıştı baya önceden oluşmuştu
Merhabalarrrhamilelik belirtileriniz neler? Nelerdi yada??
İnşaALLAH bebiştir canımBenim adetinin 12. Günü oldu ama yumurtlama kanaması dıolar kısmet artık
İnşallah rabbim isteyen herkese versinİnşaALLAH bebiştir canım
daha varmış kız ta cuma
Hadi gözün aydınEvettttt yazmamışşşşş
Huhuuuuu nerelerdesinizzzzzzz
Tabıkıı hayırlısı olsun İnşallah hakkınızda oncelıkle,ısteyen herkese nasıp etsın RabbımBizlere de dua et
AminnnnnnTabıkıı hayırlısı olsun İnşallah hakkınızda oncelıkle,ısteyen herkese nasıp etsın Rabbım
Benim 2. Catlatma iğnem su an ayni seyleri yasiyorum. Gecen ay da ayni seyleri yasamistim. Belirtileri dinlemek pek dogru degil.Kızlar merhaba, bende sabırsızlıkla bat bekliyorum 4 günüm kaldı, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ve bugün iğne yapılalı 10 uncu gün ama 3 gündür çok rahatsız edicek şekilde kasik batmaları ve hafif karın ağrısı hissediyorum gün içerisinde geçer gibi olup yine başlıyor bide bacak ağrılarım çok fazla çok azda beyaz akıntım var, geceleri uykuda huzursuzluk oluyor, bu belirtileri yaşayıp aranızda hamile olduğunu öğrenen varmı? Batı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum acaba iğnenin etkisinden mi böyle oluyor diye heveslenmekte istemiyorum, bilgisi olan var mı acaba bu konuda☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?