HAMİLELİK POSTU💖

Yok bu erken gebelık testlerı iki kere yaptım ınanamayınca ( ovulasyon değil canım)
Anladım canım. Çok net yani. Ben ovulasyon da bile bu kadar net göremedim demek istedim.

Göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı.. Sağ kasığımda sürekli batmalar hissediyordum bide yerleşme kanaması olmuştu..

Enfeksiyon vardı canım geçti. Ama diğer tahliller vs hiç bişey yapılmadı henüz.
Bence dırek yumurta rezervını ölçtür(kan alıp ölçüyorlar) eger normalse ovulasyon testı al bı pakette 30&50 tane oluyor esınde ısterse sperm rezervını ölçtürsün bız oyle yaptık sukur yuksek cıktı yoksa bende bi tane cıkolata kisti var ılk ovulasyonumda oldumm doktorların oyalamasıyla 9 ay korunduk ben ne ılaçlar ıctımm bı ıse yaramadı bılseydık hemen yapardık

Doktora gitsem direk bunları yap desem yapar mı acaba. Bu ay başka bi doktora gideceğim. Benimkide nerdeyse 1 yıl oyaladı gibi bişey. Boşuna gittim gittim geldi. Tam 1 yılın sonunda bana enfeksiyon dendi şaka gibi

Göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı.. Sağ kasığımda sürekli batmalar hissediyordum bide yerleşme kanaması olmuştu..
Yerleşme kanaması bende olmadı sanırım bı ara kahverengı bısey geldı 3/4 gun azcık ama o zaman adet zannettım ya ben adet gormuyordumda tedavıden dolayı ne ara oldy anlayamadım

Doktora gitsem direk bunları yap desem yapar mı acaba. Bu ay başka bi doktora gideceğim. Benimkide nerdeyse 1 yıl oyaladı gibi bişey. Boşuna gittim gittim geldi. Tam 1 yılın sonunda bana enfeksiyon dendi şaka gibi
Evet yaptırmalılar sızın ıstegınıze gore, eğer ızmırde ısen yardımcı olabılırım ben labaratuvara gıttım dırek tanıdıgım sayesınde

Evet yaptırmalılar sızın ıstegınıze gore, eğer ızmırde ısen yardımcı olabılırım ben labaratuvara gıttım dırek tanıdıgım sayesınde
Yok canım izmirde değilim. Bende şöyle düşündüm. Adet olunca 2. Günü gideyim bi hormon testi yaptırayım. Ona göre bişeylere başlamış olalım demiştim

Yerleşme kanaması bende olmadı sanırım bı ara kahverengı bısey geldı 3/4 gun azcık ama o zaman adet zannettım ya ben adet gormuyordumda tedavıden dolayı ne ara oldy anlayamadım
Bende sabah lavaboya gidince açk pembe gibi kan gelmişti çok azdı adet kanı değil diyorum bu ne araştrdım diğer belrtiler de uyunca hamilelkten şüphelendim sonra adetn geçmesni bekledm emn olmak için Rabbime çok şükür nasip etti İnşaALLAH isteyen herkese de Rabbim nasip etsin bu mutluluğu

Amınn canımmm hayırlısııııı saglıklıca İnşallah

Bencede yoksa oyalıyorlar kesınlıkle daha denemeden olmaz gıbı davranıyoolar bıssuru ılac bıssuru bısıler
Aynen canım zaten bakınca bizimki 1 yılı geçti daha da bekleyin demezler heraalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…