- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Ohaa çok net. Ben ovulasyon da bu kadar koyuluk görmedim
Ne zamandır istiyorsunuzzz?İnşallah canım inşallah. Olsunda etmezsem ne oluyum
Yok bu erken gebelık testlerı iki kere yaptım ınanamayınca ( ovulasyon değil canım)Ohaa çok net. Ben ovulasyon da bu kadar koyuluk görmedimmaşallah
15 aydır canım ama adam akıllı deneyemedik doktor hep korunun dedi nerdeyse. Tam anlamı ile bu ikinci ayımız diyebilirimNe zamandır istiyorsunuzzz?
Anladım canım. Çok net yani. Ben ovulasyon da bile bu kadar net göremedim demek istedim.Yok bu erken gebelık testlerı iki kere yaptım ınanamayınca ( ovulasyon değil canım)
hastalıgınız varmı pekı ?15 aydır canım ama adam akıllı deneyemedik doktor hep korunun dedi nerdeyse. Tam anlamı ile bu ikinci ayımız diyebilirim
Enfeksiyon vardı canım geçti. Ama diğer tahliller vs hiç bişey yapılmadı henüz.hastalıgınız varmı pekı ?
Evet yanlış olmaz sanırım,ya hcg degerıyle alakalıAnladım canım. Çok net yani. Ben ovulasyon da bile bu kadar net göremedim demek istedim.
Evet öyle biliyorum bayağı yüksektir sizinkiEvet yanlış olmaz sanırım,ya hcg degerıyle alakalı
Bence dırek yumurta rezervını ölçtür(kan alıp ölçüyorlar) eger normalse ovulasyon testı al bı pakette 30&50 tane oluyor esınde ısterse sperm rezervını ölçtürsün bız oyle yaptık sukur yuksek cıktı yoksa bende bi tane cıkolata kisti var ılk ovulasyonumda oldumm doktorların oyalamasıyla 9 ay korunduk ben ne ılaçlar ıctımm bı ıse yaramadı bılseydık hemen yapardıkEnfeksiyon vardı canım geçti. Ama diğer tahliller vs hiç bişey yapılmadı henüz.
İnşallahhhhEvet öyle biliyorum bayağı yüksektir sizinki
Doktora gitsem direk bunları yap desem yapar mı acaba. Bu ay başka bi doktora gideceğim. Benimkide nerdeyse 1 yıl oyaladı gibi bişey. Boşuna gittim gittim geldi. Tam 1 yılın sonunda bana enfeksiyon dendi şaka gibiBence dırek yumurta rezervını ölçtür(kan alıp ölçüyorlar) eger normalse ovulasyon testı al bı pakette 30&50 tane oluyor esınde ısterse sperm rezervını ölçtürsün bız oyle yaptık sukur yuksek cıktı yoksa bende bi tane cıkolata kisti var ılk ovulasyonumda oldumm doktorların oyalamasıyla 9 ay korunduk ben ne ılaçlar ıctımm bı ıse yaramadı bılseydık hemen yapardık
Yerleşme kanaması bende olmadı sanırım bı ara kahverengı bısey geldı 3/4 gun azcık ama o zaman adet zannettım ya ben adet gormuyordumda tedavıden dolayı ne ara oldy anlayamadımGöğüslerim aşırı hassaslaşmıştı.. Sağ kasığımda sürekli batmalar hissediyordum bide yerleşme kanaması olmuştu..
Evet yaptırmalılar sızın ıstegınıze gore, eğer ızmırde ısen yardımcı olabılırım ben labaratuvara gıttım dırek tanıdıgım sayesındeDoktora gitsem direk bunları yap desem yapar mı acaba. Bu ay başka bi doktora gideceğim. Benimkide nerdeyse 1 yıl oyaladı gibi bişey. Boşuna gittim gittim geldi. Tam 1 yılın sonunda bana enfeksiyon dendi şaka gibi
Yok canım izmirde değilim. Bende şöyle düşündüm. Adet olunca 2. Günü gideyim bi hormon testi yaptırayım. Ona göre bişeylere başlamış olalım demiştimEvet yaptırmalılar sızın ıstegınıze gore, eğer ızmırde ısen yardımcı olabılırım ben labaratuvara gıttım dırek tanıdıgım sayesınde
Bende sabah lavaboya gidince açk pembe gibi kan gelmişti çok azdı adet kanı değil diyorum bu ne araştrdım diğer belrtiler de uyunca hamilelkten şüphelendim sonra adetn geçmesni bekledm emn olmak içinYerleşme kanaması bende olmadı sanırım bı ara kahverengı bısey geldı 3/4 gun azcık ama o zaman adet zannettım ya ben adet gormuyordumda tedavıden dolayı ne ara oldy anlayamadım❤
Bencede yoksa oyalıyorlar kesınlıkle daha denemeden olmaz gıbı davranıyoolar bıssuru ılac bıssuru bısılerYok canım izmirde değilim. Bende şöyle düşündüm. Adet olunca 2. Günü gideyim bi hormon testi yaptırayım. Ona göre bişeylere başlamış olalım demiştim
Amınn canımmm hayırlısıııııBende sabah lavaboya gidince açk pembe gibi kan gelmişti çok azdı adet kanı değil diyorum bu ne araştrdım diğer belrtiler de uyunca hamilelkten şüphelendim sonra adetn geçmesni bekledm emn olmak içinRabbime çok şükür nasip etti İnşaALLAH isteyen herkese de Rabbim nasip etsin bu mutluluğu
Aynen canım zaten bakınca bizimki 1 yılı geçti daha da bekleyin demezler heraaldeBencede yoksa oyalıyorlar kesınlıkle daha denemeden olmaz gıbı davranıyoolar bıssuru ılac bıssuru bısıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?